96. Proročanstvo dano Raymondu Aguileri 18. lipnja 1992. u 2:31 sati. Četvrtak u jezicima, španjolskom, engleskom i ne-razumljivim jezicima.

Španjolski:

Zato što, zato što. Voda za koju sam rekao da će doći, doći će. Postojati će vrijeme oluje i oluja će rasparati i bacati sve svugdje. Voda će se uzdizati i padati veoma visoko kao planine. Da, Reymundo. To je istina. Ne mogu ti reći točan datum ali vrlo je blizu, sve što sam ti rekao. (Ne-razumljivi jezici?) Korablja. Korablja. Korablja.

Engleski:

Dan dolazi koji je nad vama, a uopće ne shvaćate to. Djeco Moja morate se probuditi. Morate obrazovati i informirati vašu Djecu o onome što je ispred vas, jer bezdan je ispred vas. Jer kada sat odzvoni dvanaest vrijeme je kada počinje novi Dan. Novi Dan novoga Svijeta novoga Neba će doći baš kao kada sat odzvoni dvanaest i imati ćete novi Dan. Tako će biti na kraju. Biti će brzo i hitro ali za One Dobre, Čiste u Srcu, Pravedne, One koji se pokaju za svoje grijehe, samo je Slavni početak.

Jer biti će na Nebu sa Mnom, i Mojim Sinom, i Duhom Svetim zauvijek bez brige, bez muke. Vaša današnja Tijela nemaju pojma ili razumijevanja kako je živjeti u potpunom Miru i Harmoniji sa vašim Bratom, sa vašom Sestrom, sa Prirodom, sa svime oko vas. Prekrasno je. Možete maštati i stvarati predodžbe ali više je prekrasno nego li ste ikada mogli maštati. Više je prekrasno nego li možete sanjati. Jer to je ono što čeka Svece koji se obrate Isusu Kristu Nazarećaninu.

Jer On je PUT. On je VRATA VJEČNOGA SPASENJA. Tako da Djeco Moja, pokajte se, pouzdajte se u Isusa Krista Nazarećanina. Jedino Isusa Krista Nazarećanina, zapamtite to. Nikada ne mogu dovoljno iskazati, pouzdajte se u Isusa Krista Nazarećanina, udarite si to u glavu. Jer Čovječji zakoni, Čovječji putevi će vas voditi u Jamu. Molite se, i Molite. Duh Sveti će vam pokazati, će vas voditi, će vas usmjeriti. Isus Krist Nazarećanin je Put. Ne Zakon Čovjeka, spalite si to u svoju Glavu, u svoj Um.

Isus Krist Nazarećanin ima Ključeve Kraljevstva, ne Čovječji zakoni, Čovječje odredbe, Čovječji tereti. Samo zato što koriste Ime Isusa Krista ne čini ih to u pravu. Duh Sveti, Savjetnik, Pružatelj istine je tamo sa vama sada ali morate se čvrsto obvezati u svom Srcu, u svojem Umu. Morate uistinu željeti Isusa ne samo reći to.

Jer On je Put, ne pravila i regulacije koja sve te crkve imaju. Neke su uistinu daleko (zaglibile su). Neke se naprežu. Imaju ideju ali postavljaju sve te regulacije i terete na vas. Misle dobro ali su Izgubile Usredotočenost. Nije važno koliko govore da su slobodni. Nitko od njih nije slobodan, niti jedan pojedinačno. Morate obratiti vaše oči i vaše uši na Isusa Krista Nazarećanina. Ne znam na koliko mnogo načina Ja mogu reći to i na koliko mnogo manira to mora biti rečeno, ali nastaviti ću govoriti to dok ne saslušate.

Isto je s vama vi pastori, zapamtite Ime Isusa Krista Nazarećanina, Put, Stazu, Vrata, Ključeve Kraljevstva; ne vaša pravila, ne vaše regulacije. Nije važno koliko naporno i kako vi radite ili kako vi igrate. Usredotočite se. Zakon Čovjeka je zakon Čovjeka. Zakon Isusa je spasenje. Nemojte, molim vas nemojte učiniti Bibliju nečim što nije da opravdate ono što vi želite da bude. Biblija ima odgovore ali morate ju pročitati sa otvorenim Umom, otvorenim Srcem. Minutu kada stavite našeg Boga u kutiju izgubljeni ste.

On može učiniti više prekrasnih stvari nego li vaš mali Um može shvatiti. Tako da Djeco Moja opustite se, duboko udahnite, i usredotočite se na Isusa Krista Nazarećanina, Duh Sveti će vas voditi. Zapamtite to! Ovo je vaš Otac, Jahve. Stvoritelj Neba i Zemlje, svega što je i što će biti. Želim vas na Nebu. Uistinu želim, ali morate biti iskreni. Kada bi samo mogli vidjeti ono što Ja vidim, a to je Srce. Nikada ne možete zavarati Mog Sina i Mene. Čekati ću vas na Nebu. Ovo je vaš Otac. Volim vas. Obožavam vas, ali sjetite se Mog Sina, Isusa Krista. Moj Jedinorođeni Sin koji je umro za vas.


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo