95. Proročanstvo dano Raymondu Aguileri 18. lipnja 1992. u 2:10 sati. na španjolskom, engleskom i ne-razumljivim jezicima.

Španjolski:

Stvar je u tome sine Moj. Stvar je u tome. Dama je bolesna. Ona koju sam spomenuo prije je bolesna zato jer đavao postavlja svoju silu na njezinu glavu, govoreći joj da nije ičega vrijedna. Ona je vrlo bolesna. Dama je bolesna. Dati ću ti potvrdu. Dati ću ti potvrdu, a ako ne učiniš što ti kažem, dama će otići sa tvojom potvrdom i Ona neće moći učiniti ono što mora učiniti.

Engleski:

Ako se ne obveže na temelju onoga što se zahtjeva od nje u pogledu na njenu vjeru, ona će patiti prijeko onoga na što je bila naviknuta. Neću joj dozvoliti da primjenjuje na tebi bilo kakvu vrstu psihičkog zlostavljanja. Ray, neću joj dozvoliti da te psihički zlostavlja. Neću joj dozvoliti da te muči. Ona mora doći po svojoj slobodnoj volji. Ona neće učiniti što ona hoće jer ona je opsjednuta pojedinka. Ona je kontrolirana od strane neprijatelja. Ona će se morati obvezati na vezu s tobom ili joj neće biti dozvoljeno ući u tvoj Svijet.

Jer ti imaš Posao za napraviti i ona se mora podvrgnuti tvojem Duhovnom Hodu. Neću joj dozvoliti da se upliće ili da primjenjuje vlast na tebi. Neću dozvoliti to da se dogodi ali ona će shvatiti poslušnost, jer Božji put je težak ako ste neposlušni. Ona će te pokušati prisiliti da misliš da si u mogućnosti živjeti u (sličnom ili mračnom?) položaju. Ona te mora prestati kontrolirati jer ona nije dovoljno jaka da uspije sama. Jer ona će pasti u točno 00:30 ujutro, budući da neće moći kontrolirati svoju želju za tobom. Ona će izgubiti svu samokontrolu jer će te željeti seksualno. Željeti će te fizički. Ona će navratiti sa izgovorom o površnoj stvari zato jer njezino tijelo čezne za tobom. (Ne-razumljivi jezici?)

Volim te Ray. Volim te Ray, ali hodati Kristovim koracima nikada nije bilo lagano. Znam da se boriš sa odlukama koje moraš donijeti u skladu sa Proročanstvima. Dobiti ćeš snagu kada trebaš snagu, Ray. Samo drži svoje oči usredotočene na Oca, Sina, i Duha Svetoga. Nemoj dopustiti da te išta, i hoću reći išta, prevagne na desno ili na lijevo. Usredotoči se na Isusa, Isusa Krista Nazarećanina, jer On je Staza i Put. Ti si pod našom zaštitom, i vodstvom.

Mi znamo, Mi znamo kroz što prolaziš, ali biti ćeš u redu. Primiti ćeš darove. Nemoj se brinuti, Ray. Primio si ih već nekoliko. Samo ne shvaćaš to. Primiti ćeš ostale dok jačaš u svojoj Vjeri, i svojom Putu. Vjeruj Jahvi, Ray. Jahvi, Ocu, Stvoritelju Svemira, nikada nećeš zalutati ako vjeruješ Jahvi. Dobiti ćeš potvrdu.

Upravo Sada, Proročanstva koja si poslao utječu na ljude koji su ih pročitali. Neki su obasuti. Neki su sretni. Neki počinju biti gladni za još. Tako da Mi samo vjeruj, Ray. Mi te nećemo razočarati i ti nećeš razočarati Nas, tako kazaše Jahve.

Za druge stvari koje sam obećavao ili obećao. Jer Moje Riječi nisu Riječi koje govore jednu stvar a čine drugu. Znam tvoje srce, tako da se samo usredotoči na Mog Sina, a Ja ću te poučiti o onome što činiti i kada učiniti to.

Znati ćeš da sam to Ja. Jer neki od darova koje ćeš primiti će zadiviti ljude zato jer kraj dolazi. Moramo zbližiti Tijelo Kristovo. Potresti ću ga i zaljuljati ću ga. Učiniti ću sve što se mora učiniti da ga očistim. Nije Me briga koje naslove, koja imena, koje oznake je čovjek stavio na Moju Riječ. Jer kako sam rekao, Ja imam Jednu Riječ. Isti sam danas kao što sam bio jučer.

Čovjek mijenja Moje Riječi da prilagodi svojem cilju, a dan i sat je skoro ovdje. Znam da si zabrinut oko toga što čovjek govori i na koji način to govori zato što nisi dovoljno upućen u Bibliju da se braniš sam. Nemoj se brinuti, Ray. Imaš Moć Duha Svetoga. Ništa što čovjek može reći i učiniti se može boriti sa Duhom Svetim. Znam da teško shvaćaš tu izjavu zato što nisi nikada osjetio Moć Duha Svetoga u toj snazi i na taj način, i šokirati ćete kada to siđe na tebe.

Ali ti si Moja Posuda (Sredstvo) i Ja mogu činiti što hoću sa Mojim Posudama, a ti si voljan, tako da ću te iskoristiti, Ray. Samo se drži za tu Stijenu, sine Moj. Duh Sveti će te voditi i pokazati ti i dati ti Mir i Spokoj. Jer čovjek ne može naštetiti Bogu, ali Božji Gnjev, Moja Izgovorena Riječ, čini što god kaže da će učiniti. Nije važno da li je to Predsjednik, Kralj, Car ili sam đavao. Ja sam Prva Riječ. Ja sam Posljednja Riječ.

Znam da se trudiš najviše što možeš. Čujem tvoje suze. Čujem tvoju zbunjenost, ali Ray, ti si tako mnogo jači nego li misliš da jesi; da samo znaš koju štetu si učinio Carstvu Sotone. Samo putem tvojih Molitava, samo tvoje Molitve same, ali to je druga Priča. Upravo sada, tvoj Posao je da izdaš Moju Riječ što brže možeš. Pomoći ću ti i voditi ću te posredstvom Duha Svetoga. Nemoj se brinuti o niočemu osim da ugodiš svom Ocu Jahvi.

Jer Ja znam da ti ne očekuješ nagrade na Nebu. Ti ne očekuješ hvale ljudi. Usredotočen si da Meni ugodiš. Sa tim Umom, tim Duhom, Ja te mogu iskoristiti.

Budući da problem Tijela je uvijek postojao još od pada Adama ali ti to možeš, Ray. Možeš pobijediti Tijelo. Drži svoje oko na Isusu Kristu Nazarećaninu, ne na onome što Čovjek kaže. Ponoviti ću opet. Drži svoje oko na Isusu Kristu Nazarećaninu ne na Čovječjem zakonu koji koristi ime Isusa Krista. Zapamti to Ray!

Zakon Isusa Krista, označen od strane čovjeka, će te poslati u krivom smjeru. Usredotoči se na Čistoću i Jednostavnost Ljubavi Isusa Krista za njegovog bližnjeg, za bolesne, za izgubljene, za one u htjenju. Sjeti se dva Zakona za koja je Krist rekao da su najvažnija. To je sve što je potrebno, Ray. Hijerarhija Crkve je zamotana i izgubljena u IZRAZIMA i ZNAČENJIMA. Izgubili su istinitu usredotočenost Krista, ne svi ali mnogi jesu.

Zapamti tri Zakona i dva najvažnija Zakona koji ti je Isus dao: "Ljubi svoga Oca Jahvu sa svim svojim Srcem, Umom i Dušom" i "Ljubi bližnjega svoga kao što bi htio da oni ljube tebe" i sljedeći Zakon: reci "Tom Bratu, svom bližnjemu koji nije čuo za Krista i informiraj ga." Jednostavno, Neposredno, i Doslovno. Razgovarati ćemo ponovno uskoro; samo zapamti Moje Riječi.

Mir i Ljubav i Spokoj tebi, sine Moj mali budi jak, budi hrabar jer Kamenje će doći ali Ja sam tvoj Štit, tvoj Otac, sa Sinom, i Duhom Svetim. Zapamti to, pouzdaj se u Isusa Krista Nazarećanina. Volim te Ray, nikada nemoj zaboraviti to. Ovo je tvoj Otac Jahve, Stvoritelj Neba i Zemlje, Prvi i Posljednji.


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo