94. Proročanstvo dano Raymondu Aguileri 16. lipnja 1992. u 15:04 sati. Utorak u jezicima engleskom i ne-razumljivim jezicima.

Ramzes, Ramzes će se početi pomicati na fronti, dok Vrana leti prema zapadu, ali će Kukac ostati straga budući da je Kukac ranjen, te će Kukac pasti. Kada je Korablja na mjestu, Oblak sa Isusom Kristom Nazarećaninom će primiti Kršćane sa čistim Srcem, čistim Umom, čistim Tijelom, One poslušne. One koji su poslušni Meni, Jahvi u malim stvarima. Stvari koje vi prikažete kao, "Dobro, učiniti ću to sutra budući da sam danas umoran", za stvari koje kažete, "To nije Moj Posao, to je posao za nekoga drugoga", Jer Jahve promatra Srce, i nema uvjerljivog načina da se Mene zavara.

Jer Putevi i Načini Jahve nikada neće biti isti kao Čovjekovi. Morate se pouzdati u Isusa Krista Nazarećanina, i Duh Sveti će vam pokazati i voditi vas. Ljudi svijeta, nije Mi važno da li ste grešnik ili Kršćanin ili vas zanima New Age. Nije mi važno kako se nazivate. OZNAKA Mi nije važna. Sve što Mi je važno da činite ostalima, ono što želite da ostali čine vama. Ljubite svoga bližnjega. Pokajte se za grijehe kada padnete, i pouzdajte se u Isusa Krista Nazarećanina, Mog Sina.

U osnovi je Jednostavno. Neposredno je. Neokaljano je. Čisto je. Pomozite jedni drugima. Zašto je to tako teško za shvatiti? Imate toliko mnogo različitih Vjera i toliko mnogo različitih Religija u Kristovo Ime. Tako mnogo vas je tako zbunjeno što se tiče Krista. Tražite ga tamo i onamo. Tražite ga u Crkvi. Tražite ga gdje god mislite da bi mogao biti. Zašto ste toliko slijepi? Savjetnik, Utješitelj je točno tamo, sa vama UPRAVO SADA, OVOGA TRENUTKA.

On razgovara s vama. On vam pokušava pokazati smjer prema Isusu Kristu Nazarećaninu. Sve što morate učiniti ja da skinete svoje ruke sa svojih ušiju i maknete ih sa svojih očiju. Slušajte! Slušajte glas koji vam govori da budete dobri. Slušajte glas koji vam govori da pomognete jedni drugima. Prestanite s tom pohlepom, tim hvalisanjem i tom razmetljivošću čak i ako je u ime Isusa Krista, jer Isus ne želi nikoga tko se Pravi Važan, nikoga tko se Hvali. Ponizite se, brinite se jedni o drugima, bolesnima, hromima, beskućnicima.

Vi imate toliko mnogo problema. Žao mi je reći da nitko uistinu ne pomaže jedan drugome na način kako je naređeno u Bibliji. Svatko ide svojim vlastitim putem. Tako ste zabrinuti oko Doktrine. Tako ste zabrinuti da budete prihvaćeni, od strane grupe koja je "u modi" u vašoj Crkvi. Hoću da budete u grupi sa beskućnicima, gladnima, bolesnima. To je grupa koja je "u modi". To je grupa kojoj je Krist došao pomoći: Onima koji nemaju nikoga; onima koji smrde kada im se približite; onima koji su tako mršavi da padaju na svoje lice; onima koji se smrzavaju po noći zato što spavaju na ulicama; onima koje su demoni tako zadubili u droge i seks i ne znaju što činiti.

Dao sam vam Moć posredstvom Duha Svetoga da istjerujete demone, da liječite bolesne. Sve darove koje sam vam dao ali vi ste bili toliko zaposleni u vašim malim grupama, u vašoj maloj Crkvi pokušavajući da zadovoljite jedni druge. Kakva Sramota. Kakva Sramota. Kakva Sramota. Volim vas sve, i želim da svi živite na Nebu. Nije važno što ste učinili. Nije važno što činite. Ono što važno je, da ako slušate Moje Riječi, vi ne popravite svoje puteve. Jer onda ste izgubljeni, budući da vas je đavao pobijedio.

Jer Zakon Jahve, Zakon Isusa Krista, Zakon Duha Svetoga, je uistinu jednostavan: Obratite se Isusu. Od Isusa je Put do Mene, Jahve. Moć Duha Svetoga je na vašem raspolaganju. Čitajte Bibliju sa otvorenim Umom. Nemojte naređivati ostalim ljudima što bi Ja rekao, to je Moj Posao. Ja govorim Ljudima ono što Ja hoću. NIJE DO VAS DA STAVLJATE RIJEČI U MOJA USTA. Jer Ja sam potpuno sposoban govoriti Sam za Sebe.

Vi teolozi ste baš..., Uisitnu ne znam kako da objasnim to, "Kako i kada," događaji koji će se dogoditi. Gdje možete stajati čvrsto i voditi svoje stado do sigurnosti, jer vi tako lako prevagnete. Tako ste brzi za ukoriti, uistinu dosta osuđujete. Obratite se Isusu; jednostavno je, neposredno. Ja ću se posvetiti Stadu budući da je vodstvo potpuno zbunjeno.

Postoji još mali dio koji još nije otpao ali ti istiniti teolozi, ti istiniti sljedbenici Krista nemaju sljedeće: Oni nemaju otmjene automobile, otmjena odijela, otmjene frizure, otmjene riječi. Ti istiniti Pastori žive na dnu jedući sa ljudima koji trebaju pomoć. Dali su im košulje sa svojih leđa. Hodaju uokolo gladni. Hodaju uokolo bez odjeće ali Me uistinu vole sa svim svojim Srcem i Dušom. Kada vide nekoga tko treba pomoć, takav teret im postoji u njihovom srcu. Suze im dođu na oči sa njihovim ograničenim sredstvima, koja su uglavnom ništa osim molitve ili malog znaka pomoći.

Ljubav koju imaju za Mene je dana svima njima koji Me trebaju. To su istiniti Pastori Moga Stada. To su istiniti sljedbenici Moje Riječi. Ne oni koji žive u lijepim kućama. Ne oni koji govore lijepe riječi. Ne oni koji sebe Proslavljaju i koji su Napuhani, puni Ega, puni Ponosa. Oni koji žive u getu i koji ministriraju jedan na jedan. Ne morate zakazati sastanak sa njima, da ih vidite. Oni nemaju zauzet raspored da trebaju tajnike.

Zato jer oni žive na Kristov način. Oni pomažu siromašnima, starcima. Neki od njih ne čine nešto od velikog značaja svezi novca, ali saslušaju. Budu od pomoći. Cijelo Moje Stado, svaki od vas pojedinačno bi trebao činiti to ISTO. Pomagati vašemu bližnjemu, pomagati djetetu koje treba pomoć, nahraniti gladnoga zato jer ste svi vi Svećenici, svaki od vas pojedinačno.

Dakle, tako Moje Ime je Jahve, Stvoritelj Neba i Zemlje posredstvom Moći Duha Svetoga, sa Mojim Sinom Isusom Kristom Nazarećaninom, izdajem naredbu svim Mojim Svećenicima, Mojim Svecima, da čine kako Ja zapovjedim. Nemojte čekati do sutra. Učinite to Sada jer kraj dolazi. Svijet će biti gotov. Nemojte ovisiti o vašim Pastorima jer oni su izgubljeni. Tako su napuhani i umotani u njihovu teologiju. Kakva Sromota. Kakva Sramota.

Dakle Stado Moje, Duh Sveti će početi stavljati iskre tereta na vas, da molite, da molite za vaše bližnje, da posegnete za vašim prijateljima i vašim neprijateljima. Da vam pomogne pokajati se. Da pomognete ostalima da se pokaju jer na takav način će Tijelo Kristovo ići zajedno posredstvom Tijela, ne posredstvom Vodstva, budući da Vodstvo će pasti zato jer su zbunjeni i izgubljeni.

Tako da Sveci Moji, uzmite to na sebe, idite kucati na vrata, dijeliti letke. Stojite na vašim krovovima, činite što god morate učiniti da spasite vašu dragu Braću i Sestre, jer kao što sam rekao prije mnogo godina, "Kraj će doći kada se najmanje nadate." Recite vašoj Braći i Sestrama, i vašoj najbližoj obitelji, budući da je vaša najbliža obitelj početna točka.

Jer Nebo je čudesno, ali pakao je mjesto u kojem ne bi htjeli da vaša obitelj bude; vaša Majka, vaš Otac, vaš Brat, vaše Sestre. Jer ako ne slušate Moje Riječi neki će biti na Nebu, a neka Braća i Sestre na drugom mjestu. Vi ne želite to ni Ja ne želim to.

Duh Sveti je tamo da vam daje što god trebate. Morate vjerovati u Jahvu Boga, Isusa Krista, i Duha Svetoga. Jer veoma uskoro će biti nevolja na vašem Planetu. Igrači imaju svoje uloge i oni to dobro znaju. Gnjev Sotone će pasti na Crkvu sa suzama na Mojim Očima, molim vas da se ojačate; obratite se Mom Sinu, Isusu Kristu. Pokajte se! Nemojte ovisiti o vašim Pastorima, o vašim Vođama. Jer ćete pasti sa njima. Ojačajte se; idite kucati na vrata; činite što god morate učiniti. Jer vaša nagrada na Nebu će biti znatna. Jer Ja znam čije Srce je Čisto, a čije nije. I vaša nagrada na Nebu će biti velika. (Ne-razumljivi jezici?)

Hvala ti Moj Oče. Hvala i Čast i Slava pripada Ocu. Hvala i Čast i Slava pripada Ocu. Hvala i Čast i Slava pripada Ocu. Hvala ti Moj Oče jer Moja Volja je tvoja Volja, a tvoja Volja, će biti. U skladu sa Riječju koja je u Bibliji. U skladu sa onime što je izjavljeno preko Proroka. Hvala i Slava pripada Ocu. Hvala i Slava pripada Ocu. Hvala i Slava pripada Ocu. Hvala pripada Ocu.


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo