896. Vizija dana Raymondu Aguileri 10. travnja 1996. u 20:30.

Za vrijeme molitve i obožavanja Gospodin mi je pokazao zdjelu koja je trebala biti izdubljena širokim plosnatim zalemljenim nožem i ja sam se pitao kako može Gospodin izrezbariti tu zdjelu s tim širokim zalemljenim nožem?

Tako sam pitao Gospodina, "Kako može taj široki plosnati zalemljeni nož dubiti u tu zakrivljenu zdjelu?

Onda pred mojim očima Gospodin je transformirao široki zalemljeni nož u zakrivljeno dlijeto koje bi bilo idealno za zakrivljavanje zakrivljene površine zdjele.

Vizija:

Onda mi je Gospodin pokazao viziju snopa malih cvjetova u boji kako kako strše van iz te velike i dugačke pletene plosnate košare koja je izgledala kao dvije stope dugačka plosnata torbica.

Vizija:

Vizija sigurnosne kape koja se nosi na metalnim konstrukcijama. Onda sam vidio ručnu pilicu kako ju reže na dva dijela s vrha poprijeko preko sredine. (iznad i preko gdje su smještene uši.)

Vizija:

Slijedeća slika je bila omče krvnika kako visi s te horizontalne daske. Ta daska i omča krvnika su bili na tom molu pokraj vode. Onda je ta riba s ogromnim zubima iskočila van iz vode i ugrizla omču i otrgnula ju s daske i odnijela ju u vodu.


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica