83. Proročanstvo dano Raymondu Aguileri 10. lipnja 1992. u 2:01 sati. Srijeda u jezicima i na španjolskom.

Zašto? Zašto? Zašto? Su stvari koje želite važnije nego vaš Bog, onaj Bog, Neba, Svijeta, Zvijezda, svega što je, i što će biti? Ljudi Svijeta će se probuditi jednoga dana i biti će prekasno, zato jer će đavao doći i pojesti će ih bez predumišljaja. Jer Me nisu čuli sa svojim ušima. Dan koji sam vam rekao, godinama, godinama, godinama prije, vašim Ocima i Ocima vaših Otaca, je počeo!

Kakva sramota! Kakva sramota! Vi mislite više o vašim stvarima koje posjedujete, vašoj kući, vašim autima, vašem dečku, vašoj curi, vašem mužu, vašoj ženi, vašim sinovima, vašim Kćerima više nego o vašem Bogu. Kakva sramota!

Govorim sa ljubavlju Mog Srca, na Mojim Usnama. Govorim vam na način koji možete razumijeti. Sa ljubavlju Mog Srca, Ja vas volim, sa Mojim Sinom Isusom, i sa Duhom Svetim. Čujte Me! Ovo je vaš Otac. Govorim vam sa ljubavlju koju sam imao kada sam vas načinio, kada sam stvorio svijet, zvijezde, i sve što možete vidjeti i dodirnuti, ali vrijeme je ovdje. Znam da Mi ne vjerujete, znam da nećete vjerovati Reymundu. Znam da je vaše kruto Srce kao kamen. Taj tvrdi Kamen u vašem Srcu će vam pribaviti mjesto koje sam načinio za đavla.

Ovdje je. To je sve što mogu reći. Jer Ja sam vam govorio godinama, godinama, i godinama, i vi ne slušate. Ne tražite Me. Vi stavljate takve lijepe riječi na vaše usne, ali vaše srce je tvrdo kao kamen. Kakva sramota, zato jer ću počistiti sve što je prljavo.

Ovo je vaš Otac govoreći Riječi sa Ljubavlju, zato jer Ja sam Riječ koja je sve načinila, Svijet i Zvijezde. Reći ću Svom Sinu Isusu da počisti sve, te da ništa ne ostavi. Reći ću to još jednom! Da ništa ne ostavi što je prljavo. Ono što Ja imam je Čisto i Ispravno.

Nije važno da li vjerujete, da vas vaš Pastor može spasiti, ili anđeo kojem se Molite, ili vaša majka, ili vaš novac, ili vaš auto, ili vaša kuća. Reći ću Svom Sinu, samo ono što On hoće, što je Čisto, da uđe u Vrata Neba, zato što Moj Sin je Zakon i On čini ono što mu Ja kažem.

To je način kako bi sinovi trebali biti sa svojim Očevima. To je način kako je Otac sa Svojim Sinom, Kristom. Dvoje su Jedan u Umu, i u Duhu. Moj Sin je umro za vas, a vi još uvijek nećete promjeniti svoje srce. Toliko mnogo godina je prošlo a još uvijek niste promijenili vaš um niti duh. Sve o čemu mislite je novac, i stvari koje možete dobiti. Ono što ćete dobiti je mjesto sa đavlom, vašim bogom. Neću više čekati zato što sam vam dao sve šanse koje trebate da dođete na Nebo sa Mnom. Sveci koji Me traže će doći za sve vrijeme dok god postoji vrijeme, zato jer sam im dao Moju Riječ: "Da ako Me traže, Spasiti ću ih."

Ostali, boli Me Srce zato što ću ih izgubiti. Jer Ja sam im dao šansu a oni su trčali sa njihovim bogom đavlom i vjerovali su da znaju tako mnogo. Oni će biti iznenađeni zato jer dan dolazi kada ću zatvoriti Knjigu života.

Tada će vas Moj Sin pozvati i pitati. "Što ste učinili da pomognete Mom Ocu Očistiti ovaj Svijet?" Morati ćete reći, zato jer On može čitati vaše Srce, vaš Um i vaš Duh. I što vam On kaže, morati ćete učiniti. Ako on kaže, da ne možete ići na Nebo, vi ne možete ići. To je jednostavno tako! To je način na koji će biti.

Ovo je vaš Bog, Otac Nebeski, svega što je i što će biti. Umoran sam sada sa Suzama u Mojim Očima. Vrijeme je ovdje kada će se Knjiga zatvoriti na ovaj Svijet. Neću vam reći datum ali tamo je ispred vašeg nosa. To je sve što vam vaš Otac može reći sa Mojim Reymundom ovoga datuma. Ali pogledajte, morate OTVORITI vaše OČI i vaše UŠI zato jer Reymundo vam ne može pomoći!

Nitko vam ne može pomoći osim Krista, Duha Svetoga i Mene, vašeg Oca. Zapamtite to, zato jer Moj sin Reymundo je samo Moja Riječ. Vaš Bog je: Krist, Duh Sveti i vaš Otac. Jeste li Me čuli? To je sve, što ću vam reći sa mnogo radosti. Ovo je vaš Otac. Ovo je vaš Otac sa ispravnom Riječju. Čujte Me! Čujte Me! Čujte Me!


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo