74. Proročanstvo dano Raymondu Aguileri 5. lipnja 1992., petak u 2:45 sati. u jezicima, engleskom, i ne-razumljivim jezicima.

Zdravo! Kako ste, Janjad Moja, Ovce Moje? Ja ću vas usmjeriti, budući da će biti neophodno, jer dolazak Zvijezde će se pojaviti odjednom niodkuda, ali sat i vrijeme je blizu, budući da nož je za vratom Svijeta. Zvijer će pokušati prožvakati Tijelo Kristovo. On će imati namješten Plan za Eliminaciju Tijela Kristovog. Suradnici Zvijeri će se okupiti oko Lažnog Proroka. Jer Lažni Prorok će razviti Program narušavanja Vjerodostojnosti i Ispravnosti Kršćanstva. I sa tim Planom, ili Proglasom koji će biti primjenjen, će pokrenuti konačan cilj Zvijeri, apsolutna Moć bez ometanja iz bilo kojeg izvora.

Jer Zvijer i Svinja će kovati razrađeni Plan da pokore Zapadni Svijet. Jer razvitak Novca, Ekonomskih Uvjeta Svijeta će zadesiti Zvijer, koja će odlučiti tko će preživjeti financijske slomove Monetarnog Sistema. Jer Moć Bogatstva, Moć Naoružanja, Moć Političkog Pokreta će sve doći na svoje mjesto sa slomom Monetarnog Sistema, što će pribaviti Moć Zvijeri i njegovim sljedbenicima.

Jer kontrola Zvijeri dolazi od samog Sotone posredstvom Lažnog Proroka, koji će savjetovati i usmjeravati Pomahnitalog Čovjeka. Dovesti ću na kraj ono što sam izjavio u Bibliji u određeno vrijeme, jer slom Monetarnog Sistema će se dogoditi. Jer prvi dolazak svijeta će biti završen kada Nafta i Poslovanje Kontroliraju Svijet, (ne-razumljivi jezici?) Nebeska Vojska će usmjeravati Rat koji će postati intenzivan dok se struktura Društva slama. (ne-razumljivi jezici)

Volim vas, Djeco Moja, Ja vas volim, slušajte Proroka, slušajte Proročanstva, jer Avion koji stigne i sleti na kraj zračne luke će postati žarišna točka katastrofe u Srcu Grada. Sa Cvjetovima koji se pojave kada Zrake Sunca Sjaje na tlu u Sredini Ljeta. Uništenje Aviona će se dogoditi kada Zvijer optuži Kancelara da nije poslušan njegovom zakonu. Jer Kancelar će se suprostaviti Zvijeri, ali ishod neće imati nikakav utjecaj na Zvijer i Stranku Zvijeri. Jer Zvijer je nadmudrila Kancelara posredstvom podzemne mreže špijuna i kontra-špijuna.

Razvitak Bombe, što će poslati čestice plina u zrak, će uništiti suprostavljene Vojske hitro i izravno. Tako da se pazite Politike, pazite se Vojska, pazite se Ičega i Svega što nije od Isusa Krista Nazarećanina. Jer progon Crkve će se dogoditi dolaskom Mlađaka kada je potpisan Mirovni Sporazum sa Zvijeri. Da li slušate Djeco Moja?, jer vi morate čitati Bibliju i Proučavati i biti poslušni vašem Nebeskom Ocu, Isusu Kristu Nazarećaninu i Duhu Svetom. Jer uništenje koje će se dogoditi će vas šokirati u nevjerici. (ne-razumljivi jezici)

Tako da Janjadi Moja, Ovce Moje promatrajte te Ruke, promatrajte te Sastanke, promatrajte Se da ne postanete kao Zvijer. Ja jesam Jahve. Ja jesam Jahve. (ne-razumljivi jezici?) Ja vas volim. Ja vas volim. Ja vas volim Djeco Moja. Jahve je Prvi i Posljednji. Bog Ljubavi, Bog svega.


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo