71. Proročanstvo dano Raymondu Aguileri 1. lipnja 1992. u 1:22 sati. na engleskom.

Zdravo Ray. Kako si? Dakle, Kovčeg Saveza će biti uspostavljen. Tako je, rekao sam Kovčeg Saveza će biti iznesen na vidjelo iz njegovog mjesta skrivanja i uspostavljen u Mom Hramu; Novi, zadnji, i završni Hram koji će biti izgrađen od čovjeka.

Kovčeg će biti postavljen u određeni prostor zbog uspostave Moje Riječi. To je dano prije preko Proroka, preko Apostola, jer ono što sam vam govorio prošlih nekoliko tjedana. To je sve istina, sve točno jer Ja vam dajem komadiće i djeliće zadnjih dana kraja.

Neke od stvari su u usporedbama, budući da određeni ljudi su namijenjeni da otkriju značenje tih usporedba u određeno vrijeme. Iako je vrijeme vrlo blizu, ali ono što vam je izjavljeno je točno, je činjenično, je jasno. Jer Ja sam Bog svega, Svemira, svega što je, svega što će biti. Ja jesam Jahve sa Mojim Sinom Isusom Kristom i Duhom Svetim.

Kovčeg Saveza će biti uspostavljen. Biti će Slavlje na Nebu i uz Hram za sve Abrahame potomake koji mogu stići na Slavlje. Biti će radosno i sreća i mir sedam dana kojih će biti dozvoljeno. Jer Slavlje, jer početak kraja će biti uspostavljen po redoslijedu koji je predviđen od Proroka: Ezekiela i Daniela i Ivana.

Jer ono što Ja kažem će biti učinjeno bez promjene ikakve vrste. Antikrist, Lažni Prorok će se pojaviti u određeno vrijeme i biti će pobjeđeni točno onako kako sam Ja izjavio. Tako da se pazite Žiga Zvijeri. Budući da značaj Žiga na vašem tijelu neće biti oprošten ni pod kojim uvjetima. Pošto Žig predstavlja potpuni prkos prema Mojem Zakonu. Potpuni Prkos Moralnog Kodeksa. Potpuni prkos zapisanog Zakona. Žig Zvijeri predstavlja stranu kojoj dajete svoju vjernost, a sve što nije čisto ne pripada Jahvi. Moj Sin, Isus Krist Nazarećanin, ima autoritet da dokrajči, ukine, uništi, zaveže, i odbaci svakoga sa Žigom Zvijeri. Jer njihovo kraljevstvo će biti zidovi Gehene. Jer oni zaslužuju živjeti sa svojim sljedbenicima isto kao što Moji Sveci zaslužuju živjeti na Nebu. Što je ispravno, ispravno je! Moj sin ima Zakon pravednih i On će ga provesti bez milosti onako kako On želi, jer On je Gospodar Gospodara i Kralj Kraljeva. Za sve Ovce i Janjad koji su izdržali svoje ispite, svoje nevolje, u svojem hodu prema Nebu.

Postojanje Gehene će biti uspostavljeno za nove stanovnike koji su uzeli Žig Zvijeri u dopušteno vrijeme. Jer njihova pomoć u Pobuni, u sljedbi Lucifera u njegovim planovima da oskvrne Moje Ime i ono što sam Ja Stvorio. Ovo je vaš Bog Jahve, Prvi, i Posljednji, i Početak Novog Neba će početi kada Moj Sin Isus Krist zaveže i uništi posljednju zlu stvar na Planetu.

Znam da su Moji Sveci čekali i čekali i čekali, ali kao što sam spomenuo posredstvom Mojih Proroka, vrijeme i sat će nastupiti i Mi se približavamo tom vremenu. Neću vam dati datum niti vrijeme, neće nikada biti dano dok se točno ne dogodi. Tako da pouzdajte se u vašeg Oca Jahvu, u vašeg Kralja Kraljeva, vašeg Gospodara Gospodara Isusa Krista, i posredstvom Moći Duha Svetoga naći ćete Nebo i Nas u novom utemeljenom Kraljevstvu. To će početi u određenom vrijeme.

Tako da pokajte se svih svojih grijeha. Molite Nam se i Mi ćemo vam pokazati put. Jer uređena Svjetska Zajednica će biti šokirana, biti će zastrašena, kada uistinu doznaju da postoji Jahve Bog i uvijek je bio. Jer Lucifer je napravio posao u zavađanju toliko mnogo njih, toliko mnogo, mnogo koji čak ni ne razumiju ili znaju da Jahve postoji, ali tako neka bude, tako neka bude.

Jer Moj Zakon i Moji Putevi su postojali tisućama godina i Moja Prisutnost je bila ovdje još prije početka, a oni su okrenuli svoja leđa i otišli. Tako da tim jadnim nesretnim dušama, Ja okrećem Svoja Leđa njima i odlazim sa Suzama u Mojim Očima i sa žalosnim Srcem. Imali su svoj izbor, a oni su otvrdili svoja srca. Tako neka bude! Tako neka bude!

Ovo je Jahve, Stvoritelj Neba i Zemlje, svega što je bilo i što će biti. Zapamtite, Janjadi Moja, Ovce Moje, za vas Ja sam tamo dvadeset-četiri sata dnevno sa Mojim Sinom i Duhom Svetim. Budite radosni, budite Sretni jer biti će uskoro gotovo i Mi možemo početi ponovno, novo i svježe. Jer vaše Sobe su na mjestu i uredne, budite strpljivi još malo. Ovo je Jahve. Ovo je Jahve sa Ljubavlju i Mirom u Svom Srcu. Želim vam dobrodošlicu.


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo