69. Proročanstvo dano Raymondu Aguileri 29. svibnja 1992. u 11:11 sati Petak u Jezicima, engleski.

Volim vas, stvari sada teku glatko, ali zapamtite, postojati će vrijeme nevolje, kušnja koje uistinu nećete moći razumjeti, ali zapamtite, približava se dan kada će se sve privesti kraju. Zakon koji je naznačen u Bibliji, o posljednjim vremenima će se izvršiti, kao što je naznačeno u Bibliji.

Jer čas i dan se približava vrlo brzim tempom. Uviđanje da će se vaš svijet promijeniti, zbuniti će mnoge od vas, budući da se ta predodžba čini neshvatljivom. Jer vi ste zadovoljni u svojim dan za danom aktivnostima. Vi ste namješteni na vaš način života, ali sve se to privodi kraju.

Posljednji veliki Rat koji će se voditi, dogoditi će se u vašem životnom vijeku. Tako da budite spremni, budite snažni, primjenjujte Riječ Božju u vašem svakodnevnom životu. Primjenjujte pravila, propise koji su naznačeni u Bibliji. Pazite na Isusa Krista Nazarećanina, pazite na Duha Svetoga da vas vode, očekujte od Mene da slušam vaše molitve, jer dan Zvijeri je ovdje.

Dan krunidbe će početi, kada se Stršljen i Kukac sukobe. Rezultat te Borbe će uspostaviti autoritet i moć Zvijeri, što će započeti početak kraja. Mnogi će biti smeteni budući da će se to dogoditi vrlo brzo. Oni koji će biti spašeni su oni koji će slušati Proroke, i Istinitu i Pravednu Riječ, Isusa Krista, Jahve, i Duha Svetog.

Jer ono što ćete vidjeti u bliskoj budućnosti je početak kraja. Kraj za one koji nisu Kršćani i ne vjeruju u Mog Sina, da je On umro za njih na Križu. Za one koji ne vjeruju, biti će njihov kraj. Ali za one koji vjeruju, to je samo početak trajnog Mira, i Radosti na Nebu zauvijek. Znam da ovo zvuči samo kao Prazna Obećanja, Riječi bez Autoriteta, ali to je Istina. Jahve ne govori ništa osim Istine.

Tako zapamtite, da kada kraj nastupi, svatko tko je ikada postojao morati će snositi odgovornost za njihov život. Kako su se ponašali u odnosu s njihovim Bogom, i njihovom Braćom i Sestrama, jer ništa nije stvoreno za zlo. Već je Sotona iskvario Sjeme.

Sada dan Suda je na mjestu, tako je blizu vašem životnom rasporedu. Jer neki od vas će slijediti Sotonu do kraja, do određenog mjesta. Oni koji Hule Moje Ime, Mog Sina, i Duha Svetog. A ostali, Oni koji slijede Mog Sina, koji su pomrli, koji su mučeni, koji su izgladnjivani, koji su patili kroz godine, posredstvom bolesti, tijekom vremena nevolje od strane njihovih bližnjih, od strane Vlade, od svakog zamislivog izvora, kojeg je neprijatelj, Sotona, iznio pred njih, ti će živjeti zauvijek i uvijek i uvijek.

Znam One koji slušaju ovo malo Proročanstvo, će reći, "Eno još jednog luđaka koji govori o posljednjim vremenima." Ali to je u redu, Mi znamo da je to njihov kraj. Tako neka govore, neka misle što god hoće. Ali vi, Oni koji slušaju i čitaju i traže odgovore Spasenja, otvorite Bibliju i čitajte ju.

Saznajte o vašem Kralju, Gospodaru Gospodara, Kralju Kraljeva i vidjeti ćete ga. Razgovarati ćete s njim jer ćete biti na Nebu zauvijek. Premda ponekad osjećate da ne postoji takvo mjesto, ali vjerujte Mi na Riječ, Jahve ne laže. Postoji Mjesto: koje je Divnije, Ljepše, koje je Vječno. Vaši umovi nikad ne bi mogli zamisliti takvu Radost, takvu Dobrotu, takvu Pravednost.

Zato jer ste odgajani u zlom svijetu, bili ste uvučeni u Grijeh. Kako možete suditi nešto što nikada niste doživjeli? To je izvan vaše sposobnosti shvaćanja, jer po prirodi vaše Tijelo je grešno i nešto grešno ne može razumjeti nešto Pravedno. Tako da tu Vjera nastupa, morate Vjerovati u Proroke, morate vjerovati u Božji Zakon, Jahvu, Bibliju. Duh Sveti će vas voditi, i pokazati će vam, ali morate se sami obvezati. Morate Vjerovati u vašeg Boga.

Dopasti će vas kušnje i patnje, ali Mi smo u ratu. Ali rat se približava kraju. Ali ako ste Jedan od Mojih Sinova, Janjadi, već ste pobijedili. Sve što Ja hoću da učinite je da kažete ostaloj Braći i Sestrama, Onima koji još ne znaju istinu. Podijelite to, širite Riječ, jer što više i više jačate Tijelo Isusa Krista više dobivate međusobne potpore. Što jači postanete, manje boli i patnje ćete pretrpjeti u tim vremenima nevolje. Jer ovaj zadnji rat će utjecati na svakoga na načine koje ne možete zamisliti, a vrijeme je započelo.

Tako da slušajte vašeg voljenog Oca. Dobijati ćete poruke od Proroka. Ako se unesete u Bibliju i uistinu je proučavate sa svojim srcem, govoriti ću s vama Osobno. I nećete se morati tako jako pomučiti kada čujete Proročanstvo. Zato jer ako ste uistinu dobro Janje, dobra Ovca, mogao bih govoriti izravno s vama, ali Ja samo želim one sa čistim srcem, čistom pameti, čistim stavom. Ponekad je teško ući u takvu vrstu mentaliteta, ali jednom kada se potrudite oko toga, kada se izvježbate, nije tako strašno.

Vi ste samo navikli na lakši način, drugi način, i taj vas vodi u Jamu Pakla. Nemojte slušati One koji vas mame da činite nepravdu za Nebo. Dakle, morati ćete Mi vjerovati na Riječ, morati ćete se pouzdati u Mene, to je prvi korak. Volim vas, zaštititi ću vas, i nevažno što se dogodi, Ja sam tamo ravno pored vas, iako ponekad osjećate da ste sami. Nikada nećete biti sami sve dok ostanete usredotočeni na Isusa Krista Nazarećanina. On će vas voditi do Mene, putem Moći Duha Svetog. Svi Mi ćemo dovesti na kraj ovo posljednje poglavlje u kratkom malom životu ovoga maloga Planeta.

Tako Djeco Moja, naučite vašu Djecu da vam budu poslušni, da se pouzdaju u vas, i sebe naučite da budete poslušni Meni, i da se pouzdate u Mene, i Mi ćemo biti jedna velika sretna obitelj. Zbližite Tijelo Kristovo, jer gdje je Jedinstvo tamo je Snaga. Progutajte taj ponos, taj ego, jer Kristovo Dijete nema ponosa niti ega. Oni su vjernici onoga što je ispravno, što je istina, i znaju kako se poniziti pred Gospodinom i Spasiteljem i među sobom. Zvuče kao jednostavne riječi, ali svijet je tako iskvaren, ako nemate ponosa, ako nemate ega, osjećate se kao da niste uopće čovjek.

Volim vas sa cijelim Mojim Srcem, morati ćete Mi vjerovati. Ojačajte se i poštujte Zakon Isusa Krista. Postojati će dan i vrijeme kada će vas Zvijer i njegovi sljedbenici progoniti. On će učiniti sve što može da vas uništi, umno, fizički, duhovno jer dan Zvijeri je blizu. Ali zapamtite, sva Moć i Slava i Hvale pripadaju Jahvi, Isusu Kristu, i Duhu Svetom.

Jer broj Zvijeri će biti primjenjen na slabe, na Grešne. NEMOJTE, ponoviti ću opet! NEMOJTE UZETI ŽIG ZVIJERI. Jer ako uzmete, nećete pronaći Spasenje. Izjaviti ću opet. NEMOJTE UZETI ŽIG ZVIJERI. Kako god teško bude, Kako god lagano bude, ako vi cijenite, i hoću reći, ako cijenite vašu budućnost, NEMOJTE UZETI ŽIG ZVIJERI, jer ćete biti osuđeni na DOLINU SMRTI ZA VJEČNOST.

To je najBOGOHULNIJA stvar koju bi ikada mogli učiniti vašem Gospodu Jahvi, i JA VAM NEĆU OPROSTITI. Kada je žig Zvijeri izdan, vi trčite i sakrite se, učinite što god morate učiniti, ali NEMOJTE UZETI ŽIG ZVIJERI. Mislim da sam dovoljno puta to izjavio. Mislim da sam učinio to jednostavnim, jasnim, i izravnim. Ponoviti ću još jednom, NEMOJTE UZETI ŽIG ZVIJERI, jer ćete pronaći DOLINU SMRTI ZA VJEČNOST.

Tako Djeco Moja, nadam se da su vam uši odčepljene. Nadam se da sam postavio nešto straha u vas, jer što Ja kažem je istina. Vi ćete se morati ojačati, toliko ojačati nego ikada u vašem cijelom životu kada dođu ti dani i ta vremena. Budući da ćete se morati moliti vašem Ocu Jahvi. Čitajte Bibliju, zbližite Tijelo Kristovo. Jer ovaj rat se vodi na Nebesima u isto vrijeme, kada se borba vodi na Zemlji. To je Rat koji obuhvaća Duhovno i Fizičko, što možete vidjeti i dotaći, sve što je zlo, bilo gdje, bilo kuda, da li Duhovno, ili Realno, biti će očišćeno jednom i zauvijek.

Tako pazite na sebe, budite snažni, upoznajte Me, Zato jer vas volim. Ovo je Jahve. Ovo je Jahve, Stvoritelj Neba i Zemlje, svega Vidljivog i Nevidljivog, Tvorac, Razarač Svemira.

Mir i Slava pripada Ocu, Mir i Slava pripada Ocu, Mir i Slava pripada Ocu, tako kazaše, Isus Krist Nazarećanin, sa Moći Duha Svetoga. Jer Mi Volimo Vas Djeco, Slušajte Mog Oca, jer on nema ništa osim Ljubavi. I On je dao Meni Moć i Autoritet da izvršim njegov Zakon. Tako da zapamtite što vam je On rekao. Mir s vama Janjadi Moja Ovce Moje jer Ja ću biti ondje u određeno vrijeme da vas pokupim i odvedem na Nebo, budite hrabri, budite snažni. Hvala i Slava pripada Ocu. Hvala i Slava pripada Ocu.


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo