64. Proročanstvo dano Raymondu Aguileri 26.svibnja 1992. u 8:46 sati Utorak, na engleskom i ne-razumljivim jezicima.

Lisica izlazi iz svoje rupe, počinje dobivati hrabrost da pokrene svoj plan. Lisica će lutati divljinom polagano i pažljivo isprva. Ali će dobiti potrebno samopouzdanje da postavi svoju organizaciju na vlast. Jer Lisica je jedan od igrača u scenariju kraja.

Lisica će pomoći Zvijeri na početku, zatim će Zvijer uništiti Lisicu. Lisica će nagomilati bogatstvo i mudrost koja će biti upotrebljena da manipulira Vladarima određenih zemalja. I Zvijer će upotrijebiti te informacije da manipulira, razdvoji, uništi Vladare tih zemalja.

Te informacije će postati značajno oruđe za Zvijer. Ali u vrijeme, i čas, Lisica neće biti potrebna, biti će uništena. Biti će pogubljena. Biti će denuncirana. Postati će jedno od sredstava za postizanje cilja Zvijeri. Tako da čuvajte se Zvijeri i sredstava za postizanje cilja. (Ne-razumljivi jezici?)

Volim vas Moj Narode. Nadam se, uistinu se nadam da omekšate ta srca. Otvorite te uši, i te oči, i kako želite da vama čine ljudi, tako činite i vi njima. Jer Zvijer će pokušati zaklati Moje Ovce, on će učiniti sve unutar svojih granica da postigne svoj cilj. I on će prezirati, dolje do srži njegovog srca, Moju Janjad, Moje Ovce, Moje Stado.

Tako da otvorite svoje srce, svoje uši, slušajte Me. Ovo je vaš Nebeski Otac. Volim vas, i upozoravam vas prije nego se dogodi. Tako da zbližite Tijelo Kristovo. Prestanite se prepirati, prestanite se svađati. Tako ste zaposleni svađajući se međusobno, da ćete završiti povrijeđeni više nego da ste stvorili čvrstu uniju pod Isusom Kristom Nazarećaninom, Mojim Sinom. Jer će te biti zaštićeni, voljeni, i njegovani pod Kišobranom vašeg Nebeskog Oca. Molim vas Djeco Moja slušajte Me. Slušajte Riječi koje su Ispravne, koje su Istinite, koje su Pune Ljubavi. Jer Me boli vidjeti Tijelo u takvom neredu.

Prestanite razmišljati o sebi, vi Pastori. Prestanite razmišljati o vašim vlastitim ideologijama, vašim teologijama. Mislite o Stadu radi Mene, Jahve, vašeg Boga. Jer kazne lošeg Pastira su stroge. Molim vas, ne želim primjeniti Moj Zakon na vas, ali ako ne mislite prvenstveno na vaše Ovce, Moj Gnjev će pasti na vas bez milosti, jer Moja Janjad i Ovce plaču prema Meni.

Njihove Molitve zveckaju Moje Uši 24 sata dnevno. I Ja sam umoran od gledanja kako Čelnici Moje Crkve potpuno ignoriraju Moje Ovce; one koje nemaju nikoga; usamljene; slomljenih srdaca; gladne; bolesne. One na ulici koje ne mogu nigdje otići; one kojima Ja govorim, i nitko ih ne sluša. Moje Oči su Suzne jer ću dovesti do završetka što sam započeo u početku.

Sotona će biti smješten u Dolinu Vječne Smrti sa, ono što se bojim reći, nekim Mojim Čelnicima Mojeg Tijela. Upozoravam vas sa Ljubavlju na Mojim Usnama, da se Pokajate, tražite Moje Ovce, pobrinite se za Moju Janjad jer ovo nisu Riječi ispraznog Boga. Ovo su Riječi Suda, jer Sud će pasti na vas bez milosti.

Volim Moje Ovce. Volim Moje Ovce. Ovo je vaš Nebeski Otac, Jahve. Stvoritelj Neba i Zemlje, svega što je bilo, što je, i što će biti. Ja sam danas, isti, kao danas i jučer, i Moj Sin Isus Krist Nazarećanin sa Duhom Svetim; spremni privesti kraju jedno od Najvećih Poglavlja na vašem malom Planetu. Mir, i milost, i ljubav, Ja pružam Mojim Ovcama, onima koje su same i bespomoćne. Nisam vas zaboravio. Molim vas nikad ne zaboravite to, Ja nikad ne zaboravljam ništa jer Ja sam Bog, i volim Vas.


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo