636. Proročanstvo dano Raymondu Aguileri 5. studenog 1994. u 17:37 sati. Na engleskom.

Ja jesam Bog; Ja jesam Bog Svemira; Bog svijeta; Bog svega što vidite; Bog svega što dotičete. Ja jesam jedini Bog koji je ikada postojao. Ja jesam Gospodar Gospodara. Ja jesam Kralj Kraljeva. Ja jesam Ja jesam Ja jesam Ja jesam. Ja jesam Yahweh. Ja jesam Jahve. Ja jesam Duh Sveti. Ja jesam tamo bilo da pogledate prema gore; bilo da pogledate prema dolje; da pogledate desno; da pogledate lijevo; bilo da pogledate naprijed; bilo da pogledate iza. Ja jesam Ja jesam Ja jesam.

Sjetite se u danima koji su prošli, vaših očeva, očeva, očeva. Sjetite se poruka; proročanstava; usmjerenja, koje sam dao vašim precima. Sjetite se Biblije. Dani Biblije se ispunjuju upravo sada; u maniri Jahve; u maniri Isusa Krista Nazarećanina; u maniri Duha Svetoga. Sve što morate učiniti je otvoriti svoje oči, otvoriti svoje uši, i upijati Mudrost vašeg Boga.

Nestaje vam vremena. Rekao sam vam na mnoge načine, mnoge manire, putem vizija, putem proročanstava, putem dodira Jahve. Putem dodira Isusa Krista Nazarećanina. Putem dodira Duha Svetoga. Govorim vam u ozbiljnosti. Govorim vam što je.... ispred vas, u nadolazećim mjesecima, u nadolazećim godinama. Ali ako okrenete svoju glavu, ako okrenete svoja leđa, i hodate u drugom smjeru, sve što vam se dogodi će biti nad vama, zato jer ste okrenuli svoju glavu i okrenuli ste svoja leđa, i otišli ste od Gospodara Gospodara, Kralja Kraljeva, i Moći Duha Svetoga te ste propustili Oca.

Dajem vam Mudrost. Dajem vam Savjet. Dajem vam sve što vam Treba. Dajem vam Darove, dajem vam Bojnu Opremu. Dajem vam Snagu Duha Svetoga, Isusa Krista, i Oca Jahve. Tako da kada se sve zaustavi, i kada se sve što je oko vas raspadne, sjetite se ovih Riječi. “Vaš Otac koji Ljubi, vaš Isus Krist koji Ljubi, vaš Duh Sveti koji Ljubi, upozorili su vas i upozorili su vas i upozorili su vas i upozorili su vas, i upozorili su vas, a vi ste okrenuli vaše lice, i okrenuli ste svoja leđa, i hodali ste stazom sebe, stazom đavla.“

Ove Riječi su teške. Ove Riječi su direktne. Ove Riječi su od Jahve Boga, Oca. Jer ovo nije igra, gdje možete igrati, odabrati i izabrati, i činiti stvari sebe. Jer sve pripada Meni!, i Ja činim ono što Ja hoću, sa onime što pripada Meni!

Sjetite se gnjeva Božjeg. Sjetite se suda Božjeg. Ali najviše od SVEGA, i iznad svega ostaloga, sjetite se LJUBAVI Božje. LJUBAVI Isusa Krista Nazarećanina. LJUBAVI Duha Svetoga. Stvari i putevi Jahve nisu od ovog svijeta. To su Nebeske stvari. To su pravedne stvari. To su Duhovne stvari. Stvari koje čovjekov um nikada ne bi mogao shvatiti. Tako da morate imati vjere i morate vjerovati u svog Boga da vas izbavi u SVIM danim okolnostima. Jer išta u svemiru nije nemoguće za vašeg Boga, Jahvu, Isusa Krista Nazarećanina, i Duha Svetoga.

Sjetite se Mojih Riječi. “Upozorenje sa Neba je čisto; je neokaljano; je direktno; je do točke. Sa Ljubavlju i Privrženošću, pozdravljam vas. Slušajte Proročanstva. Slušajte Moje Riječi. Jer Nebeska Mudrost će vas spasiti; ako imate vaše oči otvorene; ako imate vaše uši otvorene; ako imate vaše srce i tražite Oca. Posredstvom Moći Duha Svetoga usmjerite svoj nos u smjeru Isusa Krista Nazarećanina. U Njihovom vodstvu, U Njihovom smjeru, će vas voditi do Mene; će vas voditi do spasenja.

Neka je blagoslovljen Otac. Ljubim te moj Oče. Hvalim te Oče. Sva Čast, Hvala, Slava pripada Ocu na Nebu, Ocu Očeva. Ocu svemira, Ocu vječnosti. Mudrost vječnosti, Slavu Slava. Štujem te Oče. Ovo je Isus Krist Nazarećanin. Jedinorođeni Sin.

Hvala ti Oče. Hvala ti Oče. Hvala ti Oče. Poštujem te. Častim te. Hvalim te. Sva Slava i Čast pripada Ocu. Sva Čast Hvala i Slava pripada Ocu. Nebeski Oče sat otkucava, sekundu po sekundu, minutu po minutu, određeni sat, određeni dan, određeni tjedan, će doći do zaključka, u maniri, i na načine, kako si ti ih priredio. Ništa neće biti ostavljeno neučinjeno. Jer jednom si rekao. “Učinjeno je!“, do posljednjeg slova, do točke. Posredstvom Moći Duha Svetoga, Mi ćemo ispuniti tvoju Ljubljenu Volju, jednom zauvijek. Hvalim te Oče. Ljubim te Oče, potpuno, u cjelosti.

Zaštiti Moje Ovce. Zaštiti Moje Ovce. Jer Ja sam Pastir i ti si Moj Otac. Zaštiti Moje Ovce. Jer Mi nećemo izgubiti ni jednog. Jer dan dolazi hitro do točke koji je izabran. Hvalim te Oče. Štujem te Oče. Sva Čast, Hvala i Slava pripada Ocu Jahvi. Sva Hvala, Čast, i Slava pripada Ocu Jahvi, zauvijek i uvijek i uvijek bez prestanka. (ne-razumljvi jezici)


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo