63. Proročanstvo dano Raymondu Aguileri 26.svibnja 1992. u 2:20 sati u utorak, u jezicima, engleskom, i ne-razumljivim jezicima.

Kada sat otkuca tri, Bomba će eksplodirati u Gradu Parizu. Kada vrijeme Pobune je na djelu, Bomba će eksplodirati u 3 sata, pariško vrijeme, na dan velike oluje. Vjetar, kiša će puhati, munje će udarati. Grad će biti u potpunom neredu u točno 3:03. Životi mnogih će biti izgubljeni, jer su Službenici vjerovali da su bili sigurni od Pomahnitalog Čovjeka koji će zavarati grad.

Tako zapamtite Moje Riječi. Dan i čas će početi. Kada je Zvijeri dopušteno pristupiti određenim dokumentima, koji će inkriminirati određene Gradske Službenike. On će iskoristiti dokumente da nagovori Službenike, da zavara Službenike, da mu dopuste pristup određenim dokumentima, koji će mu dati moć. Tako da će Zvijer sa Bombom u 3 sata trijumfirati nad Parizom, na dan oluje, kada Grad i Svijet najmanje očekuju.

Jer će Suučesnik Zvijeri dobiti zamah, dok su korumptirani Službenici mučeni vlastitim riječima. Jer nitko neće biti siguran od Suučesnika. U času, i na način koji on izabere, učiniti će što hoće. Tako kazaše Jahve. Zapamtite Moje Riječi, Zvijer i Suučesnik će stići u dogovoreno vrijeme. Tako da se čuvajte i slušajte Moje Proroke. Jer oni su među vama. Vjerujte u vašeg Boga, Jahvu, sa svom vašom snagom, jer čas je skoro ovdje. (Ne-razumljivi jezici?) Zbogom. Zbogom.


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo