56. Proročanstvo dano Raymondu Aguileri 19. svibnja 1992. u 13:15 sati Utorak u jezicima, engleskom, ne-razumljivim jezicima.

Korablja! Korablja! korablja! (ne-razumljivi jezici.)

Engleski:

Oh Moj Gospode. Oh Moj Gospode. Oh Moj Gospode.

Ja jesam, Ja jesam, Ja jesam.

Jer Ovan, Jarac, i Bludnica, će se sastati. Jarac je životinja koja će biti propast za neprijatelja. Jer će Jarac se osjećati siguran u jednom vremenu, i tada će pasti.

Bludnica će zarobiti, zaplijeniti Srca Nevinih. Bludnica će biti dolazak kraja. Jer ona će zavesti Valjane, Jake, i Silne budući da je ona odvratnost Izabranima. Jer Ona je obmanula Vođe Naroda. Ona je obmanula Vođe Naroda. Ona ih je odvela dolje u Paklenu Jamu, i tamo će Ona biti bačena sa svim njezinim sljedbenicima.

Jer ona je popustljiva Vještica koja pogrešno vodi, i zavodi svakoga u svako vrijeme za bilo koji razlog. Ona je usamljena Vještica, koja voli hvale i voli da ju se časti, ali oni koji ju slijede će biti bačeni u Paklenu Jamu. Za sve dane koji su na Nebu, pazite se, pazite se vještice koja će vas zavesti zauvijek.

Postojati će trodijelna vojska koja će napasti Svetu Zemlju sa Istoka, sa Sjevera, i sa Juga. Invazija će se dogoditi u vremenu vuka, jer vuk je lukava Životinja. Naoružajte se, naoružajte se: Budite pripremljeni, jer vuk i Janje će se sastati u određeno vrijeme.

Kada i kako, samo Ja znam, jer Jahve zna sve, jer Jahve će upozoriti prije nego li zvuk Lovačkog Roga Zatrubi na Nebu, na Zemlji. Jer vi ste Moja Djeca, i Ja vas volim.

Pazite se trodijelne vojske. Svaki dio može ubosti kao Škorpion, svaki dio može proždirati kao Lav, svaki dio može uništiti sa takvim uništenjem kakvo svijet nije nikada vidio. Budite jaki, budite vjerni, posegnite za Isusom, jer On je nesavladiv, jer u svako vrijeme, jer na svakom mjestu, On će biti na Mjestu i Satu koji Ja izaberem, za utočišta koja ste počeli tražiti u Kristu Isusu.

Nemojte se smijati, nemojte se kesiti na Ime Isusa Krista, jer postojati će vrijeme kada ćete jesti te riječi. Jer Put do Sigurnosti, Put do Mene, će biti posredstvom tog Imena, Isusa Krista Nazarećanina, najSvetijeg Imena u Svemiru. Zapamtite to! Za one koji stoje tamo i kese se, učiniti ćete više nego pojesti taj Ponos, taj Ego. Jer kada dođe na vas biti će prekasno.

Nemojte vjerovati sebi samima, jer vjerovanje sebi samima će vam pribaviti Jamu; to je Jamstvo. Ja, Jahve ću jamčiti, ali ako vjerujete u Čovjeka, i Boga, Mog Sina koji je bio razapet za vas, naći ćete Mir i Spokoj koji trebate tijekom tih nezgodnih vremena. Nekima od vas, koji čitaju, ili čuju, ili gledaju ovu Poruku, ući će u vaš um i otići van u zrak, bez da ostavi ijedan oblik znanja u vašem tijelu. To su Oni za koje su Moje Suze. Jer su bili izgubljeni, i jesti će taj Ponos, taj Ego za Vječnost. A u sadašnje vrijeme, nemate pojma što Vječnost je. Tako da se zabavite, i uskoro će vaš broj biti na redu. Zapamtite to, ali volim vas jednako.

Ovo je Jahve, sa Sinom Isusom Kristom, i Duhom Svetim. Otvaramo naše Ruke, pružamo vam dobrodošlicu, ali morate donijeti odluku sami. U svakom slučaju, ono što sam pokrenuo ne može se zaustaviti. Jer ovo je vaš Bog, Tvorac, Stvoritelj Svemira, Jahve. Mislite! Mislite! Djeco Moja mislite o tome što radite. Pokajte se! Pokajte se! I Ja ću vas spasiti. Učinit ću što god treba da vas spasim, ali morate to učiniti sami. Korablja se gradi ove iste sekunde.


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo