55. Proročanstvo i Vizije dane Raymondu Aguileri 18 svibnja 1992. u jezicima, engleskom, španjolskom, i ne-razumljivim jezicima.

Vizija:

Vidio sam sobnu papuču.

Papuča, Nebeska papuča čeka Svece, papuča. Jer stanovi su spremni, o kojima sam vam govorio u prošlosti. Sobe u Kraljevstvu Moga Oca su spremne. (Ne-razumljivi jezici?) jer (Ne-razumljivi jezici?) je (Ne-razumljivi jezici?) je manira svijeta. Pojedite svoje Cipele, pojedite svoje Cipele. Ja vidim, pojedite svoje cipele. Ja vidim, pojedite svoje cipele Djeco Moja.

Engleski:

Dan svinje je ovdje, dan tigra sa sabljastim zubima je ovdje, budući da očnjaci tigra sa sabljastim zubima su oštri, za rastrgati. Dođite, vi vjerni učenici Biblije, jer mudrost i znanje tigra, sa svojim zubima, će se objaviti, u Zemlji i Posjedu ljudi, koji imaju koplja i strijele. Ali obrane ljudi, sa kopljima i strijelama, će pobjediti tigra sa sabljastim zubima i svojim očnjacima. Budući da je svinja prevarila tigra sa sabljastim zubima. I tigar sa sabljastim zubima je pao bez prilike osvetiti se. Nije bio svjestan da pomoć neće nikada doći. Zbog namjernog čina koji je poduzeo tigar sa sabljastim zubima da ode u područje s čime se svinja, divlja svinja ne slaže.

Volim te, Moje Čokoladno lice. Volim te.

Vizija:

Vidim posudu sa cvijetom.

Proročanstvo:

Posuda sa cvijetom će pasti prva, posuda sa octem će trijumfirati nad posudom koja će doći u sredini Rata. Jer ono što je gore je dolje, i što je dolje je gore. I Vuk i Lisica su pobjegli za svoje živote. Budući da sat Pokore je došao Sovi žustro.

Škare koje će prerezati Vrpcu, će prerezati Ruku koja je nategnula Vrpcu. A Vrpca je Crvena, ali krv Ruke sa Škarama će biti neafektirana posjekotinom. Jer snaga Ruke je jača od krvi Naroda.

Jer Mir svečane povorke Rata će stići do Vrata Šeola u jutro koje je navedeno, u Jeremijinom Proročanstvu. Budući da Prorok patnik je mogao vidjeti ishod neprijateljske odluke. I klanje nevine krvi bez grižnje savjesti Mača, jer ono što je viđeno, će biti učinjeno u satu kada je mjesec na visini i potpuno vidljiv od oba dvije Stranke; U dolini sa stablom koje je korišteno da objesi Tijelo Gospodina Isusa Krista Nazarećanina.

Jer Janjad će pobjediti Jarce, jer sat dana i noći će biti potpuno prekriven krvlju. Budući da Abelova krv će biti prolivena do kraja vremena, od mača u Dolini.

Jer zašto, jer zašto, jer zašto dolazak svinje uzrujava Mnoštvo Kršćana. Jer zvijezda će sletjeti u dolinu, gdje će Jelen i Jarci sudjelovati na Mirovnom Ugovoru. (Ne-razumljivi jezici?)

Španjolski:

zašto?, ljubav. (Ne-razumljivi jezici?)

Španjolski: Ljubav. Oh što više! što više!

Engleski:

Pogledajte u nebo jer Crvena Kornjača leti koliko god brže može da pobijedi Jaguara. Jer Sfinge Egipta su u Crvenoj Krvi budući da njihovi Idoli su grozota živome Bogu.


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo