500. Proročanstvo dano Raymondu Aguileri 6. srpnja 1994. u 1:13 sati. na španjolskom.

Članak je stigao, članak. Da, sine Moj stigao je članak. Da, stigao je.

Oni su se smijali... Da, smijali su se... Smijali su se, ali Ja ne želim da se vi okupljate sa onima koji se smiju. Jer oni koji se smiju na Oca, smiju se na Sina, smiju se na Duha Svetoga. Te, Ja ću pogoditi sa Svojom Rukom zato jer ne vjeruju u Oca koji je načinio svijet, zvijezde. Onoga koji je načinio sve sa Sinom, i Duhom Svetim. Oni ne vjeruju da Ja mogu učiniti što Ja kažem. To je zašto, ću ih Ja pogoditi sa Mojim Rukama. Vidjeti ćemo da li će se smijati kada završim sa Svojom Rukom.

Stiglo je, vrijeme smijanja na Oca, na Sina, i na Duha Svetoga. Ali svijet će upoznati da Otac, Sin i Duh Sveti nisu stvari na koje se smijete. Jer Ja, sa Mojim Sinom, i Duhom Svetim imam SILU SVEGA, SILU SILA. Ja ću vam pokazati tko je vaš Bog kada se počnete smijati.

Jer evo dolazi dan kraja, i ne zanima Me da li mi vjerujete ili ne. Jer Ja mogu učiniti što mogu sa onime što je Moje i to je istina i do točke.  Jeste li pročitali to, svijete? Vi vjerujete da je to šala, ali šala će biti na vaš račun. Znam da svijet nema poštovanje za Oca, Sina, i Duha Svetoga. Zato Ja ću zatvoriti ovu knjigu, ovaj svijet, tog đavla.

To je sve, što ću vam reći u maniri Božjoj, sa Sinom, sa Duhom Svetim, sa Ocem. Evo dolazi Moja Ruka, direktno i do točke, na usne koje se smiju u maniri đavla. Nemojte reći da vam nisam rekao, ali pokazati ću vam kada sam pogodio sve što je zlo sa Svojom Rukom.


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo