50. Proročanstvo dano Raymondu Aguileri 15. svibnja 1992. Petak u 13:20 sati. u jezicima, engleskom.

Primičem se. Primičem se sve bliže i bliže. Primičem se sve bliže, i bliže posljednjim vremenima Djeco Moja. Vrijeme i sat je izabrano i ništa u Svemiru neće promjeniti to. Zvijezda, Davidova Zvijezda će se pojaviti u određeno vrijeme.

Nebeska Vojska je spremna, naoružana, čeka na Moju Riječ. Postoji Uzbuđenje, postoji Klicanje izvan shvaćanja. Jer Anđeli Nebeski su čekali ovo vrijeme od Velike Pobune. Sve se treba dogoditi po sređenoj metodi, po sređenom načinu, i neće se dogoditi dok Moja Zapovjed ne bude dovršena. I tada će Vojska Neba dokrajčiti Pobunu jednom zauvijek.

Vrijeme je ovdje, vrijeme je ovdje za svjesnost Mojih Svetaca; budite Oprezni: budite Jaki; budite Mudri. Jer Borba na Nebesima je počela i razjarena je nadalje. 2. Prosinac, 1990. zabilježio je početak. Od tog datuma, počeo je početak kraja. Nitko ne zna kraj, osim Mene, Jahve. Govorim vam ove stvari unaprijed, zato što želim da znate prije nego što započnu.

Možete zakopati svoju glavu u pijesak. Možete racionalizirati, ali ništa u Svemiru neće zaustaviti što sam isplanirao učiniti. Tisućama i tisućama i tisućama i tisućama godina prije nego ste rođeni, vrijeme je izabrano. Slušajte Proroke, slušajte Svece, jer tako Moje Ime je Jahve, jer tako Moje Ime je Jahve, jer tako Moje Ime je Jahve, jer tako Moj Sin je Isus Krist Nazarećanin, jer tako Moj Sin je Isus Krist Nazarećanin, posredstvom Moći i Slave, Kralja Kraljeva, Gospodara Gospodara koji će provesti ono što sam izjavio u početku.

Samo će oni mudri doći, za ostatak, za ostatak već je odlučeno, jer oni su već donijeli vlastitu odluku. Vojska Neba je spremna, Vojska Zemlje se organizira. Duh Sveti priprema, zbližuje Tijelo Kristovo, i ništa u Svemiru ne može zaustaviti to, jer previše je previše.

Jer vi ste ili za Mene ili protiv Mene. Ja neću uvažiti sredinu, ili možda. Ili ste za ili niste. Ili ćete živjeti zauvijek na Nebu, ili ćete živjeti sa Sotonom i njegovim demonima zauvijek u mjestu koje sam odredio za vođe Pobune.

Zapamtite Djeco Moja, ovo nije igra koju odaberete i izaberete po svojoj pogodnosti, zato što pogodnost je Moja. Datum je utvrđen, sat je namješten. Zapamtite, ili ste za Mene, ili protiv Mene.

Moj Sin, Moj Sin, Isus Krist Nazarećanin će sakupiti Ostatak, nekolicinu koja je ostavljena u posljednjem vremenu. U određenom vremenu. Možete sami sebe zavaravati koliko hoćete. Ne možete zavaravati Stvoritelja, jer Ja znam kraj. Ja znam tko će doći, a tko neće. Ne možete Mene zavaravati. Nikada niste mogli. Ja ne znam zašto pokušavate. Toliko toga rečenoga, jer ovdje je, štogod vas zadesi, nitko nije odgovoran osim vas. Ne možete pokazivati prstom u nikoga osim u sebe. Jer znakovi su bili ondje, Biblija je bila ondje, vaši Anđeli Čuvari su bili ondje, a vi ste okrenuli svoja leđa, i otišli.

Ali zapamtite, Volio sam vas od početka, i Volim vas do kraja. Ali čujem plač Mojih Svetaca sa planeta. Čujem njihove jade, njihove boli, njihovu tugu, njihovo mučenje, i Moje Uši neće slušati to više. Jer sve privodim kraju. Moji Sveci su propatili dovoljno! Ovo je Jahve, ovo je vaš Bog, Bog Svemira svega što je bilo, što je, i što će biti. Dan, sat je ovdje.

Proročanstvo: 13:51. Engleski.

Sat Moje Arke (Ne-razumljivi jezici?), sat Moje Arke, sat Moje Arke, će biti završen kada se Antikrist približi Meki. Sat Moje Arke, će biti završen kada se Antikrist približi Meki. Tada će se Rog, Rog Neba i Zemlje oglasiti.

Neka bude Hvaljen Gospodin Isus Krist, Kralj Kraljeva, Gospodar Gospodara. Neka bude Hvaljen Isus Krist. Jer Kralj, Spasitelj, će Pobjedonosno doći kao što sam izjavio. Raširite Riječ; recite vašim prijateljima, recite vašem bratu, vašoj sestri, vašoj obitelji da će se sat Arke pojaviti, kada se Antikrist približi Meki.

Hvala i Slava, Čast neka bude Ocu. Hvala i Slava, Čast neka bude Ocu. Hvala i Slava, i Čast neka bude Ocu. Hvala i Čast, i Slava neka bude Ocu. Hvala i Čast, i Slava neka bude Ocu. Hvala Ti Oče. Hvala Ti Oče. Hvala Ti Oče. Ovo je Isus. Hvala Ti, Moj Nebeski Oče. Hvala i Čast, i Slava neka bude Ocu.


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo