36. Proročanstvo dano Raymondu Aguileri u prvom tjednu veljače 1991. na engleskom i ne-razumljivim jezicima.

Hej Čovječe, Hej Čovječe. Ja te volim. Ja te volim, što li radiš? Što li radiš? Znaš Čovječe, mislio sam o tebi danas. Mislio sam o tebi danas. Znaš, stvarno sam na gubitku. Stvarno sam na gubitku kako da ti objasnim određene stvari. Jer, ako kažem nešto što nije u Bibliji, to te zbunjuje.

Izvježbali ste svoj um da misli jednosmjerno. Sve mora biti u Bibliji ili temeljeno na Bibliji. To je način kako sam to uredio, ali postoji vrijeme, postoje stvari koje se događaju, koje nisu u Bibliji, ali će se dogoditi. Ništa stvarno... Ne znam kako da objasnim riječima bez da vas zbunim.

Ali uzmite sekundu i pokušajte shvatiti. Shvatite vašeg Oca. Ovo je vaš Otac na Nebu Jahve, Jahve, Yahweh, Yahweh sa Isusom, i Duhom Svetim. Govorio sam vam. Govorio sam vam. Razgovarao sam s vama, i pokušavao vam objasniti stvari; što će se dogoditi, što se dogodilo, i kako će se dogoditi. Neke stvari će vas zbuniti, zato jer ste recimo ostavljeni sami, ali niste ostavljeni sami.

Zato što sam ostavio Duha Svetoga. On je tamo s vama upravo sada da vas vodi, da vas čuva kako ne bi bili zavedeni, ali možete upotrijebiti Bibliju. Ta Biblija ima sve odgovore. Pretpostavljam da za neke od vas ima mnogo pitanja također, ali morate se udubiti u nju Djeco Moja. Morate se udubiti u nju. Čuti ćete mnoge lažne proroke. Mnogo ljudi govore mnogo stvari koje će obasuti taj obasuti um koji već imate.

Biti ćete zbunjeni, ali molite. Molite se Isusu. Molite se Jahvi. Molite se Duhu Svetom. Naći ćete svoj put, samo morate ustrajati. Proučavajte Riječ. Proučavajte sa otvorenim srcem. Vaš duh će se spojiti sa Duhom Svetim, a učinci će biti nagrada na Nebu, izvan vašeg razumijevanja, izvan, izvan onoga što vaš mali um može razumijeti.

Jer Nebo je tako veliko. Jer vaše tijelo nije stvoreno da može shvatiti Veličinu Neba. Jer Djeco Moja, Nebo ima sve prekrasno, sve prelijepo, i ono traje, i ono traje zauvijek, i uvijek, i uvijek, i uvijek, preko uvijek. Čak Nebo samo je zamislivo. Tako da ako imate probleme sa Biblijom, nikada nećete razumijeti, ili shvatiti Nebo. Jer ništa osim čistog dobra, dobrote i sreće je na Nebu, i naći ćete vašeg Stvoritelja tamo, Isusa, Duha Svetog, i Jahvu i Mi ćemo živjeti tamo zauvijek, i uvijek, i uvijek. Nije li to nešto.

Tako da, Djeco Moja, jedini put da dospijete tamo je posredstvom Isusa Krista Nazarećanina. To je veoma važno! Jedini put u Nebo je posredstvom Isusa Krista Nazarećanina. Volim vas, zapamtite to. Ja vas volim. Biti ćete stavljeni na kušnju. Biti ćete prokušani do maksimuma. Neki od vas će se raspasti. Neki od vas će ustrajati, ali kao što sam rekao, otiđite u tu sobu, zatvorite vrata, upalite tu svijeću i molite se. Ta svijeća će vas podsjetiti da sam na Svom Putu, ali morate shvatiti, Ja sam tamo s vama također.

Stojim neposredno do vas, slušajući vaše molitve. Ako posegnete, možete Me dotaknuti. Možete osjetiti blještavilo Moje Prisutnosti posredstvom Duha Svetoga, posredstvom Isusa, ali zapamtite koji god ispit imate Djeco Moja, Ja sam tamo. Ja sam tamo, i uvijek ću biti. Tako da otvorite vaš um, vaše srce, razgovarajte sa mnom, razgovarajte sa mnom. Ja vas volim. Nikada vas neću napustiti.

Vremena će postati surova Djeco Moja, od vremenskih uvjeta, do vašeg vlastitog privatnog obiteljskog života, vaših vlastitih osobnih ispita, i nevolja, ali Ja ću biti ondje. Ja ću biti ondje. Ja ću biti ondje. Ovo je Jahve. Ovo je Jahve. Ovo je Jahve, ali Djeco Moja, ujedinite Tijelo Kristovo. Ujedinite sve Crkve, nevažno kako se sami nazivate, ujedinite se. Ojačajte se. Molite se zajedno, pjevajte zajedno, zbližite se kao jedna cjelina.

To je tako važno. Što li se bliže zbližite, jači ćete postati. ZAPAMTITE MOJE RIJEČI, što se bliže zbližite, jači ćete postati. Morate se prestati svađati među sobom. Morate otvoriti vaše ruke ljudima koji se sami ne nazivaju kršćanima, ali ipak imaju vjere. Morate ih preobratiti. Morate ih obratiti Isusu Kristu.

Jer oni mogu imate vjere, ali ako ne vjeruju u Isusa Krista, neće uspjeti, a oni koji vjeruju u Isusa Krista, vi morate biti Ponizni. Morate biti Pokorni. Morate biti kao Krist, ili nećete uspjeti. Zvuči komplicirano, ali u osnovi je jednostavno, činite drugima ono što želite da drugi čine vama. Ljubite svoga Oca svemogućega, prvo prije svega. Ljubite bližnjega svoga, ustrajte, ispovjedajte svoje grijehe, i sve ostalo će se pobrinuti samo za sebe.

Čitajte Bibliju, Obožavajte zajedno, Volite se međusobno. Nije to uistinu tako teško, ili komplicirano. Ponekad se vaš um stegne... Ne znam kako da to objasnim riječima, da bi mogli razumjeti zato što je to tako jednostavno. Imate težnju da napušete stvari izvan njihovih razmjera, ali čitajte Bibliju. Pouzdajte se u Duha Svetoga da vas Uči, i da vas Vodi. On vas neće zavesti.

Dobijati ćete neke lažne Proroke, zapamtite Moje Riječi, neke jako loše pastore sa velikim egom, mnogo ponosa, ali zapamtite postoji mnogo, mnogo onih dobrih, mnogo, mnogo dobrih, koji imaju dobru dušu, dobro srce, dobar duh, oni su dobri pastiri. Stvarno se trude najbolje što mogu, to je težak, težak posao.

Postoji mnogo prepirke u Crkvama, što čini njihove poslove mnogo težima. Postoji mnogo Onih Dobrih. Oni će vas voditi također zato što Duh je sa njima, ali ono što Me uznemiruje su oni loši. Jedan loš može odvesti mnoge pogrešnim putem, može ih zbuniti, ali vremena postaju tijesna, ona postaju krajnja, kao što sam rekao prije. Sotona će uistinu vršiti pritisak na vas, uistinu će vršiti pritisak na vas, ali zapamtite, Ja vas volim. Nikada nemojte zaboraviti to. Ja vas volim. Ja jesam, onaj Ja jesam, onaj Ja jesam, Jahve, Yahweh, Yahweh. (Ne-razumljivi jezici?)


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo