34. Proročanstvo dano Raymondu Aguileri 22. siječnja 1991. na engleskom i španjolskom i ne-razumljivim jezicima.

Posebna Poruka:

Molim vas čitajte ovo Proročanstvo veoma pažljivo i Prosudite ga očima Isusa Krista Nazarećanina i sa Biblijom. Ovo Proročanstvo mi je dano nekoliko sati nakon što me je pastor pokušao uhititi u domu crkvenih starješina, nakon što sam tražio molitvu od starješine. Tijekom duhovnog ratovanja, koje se razvilo tijekom tog vremena molitve, starješina je pozvao glavnog pastora naše crkve da asistira sa molitvom, nakon dolaska, preuzeo je dom, i sljedeća stvar za koju znam, bio sam okružen sa pet policajaca.

Ovo Proročanstvo ima neke dvojbene riječi, za koje sumnjam da su biblijske. Prema tome, pokazati ću vam sa zagradama ovako { }. Moji komentari će biti u zagradama ovako ( ); Demonske riječi u zagradama ovako [ ]. Jedini razlog zašto stavljam ovo Proročanstvo ovdje je zato, što se odnosi na provjeravanje svih duhova, i pokazuje kako sam ja to učinio tijekom ovog Proročanstva.

Španjolski:

Pogledajte Mog Sina. Mog Sina Isusa. Mog Sina Isusa. Da, Sinovi Moji i Kćerke Moje. Čujte Me! Čujte Me! Ovo je vaš Otac. Vaš Otac, vaš Bog, vaš, Bog, vaš Bog, pogledajte. Pogledajte u ono što vam govorim. Ovaj svijet, ovaj svijet se mora promjeniti, mora se promjeniti Sinovi Moji i Kćerke Moje, jer ako se ne promjeni, đavao će pobjediti, ali ne može ih pobjediti sve njih. Jer oni koji će ići sa Mojim Isusom, sa Mojim Isusom, Mojim Sinom će se spasiti, ali danas postoji mnogo ljudi koji imaju tvrde glave. Oni samo čuju ono što žele. Kakva sramota! Kakva sramota! Kakva sramota Sinovi Moji i Kćerke. Ovo je vaš Otac! Ovo je vaš Otac! Čujte Me! Čujte Me!

Engleski:

Slušaj Me Ray, ovo je tvoj Otac. Ovo je tvoj Otac, Ray! Provjeri duhove. Provjeri duhove. Nastavi ih provjeravati jer ćeš biti opet napadnut. Nemoj brinuti, Ja sam s tobom.....

Ovo je demonski glas:

[ti si u mojim rukama gospodine, u mojim si rukama].....

Ray: Da li je Isus Krist došao u tijelu....? Da li je Isus Krist došao u tijelu....? Da li je Isus Krist došao u tijelu....? (Nije bilo odgovora. Tako da sam rekao,) "Vežem te, i opominjem te u Ime Isusa Krista Nazarećanina." "Sada, idi gdje god te Gospodin Isus Krist pošalje." Da li je Isus Krist došao u tijelu?....

Gospodin: "Da, Ray." Isus Krist Nazarećanin je došao u tijelu.

Ray: "Da li je Isus Krist Nazarećanin umro za naše grijehe na križu?...

Gospodin: "Da, Ray!"

Ray: Da li je Isus Krist Nazarećanin uskrsnuo trećeg dana?.....

Gospodin: "Da, Ray!"

Ray: Da li Isus Krist sjedi zdesne Oca?....

Gospodin: "Da, Ray!"

Ray: Da li Isus Krist Nazarećanin zaslužuje svu Čast, Slavu, i Autoritet i Kraljevstvo sada, i zauvijek i uvijek?....

Gospodin: "Da, Ray, i zatim još više i više. Isus Krist Nazarećanin je Moj Sin. On je Moj Sin, Ray.

Nastavi provjeravati duhove, Ray. Nastavi provjeravati duha jer ćeš biti napadnut. Pokušati će te zavesti tako da odeš krivim putem, ali slušaj Me, Ray. Slušaj Me, otvori svoje uši, i svoje oči. Jer ovo Jahve govori s tobom, Ray.

Znaš li što se dogodilo danas sa Pastorom. To nije krivica Pastora X. On je pod utjecajem vanjskih sila, ali moraš zapamtiti, Ray, on je vođa Mog Stada tamo. On je vođa Mog Stada tamo, ali slušaj ga, ali ne čini što on čini. On ima problem ega! Ima velika prsa i previše taštine. On je nesiguran. Ima mnogo dobre mudrosti, ali išao je protiv Mene večeras. Dopustio je svom ponosu da ga savlada. Dopustio je da ga savlada njegova tvrda glava.

Tako da slušaj Mene, Ray. Ovo je ono što ću učiniti s njim. Neću ti reći kada, ali reći ću ti da će njegov mentalni kapacitet postati teži. Postati će nesigurniji. Njegove tjeskobe će postati veće. Njegov razum će biti ravno na granici. Postoje vremena kada će se osjećati lud. Govorim ti ovo Ray, tako da ga promatraš. Promatraj ga, i uči.

Jer ako ti se pastor protivi, kada ti prorokuješ, ili ako Ja govorim kroz tebe u jezicima, on se protivi Meni, Bogu Jahvi. Tako da promatraj, promatraj. Nemoj pokušati posredovati za njega, Ray, pusti to! Pusti To! Samo si vršio Moju Zapovjed.

Ti si tražio molitvu, a on ti je pozvao policiju. To nije tip vođe kojeg Ja hoću da vodi Moje Stado. Tako da, Ray, promatraj. Promatraj što će se dogoditi. Nema smisla pokušati posredovati za njega, ili postiti za njega. Imao je slobodnu volju otvoriti svoj um, svoje oči, i svoje uši, ali išao je prema tebi osvetnički, i osvetnički prema Meni, zato jer nisi ti bio tamo Ray, to je bio tvoj Otac, Duh Sveti, i Krist. Hoću da naučiš, hoću da naučiš iz ovoga iskustva, Ray.

Ti veoma rasteš. Znam, čitam tvoje srce. Išao bi u zatvor zbog mene, išao bi u zatvor zbog Mene. Znaš, Ray, to grije Moje Srce, ali Ja ne bih dopustio da se to dogodi. Ne bi dopustio da ode tako daleko. Ti si Moj Prorok, ti si Moj Apostol. Ja te uvježbavam, Ray. Slušaj Me, ja te uvježbavam, do sada, učinio si sve što sam ti rekao da učiniš, čak i prijetnju odlaska u zatvor.

Tako dakle, od danas, stvari će početi izgledati bolje za tebe, Ray, financijski, duhovno, i ta supruga koju sam ti obećao, početi će navraćivati, ali hoću da slušaš Mene, Ray. Ne želim da ti takve stvari udare u glavu, ali promatraj Pastora X, zato jer će biti mnogo Pastora X poslije njega, neki će biti dobri, neki će biti ravnodušni, neki će biti podli. Ti slušaj Duha Svetoga, i Duh Sveti će ti reći što da činiš.

Ti imaš one moći koje sam ti rekao ranije u Proročanstvu, ali Ray, jednostavno čini, i budi vođen od Duha Svetoga. Jer nećeš učiniti ništa loše, ili zlo ikome. Duh Sveti će voditi, i usmjeriti te na put pravednosti. Tako da Ray, ako se ikada osjećaš loše zbog nekoga Pastora, ili Svećenika, ili Starješine slušaj ovu vrpcu jednoga dana, Slušaj ju, i sjeti se.

Zapamti što sam rekao, promatraj Pastora X. Pastor X...., žao mi je reći, ne mogu imati vođu Mog Stada koji se protivi Bogu, koji sam Ja. Moramo ujediniti Tijelo Kristovo. Moramo ujediniti Tijelo Kristovo. Slušaj Me, Ray. Sve što se dogodilo danas, nije bilo zbog tebe. Bilo je u Mom Planu, bilo je u Mom Planu da vidim koliko daleko ćeš ići, za Jahvu. Znam sada da sam izabrao pravog čovjeka, ali znao sam cijelo vrijeme, što ćeš učiniti, ali gledaj što si naučio. Slušaj, Ray, poslovi, novac, sreća, supruga, djeca, sve će se dogoditi, ali ne postavljaj IKAKVOG čovjeka ispred Mene."

demonski: [gospodine.......] (Nije mislio na Isusa Krista)

Gospodin: "Ray, provjeri duha, Sada! Provjeri duha, Sada!"

Ray: "Da li je Isus Krist Nazarećanin došao u tijelu?.... Da li je Isus Krist Nazarećanin došao u Tijelu?.... Da li je Isus Krist umro za naše grijehe na križu?..... (Nije bilo odgovora. Tako da sam rekao," Vežem te, i opominjem te u Ime Gospodina Isusa Krista Nazarećanina. Šaljem te gdje god Isus Krist Nazarećanin želi da te pošalje. Vežem te sada i opominjem te u Ime Gospodina Isusa Krista.... Idi!"

Gospodin: "Vratio sam se, Ray." Ray: "Tko se vratio?....

Gospodin: "Ovo je tvoj Otac Jahve."

Ray: "Da li je Isus Krist Nazarećanin došao u Tijelu?...."

Gospodin: "Da, Ray."

Ray: "Da li je Isus Krist Nazarećanin umro za naše grijehe na križu?.....

Gospodin: "Da,"

Ray: "Da li je Isus Krist Nazarećanin uskrsnuo na treći dan?...."

Gospodin: "Da."

Ray: "Da li Isus Krist sjedi zdesne Ocu?.... Da li Isus Krist zaslužuje svu Čast, Hvalu, Slavu, i Autoritet sada, i zauvijek, i uvijek?...."

Gospodin: "Da, Ray."

Ray: "Da li je Isus Krist Nazarećanin došao u tijelu?...."

Gospodin: "Da, Ray."

Ray: "Isuse Kriste, jesi li to ti?"

Isus: "Da."

Ray: "Da li je Isus Krist Nazarećanin došao u tijelu?...."

Isus: "Da."

{Pogledaj Ray, pogledaj kako se lako neprijatelj može ubaciti, čak i kada Mi govorimo.} "Uvijek provjeravaj duhove, uvijek provjeravaj duhove, nikada ne zaboravi to Ray, provjeravaj duhove, koliko god hoćeš, koliko god često hoćeš, u sredini razgovora stani, i provjeri duhove. Odvija se prilično velika bitka sada, Ray. Vračanje je upleteno, ti imaš ljude koji se mole za tebe, i neprijatelj ima ljude koji se mole za tebe također, ali oni ne mole za tvoje dobro, ali slušaj Me, Ray. Ti si u Rukama Gospodina Isusa Krista, Duha Svetoga, i Oca. Ništa se tebi neće dogoditi, Ray.

Ray: "Tko razgovara sa mnom, sada?"

Otac: "Ovo je Otac, ovo je Otac. Ray, Izabrao sam te, prije negoli si se rodio. Izabrao sam te, prije negoli si se rodio, samo da napraviš ono što činiš sada. Još uvijek imaš tvrdu glavu, ali mogu vidjeti, mogu vidjeti kako se mjenjaš malo po malo, samo se drži, daj si nešto vremena.

Gospodin Isus Krist, Duh Sveti, i Jahve će te promjeniti. Će te preobraziti, mi ćemo te voditi. Tako da Ray, kada ti kažem da te volim, Ja mislim to. Kada ti kažem da te volim, Ja mislim to. Kada ti kažem da te volim, Ja mislim to.

Tako da Ray, znam da ne osjećaš nervozu, niti tjeskobu poslije večeras, poslije obračuna, to je zato jer sam te ispunio Duhom Svetim. Osjećaš Mir, osjećaš Spokoj, ali Pastor X ne osjeća to uopće.

Zašto? Zato jer je bio u krivu. Bio je u krivu, i postati će lošije za njega, a za tebe će postati bolje, ali provjeravaj duhove, provjeravaj duhove. Kada čuješ krivu riječ, ili krivi slog, provjeri ga, ali Ja ću dati Duha Svetoga da te podsjeti. On će te podsjetiti, kada da provjeriš duha. Dobiti ćeš tu moć rasuđivanja, taj osjećaj. Tako da provjeri duha kada ti se ne čini ispravnim, Ray.

Jer Ja sam Otac, Ja sam Otac svega, i Ja sam te izabrao, Ray, da nosiš Moju Riječ da kažeš Mojoj Djeci Moju Poruku. Neću ti reći išta što nije u Bibliji. Otkriti ćeš neke nove stvari koje nisu u Bibliji, ali to su stvari koje će se dogoditi, neki dijelovi su u Bibliji, ali Ja nisam rekao sve. Postoji par stvari koje moraju biti dovršene. Tako da sve, sve je u Bibliji, ali neke stvari nisu bile objašnjene, ali vrlo male stvari.

Ja sam vaš Bog, Ja sam Jahve. Ja sam glavni sa Mojim Sinom, i Duhom Svetim. Tako da Ray, biti ćeš podvrgnut mnogim raznim stvarima. Samo se ti drži tamo, biti ćeš sa Mnom na Nebu, ali kao što sam rekao, imati ćeš to olako.

Imati ćeš to olako u usporedbi sa ostalim Apostolima. Imati ćeš to olako, moći ćeš iscijeliti ljude. Moći ćeš iscijeliti ljude. Imati ćeš Vizije i Proročanstva, i Ray, moći ćeš raspoznati dobro od lošeg. Moći ćeš raspoznati kada Pastor laže i kada je neiskren, i pokušava te zavesti, ali nemoj se brinuti o takvim stvarima. Duh Sveti će te voditi, i govoriti ti.

Neću te ostaviti samog. Nema šanse, Ray. Nikada te neću ostaviti, jer Mi imamo misiju. Rat je počeo, i trebam te snažnoga na planetu. Radiš dobar posao. Radiš dobar posao, ali to će biti duga bitka, zato ću ti dati suprugu, dvoje djece, uskoro, Ray. Uskoro će se stvari poboljšati za tebe. Zasigurno financijski, stvari će se poboljšati duhovno; i tvoj ljubavni život, ti i tvoja partnerica ćete početi razgovarati veoma ubrzo, malo po malo, ali ćete početi, i ono što sam ti rekao ranije će se dogoditi. Jer Ja sam tvoj Bog, a tvoj Bog ne Laže.

Tvoj Bog je Pravedan, i Istina, i Ja vas volim oboje. Ne bih htio ništa štetno da se dogodi ni jednom ni drugome, ali Ray samo se nasloni, moli se, ministriraj, dopusti Meni da riješim taj kraj toga. Ja ću ju mjenjati. Ja ću promjeniti tebe, ali to će se dogoditi zato jer sam Ja tvoj Otac, i Ja imam savez sa tobom, a Ja nikada ne napuštam Moje Apostole. Nikada ne napuštam Moje Apostole, ili Moje Proroke. Zapamti to, Ray.

Kada naiđeš na problem, razmisli: Kako bi Krist postupio u svezi toga? Kako bi Isus Krist postupio u svezi toga problema?" I zatim učini ono najbolje što možeš, i riješi ga na način kako bi ga Krist riješio. Dakle Ray, to je recimo sve što ti mogu reći upravo sada. Budi Snažan. Budi Ponizan. Budi Blag. Jadni Pastor X, ali promatraj Pastora X, promatraj ga, Ray. Kao što sam ti rekao, nemoj mu se suprostaviti. Nemoj ga izbjegavati, nego naprosto promatraj, i znati ćeš, da sam Ja tvoj Otac u Nebu, Otac otaca, Otac tvojih otaca očeva." (Ne-razumljivi jezici?)


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo