332. Događaj dan Raymondu Aguileri 23. lipnja 1993 u 1:56 sati.

Otišao sam u krevet u ponoć i čini se da ne mogu zaspati. Ratovanje oko mene je tako intenzivno. Svaki put kada pokušam zaspati imam čudne snove. Neprijatelj me pokušava ušutiti. Znam realnost toga.

Našao sam tu staru kazetu na kojoj sam vodio dnevnik iz 1991. ovog popodneva. Ne znam kako sam je izgubio, ali počeo sam je prepisivati danas. Završio sam oko trećinu toga. Ova Proročanstva stvarno obasuju, i počinjem biti umoran. Cijeli dan je bio ratovanje i ratovanje. Dokumentiram ovaj događaj zato jer ne postoji išta drugo što mogu učiniti u ovom ratu upravo sada, nego čekati Gospodina da me izbavi ponovno. Nadam se da će bitka biti gotova uskoro. Siguran sam da se Anđeli veoma teško bore upravo sada. Ja sam jednostavno zaglibio u sredini toga, i ne mogu išta učiniti osim čekati Gospodina. Ovo su čudni i teški snovi, veoma demonski.

Htio bih da postoji nešto što mogu učiniti. Ali znam da je ovo izvan mojih ruku, i izvan moga domašaja. Ova cijela stvar je izvan mog domašaja. Ali Gospodin je obećao da će me zaštititi. Samo moram pričekati.

Sjećam se prije nego što sam otišao u krevet. Rekao sam sebi, "Iskušaj Gospodina." Rekao sam Gospodinu, "Gospodine ti si Lončar, a ja sam posuda. Znam da si rekao u Bibliji da te ne kušamo, i bojim se, ali htio bi iskušati Moć Duha Svetoga.

Ne moraš to učiniti, ali ako želiš. "Htio bi da ptice pjevaju u mojem dvorištu." Jer sam znao da je prošla ponoć i da su ptice zaspale, ali na moje začuđenje, jedna mala ptica je počela pjevati. Nisam mogao vjerovati svojim ušima. Tako da sam pitao opet Gospodina, "Gospodine hoću čuti sve vrste ptica da pjevaju, i opet, malo kasnije, jedna ptica je pjevala i činila nekakve ptičje zvukove. Još nisam mogao vjerovati mojim ušima. Ne znam zašto sam takav nevjerni Toma. Pretpostavljam, ja naprosto uistinu ne znam tu osobu zvanu Ray Aguilera. Ali bio je vrlo, vrlo čudan dan. Napravio sam dosta posla, doduše, i uistinu sam umoran. "Dakle, Gospodine, držim te za tvoju Riječ." Tako da sam molio, pretpostavljam to je sve što mogu učiniti. "Volim te." Gotovo.

Kasnije: Pokušao sam probiti se kroz ovo ratovanje sa molitvom. Sada je moja lijeva ruka zapela u zraku. Ne mogu je spustiti dolje. 2:04 sati je, i ne znam što se događa ali...., Možda je bolje da nastavim moliti.

Kasnije: Moja ruka je zaleđena, i ne mogu je otvoriti. Usmjerena je po devedeset stupnjeva od kreveta. Moj lakat je na krevetu, a moja ruka je još uvijek u zraku. Moja ruka je u obliku šake. Ne mogu otvoriti moju šaku i ne mogu je spustiti dolje. Pokušavam, i pokušavam, i ništa se ne događa.

Kasnije: Moja ruka je slobodna, sa Gospodinovom pomoći. Vjerujem da su molitve slomile ratovanje. "Hvala ti Gospodine." Ove stvari su čudne. Mislim da ću samo nastaviti moliti.


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo