308. Događaj dan Raymondu Aguilera 20. ožujka 1993. u 14:49 sati.

Čovječe! Upravo sam imao jedan od najdivnijih događaja koje sam ikada imao. Oh Čovječe! Još uvijek se tresem. Hodao sam oko svog kreveta moleći u jezicima nekoliko minuta, zatim je moje tijelo samo stalo pri podnožju kreveta. Zatim sam počeo pjevati u jezicima iz nekoga razloga. Moja pluća su se ispunila zrakom, i izašli su dugi zvukovi, skoro kao naricanje. Tako je bio dobar osjećaj, i tako čist, i neokaljan. Tada je počelo biti glasnije, i glasnije, i ja sam se počeo osjećati bolje, i bolje u mojim plućima. Osjećao sam se tako čisto, tako neokaljano, bilo je nevjerojatno.

Nekako sam se našao u dubokom svemiru. Zatim su se pojavila četiri prsta Jahve Boga. Držao je taj kamen ili stijenu. Bio je Blještav, i Čist. Zatim ga je bacio dolje prema Zemlji. Tada je moj molitveni jezik postao glasniji i glasniji dok sam se počeo osjećati bolje i bolje iznutra. Pjevanje u jezicima je zvučalo kao pjevanje na latinskom kakvo čujete u Katoličkoj Crkvi.

Ah, bilo je nevjerojatno. Slijedeća stvar koju vidim je Krist, sa krunom na svojoj glavi. Ah bilo je odlično, jednostavno odlično, čovječe, bilo je odlično. Bio je u oblacima, ili u svemiru. Nisam uistinu mogao razaznati, iz nekog razloga moj molitveni jezik je naprosto poludio, a ja sam sam se osjećao tako dobro iznutra. Čovječe, kako sam se osjećao dobro iznutra. Zatim je prestalo. Zatim je bila mrtva tišina, i moje tijelo je jednostavno stajalo tamo bez zvuka.

Sljedeća stvar koju znam, moje tijelo se počelo tresti, kao da sam uključen u električnu utičnicu. Bilo je tako nevjerojatno kako sam se tresao. Zatim je stalo, i opet je bila tišina, otprilike minutu. Zatim iz nekog razloga moje ruke su počele pljeskati, i pljeskale su, i pljeskale, i pljeskale. Nisam ih mogao zaustaviti; Jednostavno su počele pljeskati i pljeskati. Ah, to je bilo nevjerojatno, zatim je moje tijelo naprosto palo na vrhu kreveta. Oh čovječe! Ne mogu objasniti ove stvari, sve što mogu reći je, naprosto je nevjerojatno!


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo