302. Proročanstvo dano Raymondu Aguileri 1.ožujka 1993. u 7:35 sati. Na španjolskom.

Ja znam, Ja znam sine Moj.Ja znam sine Moj. Znam sine Moj stvari koje će se dogoditi, što će biti, Ja znam. Ja znam sine Moj. Ja znam. Moraš otvoriti svoje uši i oči, jer evo dolaze stvari čudesa. Dolaze. Dolaze. Dolaze.

Čujte me, Čujte Me! Čujte me! Moji Sinovi i Moje Kćeri Svijeta, Čujte Me. Otvorite svoje oči, i svoje uši jer Proročanstva su točna. Ona su jasna. Otvorite svoje oči. Otvorite svoje uši, i usmjerite vaš nos u Bibliju, i proučavajte, i proučavajte, i molite, i molite, i Postite, i Postite.

Jer evo dolaze dani čuda, i dani patnje. Dan kad će Krv pasti, i pogoditi će tlo sa silom đavla. Otvorite svoje oči. Otvorite svoje oči Sinovi Moji, Kćeri Moje. Ovo je vaš Otac sa Sinom, i s Duhom Svetim govoreći vam istinu u maniri Božjoj.

Čitajte Proročanstva. Čitajte Proročanstva, dajte ih svojim prijateljima, i vašem ocu, i majci, i pošaljite ih tamo, i onamo. Čujte Me! Čujte Me! Vrijeme vam ističe. Pošaljite ih. Pošaljite ih. Upravo sada! Ne čekajte do sutra. Jer evo dolazi vrijeme Potresa. Vrijeme Vrtloga. Evo dolazi vrijeme đavla. Evo dolazi vrijeme Rata.

Čitajte Bibliju, i pokazati će vam. Čitajte Bibliju, i pokazati će vam. Jer đavao je odriješen sa svojim plazećim jezikom, i svojim zubima usmjerenim prema Tijelu Mog Sina. Morate se probuditi. Morate se probuditi. Jer crkve Svijeta idu svaka svojim putem, i one nisu usmjerene prema Nebu s Mojim Sinom, Ocem, i Duhom Svetim. One se moraju okupiti. ONE SE MORAJU PRESTATI SVAĐATI. Borba je sa đavlom, ne sa Tijelom Mog Sina. Crkva se ne želi okupiti. Sve što oni žele činiti jest svađati se sa svojom braćom i sestrama. To je sve što oni znaju. Okupljajte se, Okupljajte se u kućama, i molite, i braćo i sestre. To je sve što oni znaju.

Okupljajte se, okupljajte se u kućama, i molite, i molite, sa svim svojim srcem, svojim umom, svojim duhom. Jer evo dolazi dan đavla. Evo dolazi vrtlog. Evo dolazi dan potresa, rata, metka, bombi, aviona, brodova, svega što je nečisto. Uplašiti ćete se, i đavao će vas pojesti ako ne udubite u Bibliju.

Zato što Ja, Bog, Otac koji je stvorio sve sa Svojom Rječju, Ja, sa Mojim Sinom, i Duhom Svetim, Ja vam govorim svu istinu, i do točke. Sa Suzama Ja vam kažem, sa Suzama Ja vam kažem. Jer će biti mnogo patnje u ovom Svijetu. Budući da ja ću ga zatvoriti. Kao što vi zatvorite Knjigu.

Čujte Me! Čujte Me! Čujte Me! Moji Sinovi i Moje kćeri Svijeta, Svijeta, ČITAJTE. Čitajte Bibliju. Čitajte Bibliju. Došao je, dan koji sam vam rekao. Ovdje je, dan patnje, dan kad ću zatvoriti sve što je zlo.

Ovo je vaš Otac sa Sinom, i s Duhom Svetim. Govorim vam sa Suzama. Govorim vam sa Srcem. Govorim vam sa svime što je Pravo, sa svom manirom Boga, Neba, Svijeta.

O, Sinovi Moji, morate otvorite vaše srce. Morate, jer ako otvrdnite vašu glavu, i vaše srce otvrdnite, đavao će vas pojesti. To vam Obećajem. Đavao će vas pojesti, ako se otvrdnite. Jer stvari Boga nisu tvrde. One su lake. One su s Ljubavlju. One su sa Suzama svega što je Dobro. Jeste li Me Čuli, Moji Sinovi i Kćeri? Ovo je vaš Otac.


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo