3.    Vizija i događaj dan Raymondu Aguileri 23. srpnja 1990.

(Primio sam ovaj Događaj/Viziju pet dana nakon vizije 18. srpnja 1990. Ovo je dokumentirano iz sjećanja jer jedini zapis koji imam iz toga vremena su crteži koje sam crtao.)

Za vrijeme molitve, dok sam ležao na svom krevetu, imao sam viziju milju (1.6 km) visokog stošca sladoleda koji je izašao iz vode u prethodnoj viziji.Počeo sam se moliti i sljedeće što sam vidio bilo je prijestolje neobičnog izgleda, ali bilo mi je dopušteno vidjeti ga iz samo jednog kuta. Bez obzira koliko sam se trudio, bilo mi je dopušteno vidjeti ga iz samo određenog kuta.Tada se pojavilo Jasno Bijelo Svjetlo iznad prijestolja sa Sjajnom Bijelom Zvijezdom u sredini Bijelog Svjetla.


 Dok sam promatrao to nevjerojatno Prijestolje, milju visok stožac sladoleda promjenio se u postolje Prijestolja Božjeg.  Nekako se promijenio u postolje koje nalikuje piramidi i mogao sam vidjeti stotine stepenica koje su vodile do vrha gdje je bilo Prijestolje.Dok sam pokušavao shvatiti ovu viziju, pojavila se slika Krune s Tri Zvijezde u sredini i vjerujem dvanaest okruglih malih loptica na vrhovima nekih istaknutih djelova koji su bili raspoređeni u stražnjem dijelu Krune.


 

Sljedeća stvar koju sam vidio je bila iz zraka. Bio sam točno iznad Prijestolja Božjeg. Mogao sam je vidjeti na čistoj površini vode sa Oblacima ili Dušama koje su kružile u smjeru obrnutom od kazaljke na satu.


 Prvi Susret s Ocem Jahvom

 Pojavilo se izrazito Bijelo Svjetlo. Ovo Svjetlo bilo je mnogo Veće od Onog sa Zvijezdom unutar. U početku je ovo svjetlo bilo toliko masivno da sam mislio da to zrači Nova Zemlja. Onda sam se nekako našao kako to gledam odozgo s neba. Mislio sam da gledam jezgru Planeta. Izgledalo je Moćno, ali kada je započelo pulsirati kao ljudsko srce, shvatio sam da nije jezgra Planeta.


 Kada je započela komunikacija mislima, stvarno mi je privuklo pažnju. Glas je rekao: „Znaš li tko sam?"

 Rekao sam, „Jesi li Ti Otac?"

 I Glas je rekao, „Da, Jesam. Želiš li razgovarati?“

 „Mislim da da, naravno“, rekao sam.

 Tada je Otac rekao, „Želiš li Me nešto pitati?“

 Tada sam već bio oduševljen, ali nisam znao što bih pitao ili rekao.

 Stoga sam rekao, „Objasni mi Trojstvo jer ga nikada nisam mogao shvatiti.“

 Sljedeća stvar koju sam vidio je bila Bijela Svjetlost koja je izbijala iz Velike Bijele Svjetlosti i Bijela Zvijezda se pojavila u središtu toga.

 Tada je Otac rekao, „Znaš li tko je to?“

 „To je Sin, Isus Krist.“ Rekao sam s pouzdanjem jer sam to vidio prije.

 Tada je Otac rekao, „Tako je. Onda tko Sam Ja?“

 „Ti si Otac,“ rekao sam. „Onda što je Duh Sveti?“ pitao sam.

 Tada su mi pokazane tri ili četiri linije koje povezuju obje Sjajne Svjetlosti.

 „Nas smo tri i razdvojeni, Mi smo Jedno,“ rekao je Otac.

 Nisam priznao, ali još mi nije bilo jasno, a nisam želio zvučati kao da sam glup.

 Stoga sam rekao, „U redu.“

 Otac reče, „Želiš li vidjeti Moju Moć?“

 Rekao sam, „U redu.“

 Sljedeće što se dogodilo je da je Veće Bijelo Svjetlo raslo veće i veće. Nekako sam i ja rastao jednakom brzinom kao i Veliko Bijelo Svjetlo. Mogao sam vidjeti Novu Zemlju kako se smanjuje kako Svjetlo biva veće. Tada su se zvijezde na Nebesima smanjile kako je raslo Bijelo Svjetlo sve veće i veće. Vidio sam Svemire kako se smanjuju dok je Bijelo Svjetlo raslo sve veće i veće. Svemiri su se smanjivali do veličine glave pribadače, a Bijelo Svjetlo bivalo je veće i veće. Svemir nad Svemirom smanjio se u ništavilo dok je Otac samo bivao većim i većim iznimnom brzinom. Činilo mi se kako se sve smanjilo do ništice, a da je Otac nastavio rasti i rasti, a moj duh i tijelo nisu mogli pojmiti stvarnost onoga što se događalo. Morao sam reći, „STOP! Ne mogu podnijeti više. Više mi možeš pokazati neki drugi put, trenutno ne mogu podnijeti više. Preplavljen sam.“

 Tada je Otac rekao, „Ja sam sve, ali Sve.

 Onda je sve prestalo rasti i razgovarali smo o đavlu.

 Pitao sam, „Zašto dopuštaš đavlu da čini svo to zlo po svijetu, nanosi bol mnogima, a s tvojom Moći ne čini se da je problem zasutaviti ga?“

 „Određene stvari se moraju dogoditi prije nego li se dogode druge stvari i sve ima svoj red. Uskoro ćemo ponovo pričati.“, rekao je.

 Onda se Vizija/Događaj zasutavio.


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo