288. Proročanstvo dano Raymondu Aguileri 6. veljače 1993. u 22:55 sati. na engleskom.

Svirajte Frule, udrite u Tamburine, budite Veseli i budite Radosni, jer kraj je pred vama. Potrubite u trube, činite sve vrste zvukova. Bacite svoje ruke u zrak, skačite i brzo se okrećite, dočekajte se na svoje noge, budite Sretni, budite Veseli jer vaš Spasitelj je na putu. Korablja je na mjestu, Anđeli su na mjestu. Pazite se Žiga Zvijeri.

Kamen će biti postavljen u rupi zidne stijene na istočnoj strani. Stijena će biti postavljena na istočnoj strani kamenog zida. Gdje su kočije običavale juriti. Potrubite u trube.

Vrata će biti otvorena, kada zvijer ima svoj trbuh pun Krvi Tijela sa osvetom đavla. Pazite se Žiga Zvijeri. Đavao ima ogroman apetit za Krv Moga Sina.

Kada je rupa ispunjena u zidu na istočnoj strani. Potražite kamen. (Ne-razumljivi jezici) Istočni zid gdje će vrata biti otvorena.

Dođite svjedočiti događaju, Moji Izraelci. Dođite Kući! Jer vaš Otac čeka. Dođite Kući sa sjevera, sa istoka, sa zapada, sa juga. Dođite Kući, Djeco Abrahama, Dođite Kući! Jer dan je blizu. Sjetite se Mojih Obećanja. Dođite Kući, Djeco Moja jer kraj je blizu. Kada se Smokvino Lišće promjeni. Kada se Smokvino Lišće promjeni.


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo