281. Proročanstvo dano Raymondu Aguileri 30. siječnja 1993. u 9:16 ujutro.

Prožvakao je, i promljackao grožđe sa svojim zubima, a grijeh koji je on učinio. Jer on je prožvakao, grožđe i zgriješio je grijeh, sa umom, sa duhom, sa tijelom. Promljackao je grožđe, i ispljunuo ga je. Sa silom đavla, čovjek koji ne zna da grožđe je Božja Krv. Čovjek je ispljunuo grožđe Mog Sina, grožđe Duha Svetog, Oca.

Čovjek će pasti. On će pasti brzo i teško, jer Ja ću ga pogoditi sa Svojom Rukom. Jer on je ispljunuo grožđe, i učinio grijeh svih grijeha. Jer ono što je od Mog Sina je čisto, dobro je, i jasno, od Oca je, i Sina, i Duha Svetoga. Pogoditi ću ga sa Silom Božjom, a on će poželjeti da se nikada nije rodio. Jer Ja ću ga pogoditi budući da je ispljunuo grožđe Mog Sina, Krv Moga Sina, kada je jeo Pričest.

Govorim vam Svijete, sa Usnama Božjim, sa Usnama Oca, sa Usnama Sina, sa Usnama Duha Svetoga. Svatko tko jede Grožđe Moga Sina, i Tijelo, Kruh, Misu, i ako ne jede to sa POŠTOVANJEM za Ljubav Moga Sina, za Ljubav Oca, sa Ljubavlju Duha Svetoga, pogoditi ću ih sa Mojom Rukom jako, i točno. A ovo su Usne koje kažu Potpunu Istinu.

JA SE NE IGRAM S VAMA VI LJUDI!! Ovo nije igra. Ovo je istina. Sve što je od Mog Sina je čisto, je dobro, i Ja ne želim da ismijavate Pričest. Jer Pričest je Dragocjena, od Neba je, od Oca je, od Sina je, od Duha Svetoga je. Morate otvoriti vaše uši zato jer vam govorim nešto točno i jasno. Ako jedete misu, i ismijavate ju, Ja ću vas ubiti!! Ovo je TOČNO i DOSLOVNO. Ovo je vaš Otac koji vam govori sa Svojim Usnama JASNO!!

Pričest je Dragocjena i to je nešto Nebesko, i ako vjerujete da je to nešto što možete ismijavati, ako vjerujete da možete ismijavati Mog Sina, JA ĆU VAS UBITI!! I ne zanima Me ako se uplašite Riječi koje vam govoirm budući da vaš Otac ne Laže! Morate imati POŠTOVANJE prema Pričesti, Grožđu, Kruhu, svoj Misi, svoj Pričesti.

Morate imati Poštovanja. Jer vi jedete Tijelo Mog Sina sa Poštovanjem, i sa Pažnjom, govoreći svom Bogu da Ga Volite sa svim svojim srcem. A to su stvari koje ne možete ismijavati, ni na bilo koji način. Da li me čujete Svijete sa svojim ušima otvorenim!!? Zato jer te tupoglave stvari nisu od Oca. One su od đavla i Ja ću vas ubiti sa Svojom Rukom.

Jeste li Me čuli? To je sve što ću vam reći. Čovjek koji je jeo Grožđe, i ispljunuo ga će imati tri dana života. Zatim ću ga ubiti. Jer nije imao Poštovanja prema Pričesti. Učinio je to na glupi način, i mislio je da je to nešto za ismijavanje, ali šala je na njegov račun, i na račun đavla. Jer Ja ću ih pogoditi obojicu.

Jeste li Me čuli Svijete? Ovo je vaš Otac. Govorim vam istinu ovog Datuma, ovoga Dana, sa Mojim Prorokom, Reymundom. Jeste li Me čuli Svijete? Ovo je vaš Otac sa Sinom i Duhom Svetim.


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo