277. Proročanstvo dano Raymondu Aguileri 26.siječnja 1993. u 00:10 sati. na engleskom i španjolskom.

Ah, da, da Moj sine. Znam da si frustriran. Znam da si umoran i pospan. U narednim danima bit ćeš zamoljen da učiniš neke stvari koje Slave Tijelo.To će napraviti temelj tvoje budućnosti, za tebe, i za tvoju novu obitelj. Budi mudar. Budi jak. Pokušaj biti Strpljiv.

Palac je na okidaču. Pištolj je uperen u smjeru Kuće Gospodnje. Jer Kuća Gospodina Isusa Krista Nazarećanina će biti ranjena snagom neprijateljskih metaka. Budući da će neprijatelj Prodrijeti u Kuću Mog Sina. U ime Isusa Krista Nazarećanina, u ime Jahve tvog Boga, posredstvom Moći Svetog Duha izdržati će Ispite i Nevolje.

Jer Korablja će biti utemeljena u novoj Kući, u novoj građevini. Usmjerite svoje oči prema Isusu Kristu Nazarećaninu. Gledajte svijet kako se mijenja iz mjeseca u mjesec, iz krize u krizu. Sjeti se što je rečeno u Proročanstvima, i promatraj svijet dok ispunjava Proročanstva. Jer Riječ Jahve Boga kaže, biti će učinjeno.

Španjolski:

Moja kuća je zbunjena odavde do tamo jer oni ne znaju što činiti. Imaju vihor sa svim riječima koje postoje, idući svaki nekim putem. Nitko nije tamo u sredini, samo Jama. Otvorite vaše oči i pogledajte Riječ vašeg Boga; Riječ Svetog Duha, Riječ vašeg Oca, Riječ Isusa, i razdvojio sam sve vode svijeta da bi vam pokazao Snagu vašeg Boga.

Kažem vam stvari koje će se dogoditi. Ako Mi ne vjerujete, i ako zakopate glavu u pijesak, Moj Sin će doći i On će otići, a vi nećete znati išta, zato što ste imali glavu u pijesku. Sve od Moga Sina je Snaga, sve od Duha Svetoga je Snaga, i nitko ne može promijeniti Riječ vašeg Oca.

Morate tražiti Mog Sina sa srcem vašeg duha. Napunite vaše džepove pijeskom sa zemlje, i na taj način, pijesak će vam pokazati koliko mnogo dijelova Tijela Božjeg se nalazi na ovom Svijetu. Ako ne otvorite svoje oči, i svoje uši, i čitate Bibliju u maniri Božjoj, Bog će doći, i On će otići, a vi nećete ni znati zato što niste čitali Bibliju.

Bit ćete slijepi i gluhi u svim dijelovima, od svega što se dogodilo, od svega što se događa, od svega što će se dogoditi se nalazi u Bibliji. Proučavajte i molite, i Ja, Moj Sin, i Duh Sveti ćemo vas zaštititi. Sinovi Moji i Kćeri ovo je vaš Otac sa Sinom, i Duhom Svetim. Jeste li me čuli? Probudite se! Tražite Mog Sina Isusa, i pokazat ću vam stvari Boga, točno, sa Ljubavlju vašeg Oca, sa Ljubavlju Sina, i Duha Svetoga.

Da, to je istina. Sve što je zeleno će postati crveno. Sve što je plavo će postati zeleno. Sve što je žuto će postati boje grejpa. Da, ovo je istina. Sve boje će se promijeniti. Sve od ugljena, sve što je crno će postati bijelo. Jer ja ću očistiti sve što je nečisto sa Snagom Duha Svetoga. Probudite se, i proučavajte. Pokazati ću vam. Ovo je Otac sa Sinom, sa Duhom Svetim, Sinovi Moji i Kćerke.


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo