269. Proročanstvo dano Raymondu Aguileri 23. siječnja 1993. u 13:22 sati. na engleskom.

Da Ray, sat koji ti je otkriven u ranijim Proročanstvima, će biti ustanovljen, sat zvijeri. Konferencija na kojoj je zvijer nedavno prisustvovala je bila potpuno uspješna. Svi kukci koji su prisustvovali konferenciji su bili sretni, vesele se. Jer hrana koju su jeli, bila je od đavla. Zadovoljni su u sadašnje vrijeme sa jelom kojeg su jeli. Crvi ove zemlje će se množiti, povećati će se, otkrivenje svijeta će postati usredotočeno kada zvijer (?).

Sve što će se dogoditi je to da će zvijer otkriti taj veliki plan. Tu manifestaciju svog osobnog intelekta, koji je zapravo postao zajedništvo između njega, i đavla. Avioni će letjeti, kukci će graditi, nebo će kišiti, i svjetovno usredotočenje će biti okrenuto u krivom smjeru. Jer zvijer će manipulirati medijima u smjeru koji će biti suprotan Božjoj Riječi. Što će biti ispravno, će zapravo biti krivo, a što će biti krivo, to će zapravo biti ispravno.

Svjetske komunikacije će biti pristrane, biti će od zvijeri, a zvijer će biti kontrolirana od Sotone. Tako da nemojte biti brzi za osuditi. Jer ono što je bijelo će biti crno, i što je crno biti će bijelo. Budite jako pažljivi Djeco Moja, Ovce Moje, Janjadi Moja. Jer mnogi će biti zavedeni, i mnogi će pasti. Jer postupci zvijeri su postupci svega što je zlo.

Čitajte Bibliju, proučavajte, ostanite usredotočeni, ostanite usklađeni. Jer neki od vaših TAKOZVANIH VELIKIH LJUDI rade za neprijatelja. Nemojte biti zavedeni. Usredotočite se na Isusa Krista Nazarećanina, vašeg Oca Jahvu, i Duh Sveti će vas voditi, i usmjeravati vas. Zapamtite Moje Riječi, ono što zvuči lijepo, što zvuči ispravno moglo bi biti krivo.

Jer ovosvjetske komunikacije, ovog planeta će pojačati Sotoninu riječ, posredstvom zvijeri, posredstvom njegove organizacije. Lažni prorok će početi svoju kampanju sa masovnim medijima. On će početi mjenjati vrijednosne sisteme planeta, i usredotočiti ih u smjeru Antikrista.

Slušajte pažljivo, vrlo, vrlo pažljivo što se govori u medijima. Jer oni će iskoristiti medije da unište pravedne, da unište Riječ Božju. Usredotočite se na Bibliju, Poslanicu Rimljanima, Knjige Ljetopisa, Poslanicu Efežanima, Knjigu Otkrivenja, Poslanicu Hebrejima, i završite sa Evanđeljima, Riječi Božjom, Mojim Sinom Isusom Kristom Nazarećaninom, sa Duhom Svetim, i Ocem Jahvom Bogom. Budite pažljivi Janjadi Moja. Budite pažljivi Sjeme Moje. Jer ono što čujete, jer ono što čitate, jer ono što vidite u komunikacijama svijeta, postati će korumptirano. Lažni prorok je ovdje. (Ne-razumljivi jezici?)

Pogledajte u nebo. Pogledajte u nebo. Biti će znak u nebu. Pogledajte u nebo Djeco Moja. Vidjeti ćete čudesa. Vidjeti ćete čuda. Vidjeti ćete, i opaziti, i osjetiti Prisutnost Duha Svetoga kako djeluje po planetu. Vaš Otac vas neće napustiti. Zapamtite To! Isus Krist Nazarećanin vas nikada neće napustiti. Zapamtite To! Duh Sveti vas neće napustiti. Zapamtite to! Nevažno što se dogodi usredotočite se na vašeg Boga. Ostanite snažni, ljubite jedan drugoga, pomozite jedan drugome, i biti ćete u redu. (Ne-razumljivi jezici?)

Pogledajte u nebo. Pogledajte u nebo, i vidjeti ćete, i znati ćete, da Jahve ne Laže. (Ne-razumljivi jezici?)


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo