253. Proročanstvo i Vizija dana Raymondu Aguileri 17. prosinca 1992. u 9:46 sati. na engleskom.

Vizija:

Imao sam viziju zvona. i Gospodin je rekao:

Proročanstvo:

Zazvonite Zvono Slobode. Zazvonite Zvono Slobode. Sa Radošću, sa Suzama, Zazvonite Zvono Slobode. Zazvonite Zvono Slobode. Jer sve što je od Boga, Jahve, Isusa Krista i Duha Svetog je Čisto, je Neokaljano, je Nebesko. Zazvonite Zvono Slobode. Zazvonite Zvono Slobode. Potražite djecu bez roditelja. Potražite beskućnike.

Dan posljednjeg velikog Rata je pred vama. Kovčeg saveza je pred vama. Ratni bubnjevi počinju odjekivati. Trublja se trubi na Nebu i na Zemlji. Zvuci tragova kopita Mojih Ratnih Konja, Moji Ratni Anđeli udaraju Nebesko Tlo. Tresući Nebesku Zemlju. Pulsirajući zvuk Boga Jahve. Otrčite u svoju sobicu, uzmite vašu bojnu opremu, uzmite svoj štit, uzmite svoje koplje, spremite se za Rat. Stanite u pozoru, budite tihi, i slušajte svoje naredbe, slušajte strpljivo. Slušajte sa tim ušima.

Držite te oči otvorenima jer neprijatelj je pred vama. Uzmite svoj položaj. Budite snažni. Budite odvažni. Budite mudri. Stavite Božju bojnu opremu. "Pogledajte i vidite, tamo je On. On dolazi!" On dolazi po vas. Podignite štit. Podignite štit. Podignite to koplje. Podignite to koplje koje je Riječ Božja. Podignite ga, usmjerite ga, i bacite ga sa preciznošću, sa Silom, sa Silom Duha Svetoga. Pogodite tog neprijatelja. Pogodite tog neprijatelja sa Riječi Božjom, ponovno i ponovno i ponovno opet, ujutro, u podne, po noći.

Zazvonite Zvono Slobode. Zazvonite Zvono Slobode. Odite po svoju braću i sestre. Stanite u pozoru, osluškujte glasove naroda. Pogledajte u horizont. Tamo je još jedan. Tamo je još jedan. Dignite taj mač! Dignite to koplje! Bacite ga!--sa Silom Duha Svetoga. Zazvonite Zvono Slobode! Zazvonite Zvono Slobode!

Recite svojoj braći i sestrama da Rat je počeo. Budite pametni! Budite mudri! Ovo je Jahve, Otac sa Sinom i Duhom Svetim. Držite tu Bojnu Opremu na sebi! Držite tu Bojnu Opremu na sebi! Nemojte ju staviti u ormar. Spavajte sa njom, probudite se s njom, tuširajte se s njom. Jer neprijatelj vreba. Zapamtite Moje Riječi, Ovce Moje, Sjeme Moje. Ovo je vaš Nebeski Otac pokušavajući vas zaštititi sa Riječi Božjom, sa Moći Duha Svetoga.

Kao lopov u noći, zapamtite tu izjavu: "Kao lopov u noći." Budite spremni. Budite pripremljeni. Jer Ja vas Ljubim. Jer Ja vas Obožavam. Jer Ja vas želim odvesti na Nebo. Nemojte dati neprijatelju priliku. Jer Moj Sin ima Prsten spreman za Svoju Zaručnicu. Držite Bojnu Opremu na sebi. Sa Ljubavlju, sa Radošću, i Srećom, Mi vam želimo dobrodošlicu. Mi ćemo imati Zabavu. Imati ćemo Proslavu na Nebu, da vas dočekamo sa otvorenim Rukama, sa Ljubavlju i Poljupcima. Govorim vam Božju Riječ. Slušajte i spremite se jer kraj je pred vama, ili početak. Izbor je vaš. Ljubim vas! Uistinu vas ljubim! Sa Svojim Cijelim Srcem, Ljubim vas!


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo