229. Proročanstvo dano Raymondu Aguileri 28. listopada 1992. u 20:52 sati na engleskom.

Krunidba đavla će se dogoditi točno u podne, kada zazvone Zvona Svetog Petra. Đavao će preuzeti odgovornost nad svojom vojskom, svojim demonima, i izvršiti invaziju na Svetu Zemlju. Jer putevi đavla, su putevi zla, putevi grešnih.

Nemojte se brinuti. Nemojte strahovati. Jer Jahve je ovdje, sa Sinom i Duhom Svetim. Jer Moć i Slava pripada Jahvi Bogu, Isusu Kristu i Duhu Svetom. Budite Snažni. Budite Hrabri. Jer svi Nebeski Anđeli su pripravni za Bitku, za Rat. Budući da ishod je već utvrđen.

Budite Snažni. Budite Hrabri. Nemojte se brinuti. Jer demoni nemaju ikakvu moć, nemaju ikakve snage, ali Riječ vašeg Boga, Jahve Boga, Stvoritelja Svemira, Zvijezda, Svijeta, Njegova Izgovorena RIJEČ je APSOLUTNA! POTPUNA JE, MOĆ, i AUTORITET! Veličina Njegove Riječi je Ljubav za Čovječanstvo. Jer Jahvina Ljubav je Velika. Jahvina Moć je Velika sa Sinom i Duhom Svetim.

Nemojte strahovati. Stanite na Stijenu Mog Sina Isusa Krista Nazarećanina. Budite Snažni. Budite Hrabri. Tako kazaše Jahve, Otac, Stvoritelj Izgovorene Riječi je Stvorio sve. Ništa što je ikada postojalo, što je ikada postojalo, sve je Stvoreno posredstvom Izgovorene Riječi Jahve Boga. TAKO NEKA BUDE! TAKO NEKA BUDE!


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo