222. Proročanstvo dano Raymondu Aguileri 9. listopada 1992. u 23:57 sati. na španjolskom.

Jer vrijeme je stiglo. Vrijeme Arome, vrijeme Pogleda, vrijeme Ušiju, vrijeme Očiju; Da, Aroma vaših molitava, Aroma vaših Molitava je Slatka Mojim Ušima. Jeste li Me Čuli, Sinovi Moji i Kćerke Moje Mog Krista Isusa? Molite se sa Aromom za Moje Uši. One su veoma Slatke i Ja ću vas čuti. Pomoći ću vam, ako Mi se molite sa Usnama Mog Sina Isusa, sa Usnama Duha Svetoga.

Stigao je, Dan Arome, molitava sa Danima koji dolaze. Prije, Danima koji dolaze će biti Čudesa Božja. Biti će stvari vašeg Boga, vašeg Oca, Onoga koji je načinio sve sa Sinom i Dusima Svetim. Stigao je, Dan Čudesa, Dan Potresa, Dan Straha, Dan Patnje, zbližite svoju obitelj i molite se vašem Bogu. Onomu koji je načinio Nebo, Svijet, sve što vidite, sve što dotaknete, sa suzama pokajanja za vaše grijehe.

Muškarci Moga Sina, Oni koji moraju pokazati svojoj obitelji Božju maniru, moraju položiti svoje oči i uši u Krista vašeg Boga, i morate pokazati svojoj supruzi, i svojim sinovima, maniru svojeg Boga. Zato jer odgovornost je vaša. Jer vi ste glava obitelji. Jeste li Me čuli, Muškarci Božji? Muškarci Kristovi, Muškarci Duha Svetoga, pokažite svojoj obitelji, svojim sinovima i Kćerima, i svojoj supruzi, maniru svojeg Boga. Molite se sa suzama i sa Srcem Krista Isusa.

Ja ću vas čuti. Pomoći ću vam, ali očistite svoj um, očistite svoj đavolji um. Tražite Moga Sina Isusa, sa usnama molitve, sa usnama koje traže maniru Božju. Čitajte Bibliju sa usnama. Čitajte Bibliju sa usnama i Ja ću vas čuti sa Mojim Ušima, Sinovi Moji i Kćerke Moje. Ljubim vas sa Ljubavlju vašeg Boga koji je načinio sve. Dan molitve je stigao. Čujte Me! Čujte Me! Ovo je vaš Bog sa Sinom i Duhom Svetim. Čujte Me! Čujte Me!


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo