21. Proročanstvo dano Raymondu Aguileri od 15.prosinca 1990 do 1.siječnja 1991. na španjolskom

Kako ide, Sinovi Moji i Kćeri? Kako ide Sinovi Moji i Kćeri? Kako ide Sinovi Moji? Kako je prošlo?

Vrata, Vrata Neba, Neba, Neba. Oh, Vrata Neba nisu široka, nisu široka, nisu široka.

Da, Sinovi Moji, proučavajte Bibliju. Proučavajte Bibliju, jer Vrata, Vrata nisu široka, nisu široka, nisu široka na Nebu, na Nebu.

Proučavajte, proučavajte Sinovi Moji, i Kćeri Moje jer vas vaš Otac voli. Jer vas vaš Otac voli sa svim Svojim Srcem, sa svim Svojim Srcem, sa svim Svojim Srcem, sa Svim Srcem zvijezda, svijeta, i svega što će biti, i kako će biti.

O da, Ja sam Otac svega. Oh, proučavajte. Proučavajte Bibliju tako da se možete naučiti. Tako da se možete naučiti. Tako da se možete naučiti o đavlu, o đavlu koji je jako zao. On je jako zao. On vas hoće pojesti. On vas hoće pojesti.

Proučavajte, Sinovi Moji i Kćeri Moje, proučavajte. Ovo je vaš Bog. Ovo je vaš Bog. Ovo je vaš Bog sa vašim Sinom, sa vašim Sinom, sa vašim Sinom, i Duhom Svetim, i Duhom Svetim, i Duhom Svetim, Sinom Isusom, Sinom Isusom, Kristom, Kristom, Kristom Isusom, Kristom Isusom, Isusom, Isusom.

Jako je teško. Jako je teško. Jako je teško, đavao. Jako je teško, đavao sa Mojim Svecima, Mojim Svecima.

Da, ali vrijeme je stiglo. Stiglo je. To je Zakon, Zakon Isusa, Zakon Isusa, Zakon Isusa.

Slušajte Me! Slušajte Me vrijeme je stiglo. 2. prosinca, 2. prosinca, Rat je započeo, Rat je započeo na Nebu, na Nebu.

Pomognite jedni drugima. Pomognite jedni drugima u Tijelu Kristovom, Tijelu Kristovom, Tijelu Kristovom, Crkvi, Crkvi, Božjoj Crkvi, Božjoj.

Pomognite jedni drugima. Pomognite jedni drugima. Nemojte se boriti. Nemojte se boriti. Nemojte se boriti. Pomognite jedni drugima. Pomognite jedni drugima jer vrijeme je stiglo, vrijeme je stiglo. Datum koji sam ja rekao prije mnogo godina. Datum koji sam ja rekao prije mnogo godina.

Poslušajte Me! Poslušajte Me! Poslušajte Me! Idite u Crkvu, idite u Crkvu, i proučavajte, proučavajte Bibliju, Bibliju, i jedite, i jedite, jedite, Pričest, Pričest, Pričest. To je važno! To je važno. To je važno Sinovi Moji.

Poslušajte Me! Poslušajte Me! Poslušajte Me! Gledajte, gledajte prema Nebu, prema Nebu. Tražite Me. Ja sam ovdje na Nebu vaš Otac, vaš Isus, vaš Duh Sveti.

Pozovite Me! Pozovite Me! Pozovite na Mene sa vašim grijesima, sa vašim grijesima. Pozovite Me! Pozovite Me! Pozovite Me! Jer ja želim čuti te grijehe. Pokajte se, Pokajte, Pokajte se Sinovi Moji i Kćeri Moje.

Poslušajte Me! Poslušajte Me! Vrata nisu široka. Vrata nisu široka na Nebu, na Nebu. Tako vas volim. Tako vas volim, Sinovi Moji i Kćeri Moje. Da, Sinovi i Kćeri Moje.

e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo