206. Proročanstvo dano Raymondu Aguileri 9.rujna 1992. u 1:20 sati. na engleskom, španjolskom, ne-razumljivim jezicima.

Engleski:

Biti hrabar, biti snažan, jer dan štakora, dan psa, dan svinje će započeti kada se Davidova Zvijezda približava Gori Sion. Jer svi Planovi Gospoda Jahve Boga su nacrtani. Gospodin Jahve Bog, Stvoritelj Svemira, Stvoritelj Nebesa, Zvijezda, Mjeseca, svega što će biti, svega što je bilo, govori vam istinu. Kada se Davidova Zvijezda približi Planetu Zemlji, biti će dan velikoga Slavlja, dan Mira, dan Rata, tako kazaše Jahve, Stvoritelj Svemira, svega, sa Mojim Sinom i Duhom Svetim. (Ne-razumljivi jezici?)

Španjolski:

Zato jer Moja Kćerka, kćerka koja je bolesna, ima vrlo tvrdu glavu ali ona će patiti zato jer ona ne želi učiniti što je njezin Bog Neba, Svijeta, svega što postoji i svega što će biti i sve što će On učiniti, ona ne želi činiti što On kaže, Otac. Zato će ona patiti. Jesi li Me čuo, Reymundo? Ona će patiti. (Ne-razumljivi jezici?) Brod, Brod. (Ne-razumljivi jezici?)

Engleski:

Budite strpljivi, budite snažni, budite mudri, dan Lisice će iznenaditi svakoga, jer Lisica je izašla iz rupe i odriješena je tražeći informacije i podatke o svakome i svima tako kazaše Jahve, Stvoritelj Svemira, Zvijezda, svega. Pazite se Lisice! Dan Lisice će se pojaviti kada će projektil biti ispaljen u iračku Provinciju (Ne-razumljivi jezici?) Tako kazaše Jahve.


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo