204. Proročanstvo, San, i Događaj dan Raymondu Aguileri 5.rujna 1992. u 7:19 sati. na engleskom.

San:

Sanjao sam zgradu u trošnom dijelu Richomonda, Kalifornija. Moja sestra i još jedna žena su bile sa mnom. Otišli smo u tu staru kolibu sa dvije male sobe. Jedna soba je bila otprilike tri sa tri metra, a druga je bila otprilike pola te veličine. Tamo su se nalazili stari uredski ormari za odlaganje spisa, oštećeni vremenom i napuknuti, ali nije bilo ništa u njima. Zgrada se činila da je prazna, ali nekako sam osjetio da nije. Bilo je kao da smo otišli natrag kroz vrijeme. Bilo je mračno vani. Zidovi su bili od izloženog drva, i pod je bio načinjen od drvenih dasaka. Postojao je red iznutra i ništa nije bilo slomljeno, ali uredski ormari su bili prazni.

Izgledalo je kao da je netko poslovao ovdje, ali nitko nije bio u blizini. Dok smo odlazili, Moja sestra i ta dama su trošile vrijeme razgovarajući. Bilo je kasno navečer, ali nije bilo mračno, kao da je bilo ljetno vrijeme. Bilo je oko osam sati. Bilo je još kasno i noć se približavala, ali bilo je još dosta sunčevog sjaja.

Tada odjednom, policijski službenik, ili nekakav Čuvar, je došao i počeo nas ispitivati. Iz nekoga razloga ušli smo unutra nekakve male zgrade. Dama, moja sestra, službenik, i ja smo bili svi zaprepašteni, zato jer u većoj sobi su bile barske stolice kraj zidova i u sredini sobe koje nisu bile tamo prije. Nekako nismo više bili u Richmondu, Kalifornija. Bili smo natrag u 17. stoljeću u Engleskoj, vjerujem. To je bila neka vrsta radionice sa hrpom stolaca, sa mladom Djecom koja su sjedila i radila. Njihovi stolovi su svi bili organizirani i bučili su, lagano udarali i stavljali i sastavljali stvari.

Zatim nakon što smo pogledali prema jednom kutu sobe tamo je bio stariji dječak. Imao je oko četranest godina. Nosio je kratke hlače, nije imao cipele, i staru poderanu maijcu. Nosio je tu veliku spužvu i primorao je te male dječake uza zid. Taj jedan mali dečko je bio uplašen. Onaj stariji momak ga je prao spužvom. Imao je taj mali dio u tom malom kutku sobe, sa nekima od male Djece poredanim uza zid, i prao ih je, jednog po jednog.

Činilo mi se kao da se brine o njima. Moralo je bili petnaest ili dvadeset Djece. Izgledali su kao da su bili od četiri do deset godina stari. Oni koji su radili, su nosili dronjkastu staru odjeću kao onu koju vidite u starim knjigama napisanima o Engleskoj u 17. stoljeću. Pretpostavljam da ih zovu dječje radionice, ali ovo nije bilo nešto takvo. Bilo je kao sirotište, ali ne uistinu sirotište.

Bilo je kao da je taj dječak preuzeo na sebe prati i da voditi brigu o toj maloj Djeci. Jer oni su radili, ali kao što sam rekao, stariji Momak je bio dijete također. Sjećam se, ispitivali smo ga i nije nam mogao odgovoriti. Odveli smo ga u drugu sobu, a On je rekao da radi. Htio je znati tko smo mi.

Pitali smo ga koliko je dugo bio tamo, jer izgledalo je kao da su upravo otkrili praznu zgradu i osnovali trgovinu. Pogledao je gore i rekao je da je bio tamo odtada ili nečega drugoga. Nije imalo smisla. Pitao sam ga koje godine je došao, ponovno. Rekao je neku godinu što nije imalo smisla. Činilo se da izbjegava pitanje, ali činilo se da govori istinu, da je došao te godine. Izgledao je kao da nije obrazovan. Zatim, sljedeća stvar koju sam spoznao, On je odšetao van. Sljedio sam ga zato jer je počeo plakati. Čuvar ga je počeo tražiti.

Događaj:

Nešto neobično se događa mom tijelu dok govorim u moj kazetni snimač. Osjećam Božju Prisutnost.

San:

Ono što mi je palo na pamet je da su bili zaključani u vremenu. Radili su i taj mladi dječak se brinuo o njima. Pitao sam, "Koje je ime vaše tvrtke, vašeg poduzetništva?" On je rekao, "Ovo je Tobyeva Kuća," sa "gdje ste vi to bili" pogledom. "Svi znaju da je ovo Tobyeva Kuća," rekao je. Osjetio sam da će nestati iz nekog razloga, ali nisu. Uistinu neobičan san. Vrlo Neobičan.

Mogao sam osjetiti da je dječak osjetio, "Nisam učinio ništa loše, ja se samo brinem o mojoj braći i sestrama, beskućnicima, onima koji nemaju nikoga." "Što sam učinio loše?" To je dojam koji sam dobivao od njega, od njegovih očiju, od straha u njegovom tijelu. Svi su bili uplašeni. Mogli ste vidjeti to u njihovim očima, njihova lica su govorila što se događa, zato jer su primjetili da smo bili čudno obučeni.

Izgledalo je kao da popravljaju i lako udaraju na njihovim malim stvarima. Bili su prljavi, ali bili su organizirani. Šest u redu, a bilo je otprilike četiri reda. U tom jednom kutku taj mali dječak nije želio biti opran, a taj mladi Momak je preuzeo na sebe da ga opere. Imao je tu veliku spužvu, kao da je govorio malom dječaku, pripremi se, dolazi k tebi. Mali dječak prekrije svoje lice i oči. Tako da ga je mladi momak počeo prati.

Iskreno je ljubio svoju braću, ali to nisu bili njegova braća. Izgledalo je kao da su bila Djeca sa ulice, i oni su samo jedva uspjevali, pokušavajući preživjeti. Vjerujem da nisu bili u Richmondu, Kalifornija, uopće. Bili su u Engleskoj negdje. U nekom mjestu nazvanom Tobyeva Kuća. to je jedna od onih veoma stvarnih i neobičnih snova koji ostavlja dojam na vaš um. Pretpostavljam da se on brinuo o Djeci sa ulice, a on sam je bio sa ulice također. Činio je štogod bi mogao, ali sam je bio dijete, sa odlučnošću.

Događaj:

Ne znam značenje sna, ali vjerujem da Prorokujem. Jer cijelo tijelo mi se naježilo.

Proročanstvo:

Gospodin je rekao, "Nahranite Moje Ovce, one male, one koje nemaju nikoga. One su bebe, one male, netko se mora pobrinuti za njih."

Događaj:

Ne mogu razumjeti, ali ja plačem i ne mogu se zaustaviti. Ne razumijem! Što se događa? Ne mogu se zaustaviti plakati. Gospodinova Prisutnost je ekstremno SNAŽNA!

Proročanstvo:

Reymundo! Ovo je Jahve, Gospodar Gospodara, Kralj Kraljeva, Duh Sveti. "Zapamti San!" Utisni ga u svoj um. "Zapamti njihova lica." Jer dan će doći kada će ljudi u velikim gradovima, Djeca, živjeti kao što vidiš u svom snu. To nije bila Engleska. Dogoditi će se u budućnosti, u velikim gradovima, u gradovima gdje će Zvijer proždrijeti Tijelo.

Skupine Djece će se povezati pokušavajući preživjeti, jer vremena koja dolaze za Tijelo Kristovo, za svijet, će biti okrutna. Slušajte Moje Riječi, dan Armagedona se brzo i odmjereno približava ovom Planetu. Osveta đavla, Sotone će pokušati uništiti sve što je dobro, sve što je pravedno. Dokumentiraj ovaj San, Proročanstvo, Događaj. "Zapamti san." "Zapamti događaj." (Ne-razumljivi jezici?)

Ovo je Jahve, Stvoritelj Svemira. Stvoritelj Zvijezda, Neba, Svijeta, Svemira. Moji Nebeski Anđeli će vas zaštititi, će vas voditi kroz mračne dane, kroz dolinu smrti. Molite i Molite jer vaš Gospodin vas neće nikada napustiti. Jahvina Božja Riječ ne Laže.

Obratite se Isusu Kristu Nazarećaninu. Pokajte se vaših grijeha. Pouzdajte se u Mog Sina Isusa Krista Nazarećanina sa vašim cijelim srcem, umom, i dušom. On je vaš zaklon, posredstvom Duha Svetoga ćete Me naći, Jahve. Sa suzama u Mojim Očima, slušajte Proročanstva. Slušajte Snove, Slušajte Događaje i MOLITE I MOLITE I MOLITE I MOLITE!


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo