2.   Vizija dana Raymondu Aguileri 18. srpnja 1990.

Vizija:

Vidim bijelu Svjetlost koja se kreće prema dolje sa neba kroz oblake. Mogao sam osjetiti Božju Pristunost, Oca, Sina i Duha Svetoga.


Vizija:

Tada se iz bijele Svjetlosti pojavila bijela Zvijezda.


Vizija:

Vidio sam tu bijelu Zvijezdu kako se sama pokreće po nebu. Slijedeća stvar koju vidim je ta bijela Zvijezda koja lebdi iznad velikog bijelog oblaka.

Znao sam da je to vrh nuklearne eksplozije jer sam znao oblik oblaka. Stoga sam se pretvarao da ne znam što je to bilo. Tijekom te vizije znao sam da mi je Isus Krist govorio, ali ne mogu objasniti kako sam to znao. Samo sam znao bez ikakve sumnje da je to On. Govorio mi je stavljajući mi misli u glavu. Zvukovi se nisu izmjenjivali. Komunicirali smo preko misli. Ta cijela stvar me uplašila jer nikada prije nisam imao viziju kao tada. Sjećam se, bio sam tako uplašen jer sam znao tko mi govori i nije mi se svidjelo što vidim. Učinio sam sve što sam mogao kako bih izbjegao temu o oblaku u obliku gljive, ali On se nije htio maknuti od vizije oblaka u obliku gljive. Cijela ta vizija gljive morala je trajati petnaest ili dvadeset minuta jer sam izbjegavao temu. Ne sjećam se zašto, ali predao sam se, a On mi je pokazao cijelu stvar.

 

Vizija:

Mogao sam vidjeti Zvijezdu iznad nuklearne eksplozije. Bio sam tako uplašen da sam počeo plakati. Stoga sam se naljutio na Njega i rekao Mu da mi pokaže sve i da ništa ne zadržava. Sljedeća stvar koju mi je pokazao bila je staklena ploča s balončićima na površini.

 

Ova vizija čiste staklene ploče još me više razljutila jer nakon što sam vidio nuklearnu ekploziju, pokazano mi je nešto što nije imalo smisla. Sljedeće što mi je pokazano je tlo. Dok sam gledao, tlo se rastvorilo i izašao je veliki kristal. Promjer mu je bio otprilike 30 centimetara, visina oko 45 centimetara, a na vrhu je imao svijetli stožac.

Ovaj kristal sa stošcem na vrhu također nije imao smisla, ali se tada kristal promijenio u zgradu Pentagona (Sjedinjene Američke Države).


Tada se stožac sladoleda pretvorio u južnoamerički kontinent.

       


   

Vizija:

Gospodin mi je pokazao Nizozemsku pokazavši mi vjetrenjaču.

Vizija:

Tada mi je pokazao Egipat pokazavši mi egipastku sfingu.

Vizija:

Najednom sam vidio tri piramide kako lete po zraku. Vidio sam njihovo dno.


 

Vizija:

Sljedeća slika bio je je veliki crni oblak koji se kretao s lijeva na desno. Tada se pojavio krupan Bijeli Oblak krećući se s desna na lijevo. Ta dva oblaka susrela su se u sredini i Bijeli Oblak progutao je onog crnog.


Vizija:

Tada se nebo pretvorilo u prekrasno svijetlo plavu boju sa prekrasnom dugom na nebu. Ne mogu objasniti, ali osjećao sam mir i sve što sam mogao vidjeti bilo je mirno.

Vizija:

Sljedeća slika me preplašila jer sam bio u svemiru i mogao sam vidjeti planet Zemlju. Od nikud pojavio se ogromna užarena stijena. Mogao sam vidjeti crnu površinu sa crvenom jezgrom koja je svjetlila žarko crveno.  Užareni kamen udario je Zemlju i odskakivao je po zemljama, kontinentima, i po državi Teksas koju sam vidio u prethodnoj viziji.


Vizija:

Sve je bilo mirno na sekundu, a onda od nikud jedna zraka se probila iz crnila svemira. Onda se još jedna svijetla zraka počela približavati planetu Zemlji. Tada se i treća primakla i prije nego što sam mogao shvatiti što se zbiva, svemir je bio prepun tih svjetlosnih zraka. Samo su zasule planet Zemlju kao kiša i obasule cijelu površinu.


Vizija:

Na sljedećoj slici, vidio sam planet Zemlju iz svemira. Izgledala je tako lijepo sa svojim oblacima i zeleno-plavim vodama, mogao sam čak vidjeti i strukture vremena. Ne znam otkud se pojavio Isus Krist, ali stajao je kraj mene dok sam gledao planet Zemlju. Onda iznenada planet je nestao i sve što sam mogao vidjeti bio je crni svemir. Sjećam se da sam se svađao s Kristom zbog toga što je planet nestao u ništa. Pokazao mi je planet još dva puta i svaki put je nestao u ništa. Ovo me zbilja uzrujalo jer sam se nastavio svađati s Njim.


Vizija:

Onda iznenada, pojavio se novi planet, no taj planet bio je tri do četiri puta veći od planeta Zemlje. Izvana je bio obložen žarkim bijelim svjetlom, a unutra crni centar.

Vizija:

Sada više nisam znao u što vjerovati, pa sam rekao Kristu: „Ne vjerujem. Želim otići dolje i vidjeti sam što se dolje zbiva.“ Sljedeće što se dogodilo je da smo oboje počeli silaziti prema planetu. Kad smo ušli u vanjsku površinu, sve što sam mogao vidjeti bili su ti bijeli oblaci koji su putovali po nebu, ali nisu to bili oblaci koje sam običavao vidjeti. Pravi planet nije se moglo vidjeti jer su ti bijeli oblaci pokrivali cijeli planet.  Ti oblaci bili su različiti, svaki od njih imao je svoj zasebnu putanju, svaki je bio različit od onog drugog. Ono što mi je palo napamet je da su to zasebne duše i da uopće nisu oblaci, ali nisam zapravo znao. Sve se to dogodilo dok smo se Krist i ja spuštali prema planetu i budući da nisam ništa mogao vidjeti, rekao sam Mu da ne vjerujem u to i zamolio ga da me povede dolje na planet.

 

Vizija:

Ono što sam vidio bilo je golemo Bijelo Svjetlo na nebu nad velikom masom vode. Ova voda nije imala ni struja ni valova. Izgledala je kao veliki komad stakla.


Vizija:

Tijekom moga razgovora s Kristom, govorio sam Mu kako ne vjerujem, jer nije bilo zemlje ni blata. Cijela stvar bila je toliko neobična jer smo stajali na vodi. Tada, bez ikakvog upozorenja, točno tamo gdje smo stajali, vrh stošca od stošca sladoleda kojeg sam vidio ranije, počeo je izlaziti iz vode. Kraj je prvo izašao iz vode bez stvaranja valova na vodi desno od nas. Rastao je i rastao dok nije bio planina milju (1.6 km) visoka na nebu. Tada je bez ikakvog upozorenja Krist nestao i vizija se zaustavila.e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free and secure! 

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo