198. Proročanstvo dano Raymonda Aguileru 1. rujna 1992. u 13:14 sati. na španjolskom, engleskom, i ne-razumljivim jezicima.

Španjolski:

sa gnjevom, (Ne-razumljivi jezici)

Španjolski:

ljubav.

Engleski:

Oh. Volim vas. Oh. Volim vas. Kada bi mogli vidjeti kroz Moje Oči. Mogli bi ste vidjeti kako Ja Ljubim svijet. Zadaje Mi Bol. Boli Me vidjeti ga u stanju kakvom je. Ožalošćuje Me. Nadiru Mi zbog toga suze u Mojim Očima, u Mojem Srcu, u Mom Duhu vidjeti zlo koje je na Planetu Zemlji.

Sveci Moji, Ovce Moje, pripremite se, budite snažni, jer Ja ću očistiti ovaj Planet. Osvetiti ću se na svemu što je zlo. Što je zlo, što je od Sotone će biti bačeno u jamu, Gehenu. Jer Ja sam ožalošćen vidjeti zlo koje je na ovom Planetu. Sveci Moji, Ovce Moje, Sjeme Moje, Moj Sin ima Svoje Zapovjedi. Vrijeme, mjesto je pred vama. Čitajte Bibliju, proučavajte, naučite o vašem Kralju Kraljeva, vašem Gospodaru Gospodara. Jer posredstvom Isusa Krista Nazarećanina, biti ćete spašeni. Zapamtite, što god se dogodi, vaš Otac na Nebu, sa Sinom, i Duhom Svetim, neće vas nikada napustiti. Jer dan Zvijeri je na dohvatu, dani, kušnje, nevolje.

Ja ću uzdrmati ovaj Planet. Ja ću ga zatresti. Ja ću ga Očistiti. Tako da Moji Kršćani, Sjeme Moje, pripremite se. Udubite se u Molitvu. Udubite se u Bibliju. Potražite vašu braću i sestre. Na način kako niste nikada prije. Jer ovo nisu prazne Riječi. "Ja ću uzdrmati ovaj Planet!" Ja ću preplašiti svaku pojedinčanu osobu na ovom Planetu!" Oni će upoznati Jahvu Boga, na način koji nikada prije nisu.

Jer đavao je iskvario cijeli Planet do mjere da Ja moram učiniti što moram učiniti. Rat na Nebesima se žestoko odvija. Ali vrijeme je sada ovdje kada će se Planet zemlja zatresti. JER LUCIFER BJEŽI. BUDUĆI DA ON ZNA DA SU NJEGOVI DANI ODBROJENI. On vas želi odvesti sa sobom. Sve što dotakne on pokvari, jer dan Lucifera je skoro završen. Moji Kršćani, Ovce Moje, Janjadi Moja. On želi vas. On vas želi za večeru za njegove bijesne pse. On vas želi za večeru. On vas želi odvesti u Gehenu.

Budite snažni. Budite hrabri. Jer Jahve Bog, Stvoritelj Svemira, Zvijezda, Nebesa, sa Mojim Sinom Isusom Kristom, i Duhom Svetim će vas zaštititi, ali morate slušati Moje Riječi. Morate biti poslušni. Tražite vašu braću i sestre DANAS, SADA! Nemojte čekati do sutra. Jer dan zvijeri je pred vama.

Zapamtite Moje Riječi, "Dan zvijeri je nad vama." Tražite vašu braću. Tražite vaše sestre. Moji Anđeli su ondje. Moj Sin je ondje. Duh Sveti će vas voditi. Morate uskočiti u Korablju. Spremna je! Otvorite vaše uši. Otvorite vaše oči. Ovo je vaš Otac Jahve. Stvoritelj Svemira sa Sinom i Duhom Svetim.


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo