1945. Proroštvo dano Raymondu Aguileri 29. Svibnja 2009. u 8:14

Da, Reymundo, zašto se ljudi samo mole Meni kada stvari idu loše? I oni zaboravljaju za vrijeme dobrih vremena. Kada imaju njihove trbuhe pune i sve ide u redu, čini se da oni zaborave njihovog Oca Jahvu, Isusa Krista i Svetog Duha, i samo se sjete za vrijeme teških vremena, loših vremena. Oni očekuju čudesa za vrijeme tih vremena. Gospodin Jahve Voli sve.

Značenje ljubavi znači da brinete. Vi brinete za vašeg Boga. Vaš Bog brine za vas na osnovi sekundu do sekundu, ne kada stvari idu loše, stvari ne idu na vaš način. Zapamtite, Snaga Jahve, Snaga Isusa Krista, Snaga Svetog Duha je sa svim Mojim ovcama, svom Mojom janjadi. Sve što pripada Meni, Ja štitim. Ali Ljubav je dvosmjerna ulica, vi volite Mene, Ja volim vas. Ponekad vi ne volite Mene, i Ja volim vas, ali tako to jest sa čovjekom. On je samousredotočen. On pazi na njegov vlastiti interes. Bog pazi na svakoga, cijelo vrijeme.

Zapamtite Ljubav Boga, Ljubav Isusa Krista, Ljubav Svetog Duha ste vi. On je za one koji slijede Boga do slova, do točke. Mi vas Volimo sve, ali vi morate vjerovati, morate biti poslušni, morate razumjeti stvari Duha. Zaboravite stvari tijela. Valjda je to sve za sada, do slijedećeg puta. (gotovo)e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu
Pritisnite ovdje  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica