1942. Proroštvo dano Raymondu Aguileri 12. Svibnja 2009. u 7:28

Oko Obame će biti probušeno do točke. On vjeruje da je sokol, ali on je ništa. On je puž balavac čija sluzava staza ne vodi nikamo. Ponos i ego ne znače ništa. Snaga Jahve je sve. Zapamtite bušenje oka Obame će biti izravno, će biti do točke. Trošak za ovu zemlju će biti velik, ove tako zvane Sjedinjene Države, jer slijepac vodi slijepca, oni svi padaju u jamu. Glad zla je spremna. Tako sam govorio.

Tako će biti učinjeno u određeno vrijeme; zlo na zlo, smrt na smrt. Konj vuče vola, i vol vuče vagon. Otvorite vaše oči. Otvorite vaše uši. Sve je pred vama. Slijepi, gluhi, đavao ima njegov tanjur spreman, s njegovim nožem i vilicom, spreman da pojede sve što je tamo, sve što pripada njemu, sa snagom i silom đavla.

Zapamtite, Jahve je Govorio. Jahve je Upozorio. Jahve je Volio. Ako tražite vašeg Boga, Jahvu, ako tražite Isusa Krista Nazarećanina, ako tražite Svetog Duha, naći ćete spasenje. Čitajte Bibliju. Pomozite vašoj braći i sestrama u Gospodinu. Tako – tako će biti učinjeno do točke, do slova, do kraja. (gotovo)e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu
Pritisnite ovdje  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica