1918. Događaj dan Raymondu Aguileri 9. Lipnja 2007. u 13

Gospodin mi je dao Riječ o tim zavodljivim i kontrolirajućim duhovima o kojima sam govorio u mojem posljednjem emailu email listi. Razmišljao sam i molio o tim duhovima, ali uglavnom o Kontrolirajućim duhovima koji su unutar i izvan Tijela Krista. Onda bez upozorenja neko vrijeme kasnije Gospodin mi je dao ovo pismo o kontrolirajućim duhovima. Gospodin je rekao da su ti kontrolirajući duhovi jako bliski samom Sotoni. Onda mi je Gospodin pokazao to djelomično pismo i objasnio bliskost kontrolirajućih duhova Sotoni "jer tužitelj naše braće." Ti kontrolirajući duhovi su tužitelji naše braće kao Sotona. Onda mi je Gospodin dao ostatak pisma:

Otk 12:9 I veliki zmaj je bio zbačen, ta stara zmija, zvana Đavao, i Sotona, koji zavodi cijeli svijet: on je bio zbačen na zemlju, i njegovi anđeli su bili zbačeni s njim.

Otk 12:10 I čuo sam jak glas s neba koji je govorio, Sada je došlo spasenje, i snaga, i kraljevstvo našeg Boga, i snaga njegovog Krista: jer tužitelj naše braće je zbačen dolje, koji ih je tužio pred našim Bogom dan i noć.

Otk 12:11 I oni su ga pobjedili krvlju Janjeta, i riječju njihovog svjedočanstva; i nisu voljeli njihov život do smrti.

Nadam se da vam to daje perspektivu s kakvom vrstom demona se Tijelo Krista bavi.

Bog neka vas sve blagoslovi.e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu
Pritisnite ovdje  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica