1908. Proroštvo dano Raymondu Aguileri 11. Siječnja 2007. u 18:24

Vizija:

Gospodin mi je pokazao Dvorac na tom niskom brdu s krivudavom stazom stepenica.

Proroštvo:

Ja sam sve što vidite, sve što dodirujete, sve što je bilo, sve što će biti. Otvorite vaše oči, otvorite vaše uši. Vidite gustu šumu. Šuma će se otvoriti, staza će se pojaviti. Slijedite stazu u Kraljevstvo Boga. Ne gledajte na desno, ne gledajte na lijevo, držite vaš fokus na Isusu Kristu Nazarećaninu. Jednom kada ste prošli kroz šumu naći ćete Kraljevstvo Boga. Sve će biti na mjestu, sve će biti u redu, sve će biti kao što je izjavljeno u Bibliji, sa Slavom, s Veličanstvom Isusa Krista Nazarećanina.

Zapamtite, postoje zle stvari u šumi; stvari đavla, stvari čovjeka. Budite pažljivi, ostanite na stazi, čitajte Bibliju, slijedite vašu braću i sestre koji su fokusirani, pomozite jedan drugom s Ljubavlju Isusa, s Ljubavlju Jahve, s Ljubavlju Svetog Duha. Zapamtite, Moji Anđeli će biti tamo, Snaga Svetog Duha će biti tamo da vas vodi kroz posljednje dane ovog planeta.

Sva Snaga i Slava pripada Jahvi. Sva Snaga i Slava pripada Isusu Kristu Nazarećaninu. Sva Snaga i Slava pripada Svetom Duhu, s Ljubavlju Oca Jahve. Budite strpljivi jedan s drugim, ljubite jedan drugog. Kao što sam rekao, čitajte Bibliju, uzmite Pričest. Tako neka bude! Tako neka bude! Tako neka bude! (gotovo)