1893. Proročanstvo dano Raymondu Aguileri 3. prosinca 2006. u 12:41 sati

Ja jesam Moj sine, Ja jesam - sve što jest, što je bilo i što će biti. Moj Sin je Farmer. On sije sjemenke po cijelome svijetu i gleda kako rastu. Neke On zalijeva, neke On samo gleda da vidi kakav plod donose. Neke narastu u veliko drveće, neke u malo grmlje. On ih sve zalijeva sa Ljubavlju Oca Jahve, sa Ljubavlju Duha Svetog, sa Ljubavlju Isusa Krista Nazarećanina. Voda i Ljubav, Voda i Ljubav, Voda i Ljubav, i Njegova Farma raste i raste i raste i raste.

Problem je, kao što Biblija kaže, da neprijatelj dođe i posije svoje sjemenke, svoj korov, svoje trnje. Ometa sve dobre sjemenke sa stvarima koje su zle, bezbožnim stvarima, stvarima čovječje crkve. Ali kao što Biblija kaže: sve će one izrasti zajedno i u vrijeme žetve sav dobar plod stavit će se na jednu stranu, sav korov će se skupiti i svo trnje će se skupiti, svi loši pastori će se skupiti i biti će bačeni u ognjeno jezero. Zvuči strogo. ali to je realnost budućnosti. Drveće koje donosi dobar plod donosit će još dobrog ploda i još dobrih sjemenki, i ciklus će se nastaviti i nastaviti i nastaviti. Jednom kad dođete do točke u vremenu kada neće više biti vremena za ovaj planet, sve će prestati. Isus Krist Nazarećanin, Moj Sin, skupit će sve što pripada Njemu, odnijet će to na Nebo, a sve što On ne posjeduje ili ne želi bit će odvedeno u pakao.

Sad, da ste bili pročitali Bibliju, razumjeli biste što Ja govorim. Zato bolje gurnite svoj nos u tu knjigu i čitajte i čitajte i čitajte i naučite Božje Načine. Božji Putevi su ravni, usmjereni, ravno na Nebo. Zapamtite Moja Djeco, možete živjeti kraj korova, ali ne morate se povezivati sa njime. Ne morate ga njegovati, slijediti ili imati išta sa njime.

Tijelo Kristovo mora se zbližiti, mora se povezati bez svađa, bez želje da se naudi, prestanite tražiti moć, prestanite tražiti stvari đavla. Kad Bog kaže da On zna što je u vašem srcu, to je istina. On zna što vi tražite. On zna gdje je vaša prava Ljubav. On zna da li ste vi korov ili košara plodova. Zato Djeco Moja, povežite se zajedno, pomažite jedni drugima najbolje kako možete. Ali doći će vrijeme kada će sve prestati i sve će biti očišćeno. Neki će ići na Nebo, Neki će ići u pakao.

Možda mislite da je sve u nekakvom neredu na ovome planetu, ali Otac Jahve, Isus Krist Nazarećanin i Duh Sveti zna tko pripada Njemu. Nema nereda u Njegovim Očima. Jedino što On zna je da dolazi zatvaranje i On priprema svoj Plod, Svoju Janjad, Svoje Ovce. Daje im informacije koje su im potrebne da poprave greške koje se trebaju popraviti, da se povežu zajedno, da se ujedine, da traže samo Njega. Jer spasenje svega što pripada Bogu; Ocu, Sinu i Duhu Svetom biti će zbrinuto, biti će njegovano. Oni kontroliraju život. Oni kontroliraju smrt. Dođite u pobjednički Tim.

Čitajte Bibliju, molite se, uzimajte Pričest, klonite se zavodnika, korova. Ponekad je teško uočiti razliku, ali ako iskreno tražite Jahvu, Isusa Krista Nazarećanina i Duha Svetog, vi ćete znati! Janjad Isusa Krista Nazarećanina poznaje Njegov Glas i oni će pratiti, čak i ako ne razumiju, oni će pratiti! Stvari đavla su uvrnute. Pogodit će vaš duh na krivi način. Postavit će znak upitnika na to maleno sjeme, ali zapamtite - Nitko ne zna Božje Puteve, osim Boga.

Zato se trebate naučiti moliti sa svim srcem, umom i dušom, da bi znali uočiti razliku. Đavao je pametan, ali đavao je smrt! Zapamtite, molite, tražite Gospodina Isusa Krista Nazarećanina sa svim srcem, dušom, kao dijete. Sve će biti u redu čak i ako ste u mraku. Vjerujte u Božje Puteve. Vjerujte u Bibliju. Uzimajte Pričest, i sve će biti u redu. Tražite Jahvu, tražite Isusa Krista, tražite Duha Svetog. Ljubite svoga Bližnjega kao samog sebe. Jednostavno, direktno, do točke. Ali zapamtite, morate se moliti, morate se moliti i moliti. To je sve za danas. Tako neka bude! Tako neka bude! Tako neka bude!


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo