1888. Proročanstvo dano Raymondu Agulieri 29. studenog 2006. u 2:57 sati.

Dobro jutro Reymundo. Dopusti mi da kažem jednu stvar: Nebo je otvoreno za pastore koji čine Moju Volju. Ja tražim poslušne pastore koji su pročitali Bibliju i bili poslušni. Volja božja je otvorena vrata prema Nebu. Neki vole stajati na ogradi, oni neće ići u jednom smjeru niti u drugom. To im neće pomoći tijekom posljednjih vremena. Ili ste za Mene ili ste protiv Mene. Ne možete se igrati takvom vrstom igara; stvari srca su očigledne po onome što činite. Nemojte tražiti Moć Isusa Krista ili Mene – Oca Jahvu. To će samo otvoriti vrata podruma; pakla. Zapamtite Moje Riječi – kraj je pred vama!

Moć i Snaga Jahve je pred vama. Moć i Snaga Isusa Krista Nazarećanina je pred vama. Moć Duha Svetoga je pred vama. Snaga i Moć, Moć Moći, zapamtite, budite poslušni. Nemojte reći Stvoritelju što da radi – kako da to radi, i na koji način da to napravi. Ako ste pročitali Bibliju, znate pisma o glini i Lončaru. Trebam li više išta reći? Vaši putevi i vaše radnje utječu na mnoge ljude. Ne samo da zavaravate sebe, nego zavaravate i stado. Postoji samo Jedna istina crkva, crkva koja je poslušna Jahvi, Isusu Kristu, i Duhu Svetom. Oni čitaju Bibliju. Oni pjevaju himne. Oni traže siromašne. Oni uzimaju Pričest. Oni su poslušni Ocu Jahvi, Isusu Kristu, i Duhu Svetom, i oni se sjećaju Straha Gospodnjeg. To je početak Mudrosti – jednostavno, direktno i do točke.

Probudite se! Probudite se! Budite poslušni vašem Ocu Jahvi, Isusu Kristu Nazarećaninu, i Duhu Svetom. Ponestaje vam vremena. Ne čini vam išta dobra trčati uokolo sa Biblijom u vašoj ruci, ako ju ne otvorite. Možete propovjedati i možete propovjedati i možete propovjedati riječi čovjeka, ali ako ne prakticirate ono što je unutar te Biblije ili ako ne znate pisma o tome kako biti poslušan Bogu, što li vam znači biti pastor? Možete isto tako otići kući – spakirajte svoj kovčeg, pripremite se za đavla da vas odvede svojoj kući.

Zapamtite Moje Riječi, - Jahve ne laže, Isus Krist Nazarećanin ne laže, Duh Sveti ne laže. Ako imate neke sumnje o tome da budete pastor, dajte otkaz. Radite nešto drugo. Spasite se! Trčite dok možete. Zapamtite, ove Riječi su da vas poduče, da vas usmjere u stvarima u Manirama Božjim. Budite snažni! Budite hrabri! Činite pravednu stvar! Dajte otkaz ako vjerujete da ne možete izaći na kraj sa njime, ako ne znate kako moliti, ako ne znate kako čitati Bibliju, ako ne prepoznajete stvari Božje. Nemojte se bojati dati otkaz, zato jer ćete spasiti sebe i svoju obitelj, i svoje članove crkve. Tako neka bude! Tako neka bude! Tako neka bude!


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo