185. Proročanstvo i Vizija dana Raymondu Aguileri 13. kolovoza 1992. u 8:14 sati. na engleskom.

Vizija:

Samo sam vidio jedrenjak.

Proročanstvo:

Gospodin je rekao, "Jedrenjak dolazi do Mosta u San Franciscu. Jedrenjak."

Proročanstvo nad San Franciscom. Reci San Franciscu da se Pokaje. Da se Pokaje ili Umre. Ovo je Riječ Jahve. Pokajte se ili Umrite. Ovo je Riječ Boga Jahve, Stvoritelja, Tvorca, Razarača Svemira. Jer ja neću poštedjeti, Ja neću spasiti Grad San Francisca osim ako se "POTPUNO I SASVIM NE POKAJE I OČISTI SVOJE PUTEVE." Jer njegova odvratnost je mrska, gnusna je, i ja ću izbaciti iz svojih usta sve što je zlo u San Franciscu."

Budući da dan Gospoda Jahve je stigao i očistiti će Grad. Za one koji Vole svoje živote, svoju Djecu, svoje Obitelji i Prijatelje, napustite Grad. "NAPUSTITE GRAD DANAS!" Jer Moja Ruka će pasti na San Francisco sa osvetom, bez milosti. Moja Ruka će pogoditi San Francisco, kao što Ja pogodim muhu. Jer sve u San Franciscu je nečisto, je prljavo, i odvratno je za Mene.

Prihvatite Moje Upozorenje Ozbiljno. Pokajte se i Ispravite svoje puteve. Jer Ja ću uništiti San Francisco, Grad u Zaljevu. Grad zla, u određenom danu, u određenom času, Moja Ruka će udariti Grad San Francisca i svega što je zlo. Jer Moje Uši i Moje Oči ne mogu više podnijeti ono što je prljavo, što je zlo u tom Gradu. Ako ste Čisti, ako ste Pravedni, odvojite se od Grada San Francisca DANAS! Ove Minute! Jer kada Moja Ruka padne na Grad nećete imati vremena da potrčite i sakrite se, tako kazaše Jahve sa Gospodarom Gospodara, Kraljem Kraljeva, Mojim Sinom Isusom Kristom Nazarećaninom, i Duhom Svetim.

Kršćani Moji, Sveci Moji, Janjad Moja, ako volite svoje živote, vaše obitelji, vaše prijatelje, NAPUSTITE GRAD DANAS! Jer Jahve Bog ne Laže. Jer Jahve Bog je Pravedan, je Istina, sa suzama u Mojim Očima, sa suzama u Mom Srcu, sa Ljubavlju Mog Sina Isusa Krista, sa Ljubavlju Duha Svetoga, upozoreni ste. Sila Moja Ruke je neopoziva, prema onome što je zlo, prema onome što je nečisto, prema onome što je odvratno vašem Gospodu Jahvi.


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo