166. Proročanstvo i Vizija dana Raymondu Aguileri 23. srpnja 1992. 12:15 sati. na engleskom.

Vizija:

Samo sam vidio sliku Afrike, kontinenta Afrike.

Proročanstvo:

Čuvajte se Afrike, jer će eksplodirati nasiljem i nevoljama. Zbog strahova Crnačkih Naroda postati će istinito i očito da je đavao snažan. Đavao će lutati kao divlji lav pokušavajući pojesti i proždrijeti sve i bilo što, što se pomakne, što je pravedno, što je čisto, što je neokaljano, što je od Boga.

Čuvajte se Afričkog kontinenta jer nasilje tog kontinenta će se proširiti kao divlja vatra od Sjevera do Juga, od Istoka do Zapada. Nasilje i teror kakvog Svijet još nikada prije nije vidio ili čuo. Jer demonske sile su jake u Africi i puštene su s lanca, ali intenzitet demonskih sila će porasti dok se čas Korablje približava.

Tako da se čuvajte Sveci Moji, Ovce Moje, Janjadi Moja, koji ste u Africi. Misionari, ljudi koji živite usred ničega, koji ste okruženi neprijateljem, đavlima, demonima, ojačajte se, budite hrabri. Jer je došao čas kada će ričući lav proždrijeti i osakatiti sve što se miče, što je pravedno, što je neokaljano, što je čisto, sa Sjevera, sa Juga, sa Istoka, sa Zapada.

Sve na Afričkom kontinentu će izbiti nasiljem, jer moć Sotone je snažna na tom kontinentu. Tako da se ne brinite. Jer vaš Bog Jahve, Isus Krist i Duh Sveti će biti s vama i vašom braćom, vašim sestrama. Ojačajte se.

Jer vrijeme skrivanja će početi kada medvjed i sova krenu u rat u Egiptu. Budite spremni, recite vašem bratu, recite vašoj sestri da će čas početi kada medvjed i sova krenu u borbu u Egiptu. Zaštitite vašu Djecu, zaštitite vaše žene, zaštitite vašu obitelj, molite se vašem Bogu Jahvi sa svim srcem svojim, svom pameti svojom, svom dušom svojom. Jer dan će biti nad vama kao lopov u noći.

Ovo je vaš Bog Jahve, Stvoritelj Nebesa, Zemlje, Zvijezda, svega što je u Svemiru. Molite se Djeco Moja, molite i molite i molite kada izbije nasilje, sakrijte se. Sakrijte se gdje god možete. Jer đavao će biti pušten i on će tražiti vas.

Ostanite u vezi s vašom ostalom kršćanskom braćom i sestrama. Reći ću vam u to vrijeme kako postići to, ali za sada se pripremite. Potražite mjesto gdje se možete sakriti kada nasilje izbije. Jer će se dogoditi brzo i bez upozorenja. Tako da se pripremite danas. Potražite mjesto za sakriti se za vašu obitelj, vašu braću, i sestre.

Pokazati ću vam načine da komunicirate sa vašom ostalom braćom i sestrama zato jer morate ostati zajedno u molitvi i u međusobnom pomaganju. Jer đavolja sila biti će jaka, biti će nasilna, biti će krvava. Zaštititi ću vas ali morate slušati Moje Riječi. Potražite mjesto za sakriti se u sljedećim mjesecima. Jer još ima vremena ali dan će stići bez najave.

Slušajte Me, Djeco Moja, Slušajte Me, Djeco Moja, jer dan će doći bez upozorenja. Reći ću vam kako komunicirati među vašom braćom i sestrama u odgovarajućem vremenu ali morate potražiti mjesto za sakriti se SADA! Dok je sigurno za tražiti. Ovo je Jahve, Bog Svemira, svega što je, svega što će biti, sa Mojim Sinom i Duhom Svetim. Molite i molite i molite i Ja ću poslati Moje Proroke da vam kažu kako komunicirati tijekom tih tegobnih vremena. Ovo je vaš Bog, sa suzama u Mojim Očima, sa Ljubavlju u Mom Srcu. Pripremite se za dan zvijeri.


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo