163. Proročanstvo dano Raymondu Aguileri 19. srpnja 1992. u 1:20 sati. na španjolskom i u Jezicima.

Pojesti kuću. Pojesti kuću. Pojesti ću kuću Mojih Sinova. Pojesti ću kuću Mojih Sinova. Potres koji će doći će pojesti domove Moje Djece koji ne jedu Misu i Krv. Moji Sinovi i Kćeri, jeste li Me čuli? Pojesti ću kuće. Pojesti ću kuće Moje Djece koji ne jedu i piju Misu. Jeste li Me čuli Djeco Moja, Ovce Moje? Hoću da jedete Misu. Hoću da jedete Misu. Jer ako ne jedete Misu i ne pijete Misu, pojesti ću vašu kuću. Jeste li Me čuli sa svojim ušima? Jer ono što vam govorim je istina, Sinovi Moji.

Kakva sramota ponašanje čovjeka je jednako kao ponašanje đavla. Kakva sramota! Kakva sramota, ali dan je ovdje kada ću popraviti sve što je krivo u Državi Kaliforniji. Vi mislite da znate sve. Vi mislite mnogo o sebi, ali pokazati ću vam što znate i koliko mnogo znate. Jer dan koji dolazi, znati ćete tko je Bog Neba, Svijeta. Moj Sin Isus sa Duhom Svetim i vašim Ocem govori vam istinu.

Jer kada taj dan doće biti ćete prestrašeni, jer vi Mi niste vjerovali. Zakopati ću vas ispod zemlje zato jer Mi niste vjerovali. Staviti ću tu misao u vaš um kada vam se to dogodi i zemlja vas pojede. Jer tog trenutka vašega života, kada vas zemlja jede, staviti ću tu misao u vaš um, da sam vam rekao, a vi Me niste slušali jer ste se sakrili. Zatim ću vas zakopati.

Jer ove minute vam govorim istinu i dan kada potres dolazi u Kaliforniju, kada vas zemlja pojede. Zapamtite što sam vam rekao. Kada umrete, staviti ću tu misao u vaš um; "DA SAM VAM REKAO" i da Me niste slušali. Hoću da zapamtite, da sam vam rekao prije negoli se dogodilo.

Jer vi ne možete ismijavati Boga. Nitko na Svijetu, na Zvijezdama, ništa što sam Ja načinio ne može ismijavati Boga. Jer Moja Riječ je ispravna, Moja Riječ je istina i Ja vam govorim istinu sa ljubavlju Mog Srca i sa Suzama u Mojim Očima.

Znam što ćete učiniti prije nego li učinite to. Govorim vam sada jer kada taj dan dođe, Vi ćete znati tko je vaš Bog. Misliti ćete, "Zašto nisam trčao za Kristom, Sinom Oca". Tada ćete znati koliko mozga ste imali.

Govorim vam ove stvari sa Suzama, sa mnogo Suza u Mojim Očima, u Mom Srcu. Jer Ja vas volim sa svim Mojim Srcem i ne želim vas izgubiti. Jer da nije Mi ni malo važno, ne bi vam rekao išta, ali govorim vam zato jer vas volim sa Ljubavlju Mog Srca, sa Ljubavlju Krista Isusa, sa Ljubavlju Duha Svetoga, zato jer Mi Tri smo Jedno. Jeste li Me čuli? Mi Tri smo Jedno i govorim vam istinu sa suzama.

Jer Ja moram učiniti ono što moram učiniti. Čujte Me Ovce Moje, Sjeme Moje. Čujte Me! Otvorite vaše uši. Otvorite vaše oči i vjerujte u vašeg Boga, ako Me volite malo to je sve što trebate. Otvorite vaše oči. Učinite to za sebe i za Mene. Jer Ja ne želim učiniti ono što moram učiniti. Spasite se! Jedite Misu i molite se vašem Bogu, Ocu, Sinu, i Duhu Svetom sa svim vašim srcem.

Sa suzama vašeg srca, duha, i tijela, molite i tražite vašu braću i sestre koji Me ne znaju. Pokažite im ispravan put i spasite ćete se. Jeste li Me čuli? Jeste li Me čuli, jer to će nanijeti bol Mome Srcu ako moram učiniti ono što moram učiniti?

Jer Ja vas volim. Volim vas sa svim Svojim Srcem Sinovi Moji, Kćerke Moje. Nije važno što ste učinili ili što želite učiniti. Hoću da se pokajate za sve vaše grijehe i zaboraviti ću što se učinili. Otvoriti ću Svoje Ruke. Zagrliti ću vas i Poljubiti vas i načiniti ću veliku kuću na Nebu. Jer Ja vas volim sa svim Svojim Srcem.


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo