151. Proročanstvo dano Raymondu Aguileri 9. srpnja 1992. u 8:18 sati do 9:34 sati. Događaj, Vizija, i Proročanstvo na engleskom.

Događaj:

Oko sedam sati ovog jutra dok sam ležao na krevetu moja ruka se počela tresti i ispružila se do ruba kreveta po devedeset stupnjeva od mog tijela tijekom vremena molitve. Teško je za objasniti ali ja ležim na mojim leđima sa mojom desnom rukom ispruženom. Osjećaj je kao da mi je šiljak zabijen kroz moj dlan i svako malo se trese. U toj je poziciji već pola sata do četrdeset-pet minuta. Ne mogu se pomaknuti, jer je, čini se, moja desna ruka trajno pričvršćena za krevet.

8:38 sati. Ruka mi je još ispružena. Osjećam nešto boli u dlanu ali imam vizije. Gledam bitku. Gledam ljude na konjima kako bacaju koplja i gađaju sa strijelama. Vidim konje i jahače kako padaju. Snažna bitka se dešava. Ne znam tko je tko. Vidim jahača odjevenog u crno, jašući bijeloga konja. Ne znam da li je dobar tip ili zao tip. Vidim samo pola bitke. Ne mogu vidjeti što se događa sa drugom stranom bitke. Vidim nekoga kako napinje luk i strijelu i gađa ravno i jako. On gađa nalijevo dok sam ja ispred njega. Ne znam gdje je strijela sletjela ili gdje je druga strana.

Sada vidim nekakvu ružnu stvar sa ružnim licem skoro kao zmajevo lice sa kuglastim očima. Netko mu je samo odsjekao glavu i drže je u zraku. Pokazujući svakome tko je god okolo njega. Ova cijela stvar je čudna! Ruka mi počinje trnjeti.

Vidim bijelog konja kako pada i njegov jahač pada na zemlju. Njegov konj bježi. Jahač se uzdigne na noge i izvadi svoj dugi mač. Vidim kako ga zamahuje. Stvorenja navaljuju na njega ali on samo stoji tamo sam.

WOW!! Odjednom je nastalo uzbuđenje po cijelom mom tijelu. Ovo je nevjerojatno! Moje tijelo počinje drhati, ali još uvijek vidim tog usamljenog vojnika ili ratnika kako zamahuje svojim mačem. Njegovi protivnici nastavljaju dolaziti i dolaziti u ekstremno brzom tempu. Oni nastavljaju dolaziti i oni nastavljaju dolaziti, a on samo nastavlja zamahivati svojim mačem bez straha, bez potraćenog pokreta.

On se ne miče ni u desno ni u lijevo ali te stvari dolaze ekstremno brzo, vjerujem na konjima? Nisam usitinu siguran ali on ih sve pokosi sam. Ima dug mač, ulašten i u srebrnoj boji. Vidim kako je protivnik skočio na njega. On ga je uhvatio sa svojim mačem i bacio ga poput tosta. Zatim On stane tamo za sljedećega. KAKO ČUDNO!

Vidim Krista sada na bijelom konju kako gleda prema dolje sa jednog brda na tog usamljenog vojnika. Krist ne kaže niti Riječ. Sada vidim ostale vojnike na njihovim bijelim konjima kako dolaze i kupe tog napuštenog vojnika. Tako su pribrani, tako staloženi oko toga. Nema veselja. Vojnik ga pokupi i odjašu u paru. Tako su mirni, tako staloženi oko toga baš kao da je to neki drugi dan. NEVJEROJATNO JE!

Mogu vidjeti Krista u daljini. On ne jaše sa njima. Vrat Kristovog konja je nevjerojatno debeo sa bijelom glavom. U stvari ne mogu vidjeti Kristovo Tijelo ali znam da je to On, ako možete to vjerovati. Možete osjetiti Njegov Autoritet, Njegovu Moć. Ruka me počinje ubijati od boli. Počinje me boljeti. Ne znam koliko dugo je istegnuta.

8:46 sati. Ne mogu je pomaknuti. Još uvijek osjećam šiljak. Želio bih da mogu razumjeti te stvari. Više što mislim da znam, više znam da ne znam ništa. Ono što je smiješno je kada su ta stvorenja ubodena tijekom bitke. Ne mogu vidjeti njihova tijela. Nemam pojma gdje padnu ili odu. Ne postoje tijela koja leže okolo na tlu ali sam ih vidio kako jurišaju na tog usamljenog vojnika. Ruka me počinje uistinu boljeti. To je sve za sada.

8:50 sati. Vidim lice tigra sa jasnim crvenim očima kako pilji u mene. Stvarno ne razumijem što se događa ali vidim stvari u Duhovnom Svijetu. Zasigurno ne mogu razumijeti zašto ili njihovo značenje. Vidim to stvorenje. Mislio sam da je Ovan zato što su mu rogovi bili uvijeni i okruglog oblika sa koncentričnim krugovima kao u puža. Stvarno su debeli rogovi. To stvorenje ima usko lice i tanko kao jelen, ali tanje nego glava Ovna. Nemam ni malo pojma što se događa. Moj um je bespomoćan.

8:53 sati. Vidim tog velikog bijelog konja, istoga kojeg sam vidio prije; izgleda snažno i vrlo razvijeno ali teško je za objasniti. Jasno svjetlo sa nikim jaše tog konja i ja gledam gore prema tome. Na oblaku je te vidim to drugo stvorenje koje izgleda kao SST avion sa njegovim šiljastim nosom i širokim krilima. Nemam pojma što je to. Sivo je sa velikim širokim krilima i kandžama. Pravi neku vrstu piskutajućeg zvuka.

Vidim te Ratnike na bijelim konjima kako trče jedan uz drugoga. Napadaju to leteće stvorenje na njihovim konjima. Smiješno je zato jer lete u zraku. Ne znam što ih drži tamo gore. Opkolili su to stvorenje. Bacaju stvari na stvorenje. Ti bijeli konji sa Vojnicima ili Ratnicima napadaju to leteće stvorenje. Mora da su nešto učinili zato što stvorenje pada prema tlu, ako postoji tlo. Pada prema dolje, gdje god dolje je. Ne vidim planet niti išta ispod. Vidim kako su odjahali. Sve izgleda tako mirno, baš kao da je to svakodnevni događaj. Ne postoji veselje. Ne razumijem te stvari.

9:04 sati. Vizija: Vidim to stvorenje koje izgleda skoro kao dinosaur sa tankim malim licem. Ima peraju koja ide od leđa do njegove glave. Vidim nekakvo drugo stvorenje sa kljunom, dva velika oka i sa vratom. Mislim da jedan od njih leti. Ne vidim to, ali osjećam nešto da leti. Ne mogu raspoznati njegov oblik ali znam da nešto leti tamo gore. Osjećam bol i osjet pritiska koji izlaze iz mog dlana, koji se kreće prema mom zglobu, gore po mojoj ruci, do mog ramena. Sada se čini da je stalo ondje ali osjećam kako "zuji", prolazeći mojim tijelom do drugoga ramena. Čini se da se zaustavilo tamo.

9:14 sati. Vizija: Gledam točno prema dolje u vrh piramide. Hoću reći direktno na tjemenu točku. Poprilično sam daleko gore. Ne razumijem to isto tako.

9:18 sati. Molio sam se u jezicima deset minuta. Neki čudni zvukovi su izlazili iz mog molitvenog jezika. Ne razumijem.

9:24 sati. Usitinu nisam u ikakvoj boli. Vjerujem da bi mogao slomiti to samo da pomaknem svoju ruku ali pričekati ću. Mora postojati razlog iza svega toga. Moja desna ruka je utrnula i malo obamrla. Nisam u ikakvoj boli ali vidjeti ću što će se dogoditi.

Proročanstvo:

Zdravo Ray! Kako se osjećaš, nekako zbunjeno? Dopuštam ti da vidiš neke stvari u duhovnom svijetu. Naprosto da ti dam predodžbu zašto ne možeš razumijeti neke stvari. Tvoj um nije opremljen da razumije Duhovni Svijet ali to je stvarnost. Zato što ne možeš razumijeti, ne znači da nije stvaran.

Želim ti zahvaliti za tvoju strpljivost u snimanju događaja koje si vidio. Dok vrijeme napreduje pokazati ću ti druge stvari, ali budi strpljiv. Duh Sveti će te voditi; će ti pokazati.

Znam što vidiš upravo sada. Troglavo čudovište, barem ti misliš da je to čudovište. Ti si naprosto naviknuo vidjeti stvari sa jednom glavom ali postoje stvari sa mnogo glava. Nemoj da te to šokira. Nemoj da te to preplaši. Samo ti dajem mali pogled Duhovnog Svijeta.

Više je neizmjeran, više je kompleksan negoli tvoj um može shvatiti, jer Jahve Bog je jednostavan Bog. No, Njegova Stvorenja, su vječna. Puteve i postupke Mojih Stvorenja čovjek ne može razumijeti. Nikada nije mogao i nikada neće.

Tvoja ruka će se vratiti u normalu kroz pet minuta. Želim ti dobar dan. Znam da nisi radio. Zato sam ti dao ovaj mali posao danas. Samo Mi vjeruj, Ray. Jahve te neće razočarati. Poslati ću ljude sa novcem, sa papirima, sa molitvama, sa svime štogod ti trebaš.

Samo se usredotoči na Jahvu, Isusa Krista, i Duha Svetog. Mir s tobom sine Moj. Mir s tobom sine Moj, želim ti dobar dan, i moli se i Pričesti se. Jer Potres će pogoditi Kaliforniju. Tako da misli o Meni i Ja ću misliti o tebi sa ljubavlju i naklonošću. Zaštititi ću te i voditi.

Tvoj Nebeski Otac sa Mojim Sinom Isusom Kristom i Duhom Svetim će uvijek biti ovdje za Moju Janjad i Moje Ovce. Jer Ja nikada neću napustiti Moje Ovce, ikada! Možeš računati na to, Ray! Ovo je Jahve, Tvorac, Razarač Svemira. Isti Danas kao Jučer i Sutra. Volim te sine Moj, mir s tobom.


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo