145. Proroštvo dano Raymondu Aguileri 7. Srpnja 1992. u 13:18. na Engleskom.

Dođite Moja Djeco, dođite Moja Djeco, i slušajte vašeg Oca. Zvijezda je na njenom putu. Napasti će, i udariti atmosferu sa takvom silom da ćete znati da je kraj na vama. Vlak života, vlak života će vas osloboditi, ako se fokusirate na Mojeg Sina, Isusa Krista Nazarećanina, sa Snagom Svetog Duha. On će očistiti svo zlo, iskorijeniti sve što je Sotona dotaknuto. Jer čas je ovdje, jer dan je ovdje. Jer trenutak koji su Kršćani tražili će doći, kada Zvijezda udari atmosferu. Tako kaže Jahve, Stvaratelj Svemira.

Želim da otvorite vaše uši i oči, i slušate Proroštva. Čitajte Bibliju, proučavajte, i učite. Recite vašoj braći i sestrama, upozorite ih, vodite ih, ali vi morate biti jaki u Riječi. Riječ koja je u Bibliji. Riječ Jahve. Tako slušajte Proroštva, učite iz Biblije, i pomozite jedan drugom.

Jer neprijatelj će vas pokušati uništiti plinom, vatrom, izgladnjivanjem, pištoljem, komorom, bičem, užetom. Tako kaže Jahve. Budite jaki! Budite hrabri! Jer čas je na vama. Dođite i čujte vi vjerni ljudi.

Dođite i čujte vi O' vjerni ljudi. Jer vaša sudbina je nadohvat ruke, tako kaže Jahve, Stvaratelj Svemira. Početak, i kraj će biti kako je bilo izjavljeno u Bibliji. Budite oštri! Budite brzi! Ne vjerujte nikome osim Jahvi, Isusu Kristu, i Svetom Duhu, tako kaže Jahve, Stvaratelj, Otac Svemira.

Jer krvnik s njegovom omčom će vas goniti kroz sva četiri ugla Svijeta. Tako budite Jaki! Budite hrabri! Vjerujte u Isusa. Vjerujte u Svetog Duha. Vjerujte u Jahvu. Budite Jaki! Budite Hrabri! Jer, "Kraj," je skoro ovdje. Budite Jaki! Budite Hrabri!


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica