141. Vizija dana Raymondu Aguileri 6. srpnja 1992. u 16:56 sati.

Vidim čekić kako zabija čavle u neko drvo, vjerujem u kutiju.  

O. Moj Bože! Evo još jedne nuklerane eksplozije. Vidim je kako trese zemlju. Oblak nije veoma visok, ali ima ogromnu snagu. Nevjerojatna je! OH ČOVJEČE! Bljesak! Oh, Moj Bože! MOJ BOŽE STRAŠNO JE! Nemam pojma što se događa, zasigurno sam osjetio prasak te bombe. Zamislite! Gospodine. Što se događa? Naježio sam se svuda po tijelu. Što se događa?

Vizija:: Vidim rašlje. Izgledaju kao mamuze koje kauboji nose oko svojih peta na njihovim čizmama. Tamo gdje se čizma nalazi postoje dva kotačića koja se okreću.

Vizija:

Zatim biljku Mesožderku. Navalila je, na nešto.

Vizija:

Vidim kraljevsku kobru kako se kreće kao da će napasti i traži otvor. Vidim njezinu široku glavu. Radi one siktajuće zvukove. Izgleda kao da misli ozbiljno.

Vizija:

Tamo su pet ili šest armadila (pasanaca) sa njihovom oklopnom kožom kako idu u jednom smjeru. Zatim, transformirali su se u svinje. Ne mogu razumjeti to, ali su se promjenili nekako i sada pet ili šest svinja trče jedna do druge zdesna prema lijevo. Vidim dabra kako udara svoj rep u vodi. Nemam pojma što ta vizija znači, potpuno je bizarna.


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo