13. Proročanstvo dano Raymondu Aguileri 6. prosinca 1990. na španjolskom.

Kako ste? Kako ste? Kako ide Sinovi Moji, Kćeri Moje? Sinovi Moji i Kćeri Moje, kako ste? Ovo je vaš Otac. Ovo je vaš Otac. Oh, kako ide? Kako je?

Oh, jeste li čitali Bibliju? Jeste li čitali Bibliju danas? Ah, zašto ne? Zašto je niste čitali danas? Oh, vi morate čitati. Vi morate čitati svakodnevno, jer tamo je Moja Riječ, Moja Ispravna Riječ, Ispravna Riječ. Oh, čitajte Bibliju. Čitajte Bibliju Sinovi Moji. Čitajte Bibliju Sinovi Moji i Kćeri Moje.

Da, Da Sinovi i Kćeri Moje, Ja sam ovdje. Ja sam ovdje na Nebu, i u vašim prsima, i u vašim prsima. Ovo je Otac. Ovo je Otac.

Čujte Me! Čujte Me, Sinovi Moji, i Kćeri Moje vrijeme je stiglo. Stiglo je Sinovi i Kćeri Moje.

Oh, tako vas mnogo volim. Tako vas mnogo volim sa svim Svojim Srcem. Volim vas sa Svojim Srcem. Da, da, kao što vam govorim. Kao što vam govorim sve što se dogodilo, sve što se dogodilo.

Oh, na Nebu, Krist se bori sa đavlem. Da, ove minute. Ove minute sa svim Anđelima, sa svim Anđelima. On se bori. On se bori. Tamo su milijuni, milijuni, milijuni, đavla, ali tamo je Moj Sin. Moj Sin će pobijediti, će pobijediti.

Čujte Me! Čujte Me! Pripremite se. Pripremite se jer vrijeme je došlo, vrijeme je došlo. Da, da, Sine Moj, Kćeri Moja.

Da, volim vas tako mnogo. Volim vas tako mnogo. Volim vas sa svim Svojim Srcem, sa svim Svojim Srcem.

Čujte Me! Čujte Me! Čujte Me!, Sinovi Moji, Sinovi Moji, Sinovi Moji.

Čujte Me! Čujte Me! Čujte Me! Čujte Me, Sinovi Moji.

Oh, Oh, Oh, volim vas tako mnogo. Tako mnogo vas volim. Da, volim vas. Volim vas mnogo. Volim vas mnogo. Volim vas mnogo. Ja sam vaš Otac. Ja sam vaš Otac. Ja sam vaš Otac. Ja sam vaš Otac.

Oh, da, sa suzama, sa suzama u Mojim Očima, sa suzama u Mojim Očima. Jer one, Ja ću izgubiti, jer Ja ću ih izgubiti. Jer Me nisu čuli. Nisu Me čuli. Nisu Me vidjeli, i nisu Me vidjeli.

Kakva sramota! Kakva sramota! Ja sam tamo. Ja sam tamo ispred vas. Da, dotaknite Me. Dotaknite Me sa vašim rukama, sa vašim srcem, sa vašim umom.

Oh, Oh, Oh, Dotaknite Me! Dotaknite Me! Da! Da! Da! Ja sam Čista Ljubav. Ja sam Čista Ljubav. Ja sam Čista Ljubav.

Čujte Me! Čujte Me! Čujte Me! Čujte Me, Ja sam Čista Ljubav, Ljubav, i Pravednost, i Pravednost. Oh, Oh, Oh, Pomozite Mi. Pomozite Mi. Pomozite Mi.

Recite svoj vašoj braći, i sestrama. Recite im, recite svoj vašoj braći, i sestrama. Rat je započeo. Rat je započeo, Rat Svijeta, i Rat Neba, i vaš Krist, i vaš Krist se bori. Za ono što je Njegovo. Za ono što je Njegovo.

Dao sam Mu sve što je Dobro, sve što je Dobro. Da, On se bori za vas. On se bori za vas. Jer On vas voli. On vas voli tako mnogo. On vas voli tako mnogo sa svim Njegovim Srcem. On ne staje dan ni noć. On ne staje sa Njegovim Anđelima sve dane, sve noći.

On se Bori, Bori, Bori. Jer Mi smo počeli pobijeđivati. Mi smo počeli pobijeđivati, sve Svece, sve Svece Svijeta.

Oh, oh, Čujte Me! Čujte Me! Čujte Me! Recite svojim sinovima, i vašim Kćerima, i vašoj braći, i sestrama, i vašim očevima, i majkama. Jer dan je počeo, Dan je počeo.

Zovite Me! Zovite Me! Zovite Me! Zovite Me jer Ja sam ovdje. Ja sam ovdje ako želite vidjeti vašu braću, i sestre na Nebu. Ah, morate im reći istinu. Morate im reći istinu.

Jer Datum je započeo. Datum Biblije, Datum Biblije. Čujte Me! Čujte Me! Recite vašem bratu, i vašoj sestri. Da nemojte se svađati. Nemojte se svađati jer Ja sam tamo i gledam vas. Nemojte se svađati, svi vi morate raditi zajedno.

Svi vi morate raditi zajedno. Jer postoji samo JEDNO Tijelo. Jer postoji samo JEDNO Tijelo Kristovo. Samo JEDNO Tijelo Kristovo u Bibliji Crkve. Postoji samo JEDNO Tijelo.

Morate se, morate se, morate se pomiriti. Morate se pomiriti sa vašom braćom, i sestrama. Morate. Morate imati Ljubavi. Morate imati Ljubavi prema svakome, prema svakome, onima koji su bolesni, i onima koji su u zatvoru...

O da!... Morate Voljeti one koji su umrli također. Da, morate ih Voljeti također. Jer slučajno, postoji mogućnost, da oni smiju ići, oni mogu ići. Da oni mogu biti spašeni.

Požurite! Molite se, Molite se, Molite se sa svim svojim srcem. Molite se sa svim svojim srcem. Upravo sada! Nemojte prestati. Nemojte prestati Moliti. Pogledajte Bibliju. Pogledajte Bibliju. Sve što trebate znati je tamo, i pomoći će vam. Duh Sveti, Duh Sveti će vam pomoći.

Čitajte svakome. Čitajte svakome. Ah, i Molite, Molite svakodnevno. Molite ujutro. Molite ponoći. Molite preko dana.

Ah, na taj način to će Mi dati Zadovoljstvo. To će Mi dati puno Zadovoljstva. Ovo je vaš Otac. Ovo je vaš Otac. Oh, to Mi daje puno Zadovoljstva, kada čitate Bibliju. Da, da. Ovo je vaš Otac.

Čitajte Bibliju. Čitajte Bibliju jer tamo je sve što je ispravno, ispravno, ispravno. Zajedno, zajedno čitajte ju zajedno, zajedno, zajedno.

Jer što više, što više, što više čitate, biti ću kadar vas čuti. Što više, biti ću kadar vas čuti, ali ne svađajte se, ne svađajte se.

Požurite, Požurite hoćete li molim vas, budete li molim vas. Čitajte, Čitajte Bibliju. Nemojte se svađati. Nemojte se svađati.

Ah, ah, pripazite, pripazite jer đavao je tamo također. Đavao je tamo također u crkvama, u crkvama. Kada čitate Bibliju. On je tamo također.

On zna Bibliju jako dobro. On zna Bibliju jako dobro također. On zna, on ju zna od Prve do Zadnje strane, od Prve do Zadnje strane, i od Zadnje do Prve strane, i od Zadnje do Prve strane. On ju zna. On ju zna zasigurno. Oh, da, on je dosta obrazovan. On je dosta obrazovan.

Ali on ne poznaje Pravednost. On ne poznaje Pravednost. NE! NE! Ali vi znate Pravednost. Vi znate Pravednost.

Požurite se, stavite košulju. Stavite Božju košulju. Stavite Božju košulju. Stavite Božju košulju. Jer Bog je način, i život svega što postoji na Svjetlu, na Svjetlu u Nebu, u Nebu.

Čujte Me! Stavite košulju. Stavite košulju. Stavite Božju kapu. Stavite Božju kapu.

Da, da. Ah, i nož, Božji nož također, upotrijebite ga Sinovi Moji. Upotrijebite ga, isjecite đavla. Isjecite đavla. Isjecite ga u glavi. Isjecite njegovo tijelo. Isjecite ga cijelog.

Ah, vi se morate zaštititi, morate se zaštititi. Oh da, morate se zaštititi. Jer nitko neće pomoći, samo Duh Sveti, i Bog, i Ja vaš Otac, i Tijelo Biblije, i Tijelo Boga, i Tijelo Crkve svi mi zajedno, svi mi zajedno, ćemo ići, u Nebo, u Nebo sa Mojim Sinom, sa Mnom, i Duhom Svetim.

Oh, Mi ćemo biti veseli. Mi ćemo biti jako veseli jer Mi smo pobijedili, jer Mi smo pobijedili, jer Mi smo pobijedili.

Čujte Me! Čujte Me! Da, Čujte Me, Sinovi Moji i Kćeri Moje. Oh, vi ste jako dragocjeni, jako ste Mi dragocjeni.

Požurite se, borite se, borite se sa đavlom. Nemojte se bojati. Nemojte se bojati. Pobijedili ste. Pobijedili ste. Vi ste već Pobijedili, tako da se ne bojte. Ah, upotrijebite pilu. Upotrijebite nož. Upotrijebite sve što hoćete jer ste već Pobijedili. Pobijedili ste. Dobili ste borbu.

Samo se morate pripaziti, jer đavao vas hoće pojesti. On vas hoće pojesti. On vas hoće uplašiti. On vas hoće zastrašiti, ali ako se želite spasiti, ako se želite spasiti. Čitajte Bibliju. Čitajte Bibliju.

Da, Riječ Božju, i Riječ Božja će vas spasiti. Spasiti će vas. Ah, Da, Riječ, Riječ Riječi, Riječ Riječi Riječi. Da, to je Moja Riječ, Moja Riječ jer Ja sam sve. Ja sam sve Ispravno, sve Dobro, sve Dobro.

Ah, Da, Čujte Me! Čujte Me! Ah, ovo je Otac Isusa. Otac Isusa. Morate Me Čuti! Jer Ja vam ne mogu pomoći, ako si sami na pomognete. Morate si sami pomoći. Morate si sami pomoći.

Oh, morate upotrijebiti svoj um, i Duh Sveti će vam pomoći. On će vam pomoći, ali morate to učiniti sami, sa svojim umom, i svojim srcem, te tada će Duh Sveti doći k vama. Čujte Me! Čujte Me! (ne-razumljivi jezici?)


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo