127. Proročanstvo i Vizija dana Raymondu Aguileri 1. srpnja 1992. u 16:16 sati. na engleskom.

Vizija:

Vidio sam mnoštvo Anđela dolazeći na Oblaku sa Trubom Rogovlja zvučeći glasno i naričući sa zvukom što je tresao Zemlju i Nebesa. Sve demonske sile su potrčale u zaklon jer su znale da je njihov kraj bio blizu.

Proročanstvo:

Jer ono što je predviđeno u Bibliji je bilo nad njima. Oni su znali da sve što je nad njima je velik bezdan. Jer što Jahve govori, Isus učini. Ono što je rečeno u Bibliji prije mnogo stoljeća dovesti će do konca sve što je zlo. Jer Jahve neće dopustiti zlo bilo koje vrste i neće ga trpjeti.

Jer sve što je Pravedno, jer sve što je Neokaljano, jer sve što je Čisto, je Jahve. Vaš Nebeski Domaćin je Pravedan i Istina Danas, Sutra i Zauvijek. Molim vas shvatite, Sveci Moji. Jer što Jahve govori, Jahve čini Moć Duha Svetog, Moj Sin je izvršitelj Zakona. Vaše se koljeno mora Nakloniti i Priznati da On je Kralj Kraljeva, Gospodar Gospodara. Zato slušajte ove Riječi Mudrosti. Obratite pažnju na sva Proročanstva jer sve što je Jahve govorio će doći. Niti jedno Slovo, niti jedna Riječ neće proći bez Ploda.

Jer Ja sam obećao Mojim Svecima prije mnogo Stoljeća da ću ih upozoriti kada će im se kraj približiti. Ja sam im rekao da ih neću napustiti. Vrijeme je Ovdje, Sada! Slušajte Proročanstva sa otvorenim uhom, otvorenim okom, i otvorenim Srcem. Jer samo oni mudri će doći. Nepopustljivi, tvrda glava, tvrdo srce će biti zbunjeno, će biti zaprepašteno, te će neki naći jamu.

Jer ne slušaju njihovog Boga Jahvu i Njegovog Sina Isusa Krista Nazarećanina posredstvom Moći Duha Svetog. Zato Slušajte dobro Djeco Moja, jer vrijeme je nad vama i ništa što čovjek govori ili učini ne može promijeniti što Jahve govori, što Jahve čini.

S ljubavlju u Mom Srcu i suzom u Mom Oku popnite se u Korablju i sjednite tamo i čekajte. Ali prije nego se popnete, recite koliko god vašoj Braći i Sestrama, svim Svecima koje možete naći. Gdjegod su oni. Jer sat je nad vama. Truba će skoro biti zasvirana i dolazak novog svijeta će biti nad vama bez najave. Jahve govori, Jahve učini.


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo