1208. Proročanstvo dano Raymondu Aguileri 24. rujna 1998 u 16:15 sati. Na španjolskom i engleskom.

Španjolski: Sine Moj, sine Moj, sine Moj!

Engleski: Ja Jesam, Ja jesam, Ja jesam. Ja sam što vidite danas. Ja sam što vidite sutra. Sve što vidite, sve što dotičete, sve što imate - je u Mojim Rukama. Ako vjerujete da možete otići i sakriti se od nadolazećih događaja, u tužnoj ste zabludi. Jer sve će postati fiasko. Sve će prestati! Sve će plakati za milost!

Ja sam rekao ovome lijenome planetu, koji je toliko u demonskim uvjerenjima i djelovanjima da ću Ja imati zadnju riječ! I mnogi od vas su otpali. Mnogi od vas su se smijali Bogu. Mnogi od vas su govorili prljave viceve. Mnogi od vas misle da je tako smiješno ismijavati Boga. Nalazite se sa prijateljima i smijuljite se i pričate svoje prljave viceve. Preljub vam zvuči smiješnim. Laganje vam zvuči kao nešto dobro; kao način života. Čak i vaš Predsjednik, misli da je tako mudar i pametan. Svi ti komičari na televiziji i radiju uzimaju to tako lagano - VIDJET ĆEMO! Kad ćete moliti za milost. Kad budete dolje na koljenima vrišteći za pomoć baš prije nego vas Peta Moje Cipele zgnječi kao muhu. Vidjet ćemo - da li će vas vaša prljava usta, vaš prljavi um, vaši prljavi prijatelji, vaši prljavi političari SPASITI! Vidjet ćemo, da li će vas vaš moral spasiti na taj dan. Ja čujem sve! Ja vidim sve! Vi vjerujete da će se stanje u svijetu eventualno popraviti. Bolje bi vam bilo da se probudite i pročitate Bibliju.

Čuo sam i vidio neke od pisama koje Moj prorok Reymundo dobiva. Vi ljudi mislite da ste tako pametni, tako mudri. Znam da ga mnogi od vas ne vole. Zbog toga što govori. Neki od vas ga nazivate fundamentalist desnog krila. Neki od vas mislite da je lud. Neki od vas misle da se drogira. Čekajte i vidjet ćete, kad ćete biti na svojim koljenima, moleći za milost. Zato što niste slušali Mog proroka. Ja sam ozbiljan, direktan i do točke. Ako ću vas Zgnječiti, ZGNJEČITI ĆU VAS!

Reymudno trenutno ima problema sa financijama. Radi male poslove tu i tamo kako bi održao ovu službu. Ponekad vjeruje, da Ja nisam ovdje. Ali on je blagoslovljen i Ja ću mu dati milost. Radi najbolje što može sa onime što ima. Ali vi ostali, koji ste se smijali, Pokazujući prstom na njega i ismijavajući ga. Vidjet ćemo!

Čak i vi pastori, mislite da Ja ne vidim i ne čujem što govorite o Mome proroku. Niste pročitali Bibliju. Postoji dio u Bibliji koji govori "Nismo li u tvoje ime đavle izgonili" ja vam kažem, "Ne poznam vas". Ali kad vas zgnječim, neće Mi biti bitno. Jer Ja sam dao Svoj Zakon, Ja sam dao Svoja Proročanstva, dao sam Svoje Vizije mnogim ljudima da ih dostave na ovaj planet, a vi ste se smijali Mojim Prorocima, i odbijali Riječ Božju. To je ono što Ja vidim. Niste bili poslušni. Niste se složili. Izrugivali ste i ismijavali ste svog Boga sa svojim ponosom, sa religioznim riječima. Vidjet ćemo - dan se brzo približava, kad ćemo se MI međusobno vidjeti Oči u oči.

Nemate pojma o Božjoj Moći. Vi mislite da ovi uragani koji su miču oko planeta, dizanje i spuštanje voda oko zemlje - da su Božja Moć. To je NIŠTA! To nije šapat Mojih Usana do Maksimalne Moći koju vaš Bog Jahve ima. Ja ću se pobrinuti za vas izrugivače. Za vas ljude sa ponosom. Vidjet ćemo!

Ja ću dati Reymundu još uputa s nadolazećim danima i dati ću mu sredstva koja su mu potrebna da dostavi Moje Riječi u pravo vrijeme na pravo mjesto. Ali doći će dan kada Reymundo neće više trebati novaca, i neće više trebati Riječi od Boga. Jer sve će prestati, i Moja će se Peta spustiti na sve što je prljavo, na ono što je nečisto. I onda ću Ja  pričati izravno sa Neba svima, Okom u oko, Licem u lice. I Zagrlit ću i Poljubiti Moju Dječicu koja su slijedila Moje Riječi, bila Poslušna i Voljela se međusobno sa Ljubavlju Božjom.

Zato Moja Djeco koja Me tražite čitajte Bibliju. Molite, uzimajte Pričest. Pomognite svojoj braći i sestrama. Jer vaš Gospodin Jahve, vaš Kralj Kraljeva, Isus Krist Nazarećanin i Duh Sveti hodaju sa vama sa strane, kroz uspone i padove nadolazećih dana. Sa Ljubavlju i privrženošću, Mi ćemo vas vidjeti kroz ove tegobne dane, tegobna vremena. Dok vas ne vidim na Nebu, pozdravljam vas sa Ljubavlju i Poljupcima, ovo je vaš Otac Jahve koji vas Ljubi.     

e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo