12. Proročanstvo dano Raymondu Aguileri 6. prosinca 1990. na engleskom.

Kako ste? Kako ste? O Moja Dobroto. O Moja Dobroto. Što li svijet postaje? Da, gospodine. Što li svijet postaje, to je nevjerojatno? Da, gospodine. Ne znam. Ne znam. čini mi se da razgovaram Sam sa Sobom. Nitko čini se ne sluša.

To je ok. To je ok. Jer oni koji su namijenjeni da slušaju će slušati, a oni koji nisu, neće. Da! Vi idete ili na desnu stranu, ili na lijevu. Nije važno. Ne gospodine. Jer Ja znam Moje. Ja znam Moje. Znam svakog pojedinačno.

Pa naravno! Pa naravno! Oni pripadaju Mom Sinu. Oni pripadaju Mom Sinu, Isusu Kristu Nazarećaninu, Isusu Kristu Nazarećaninu, Isusu Kristu Nazarećaninu. Da, dao sam ih, sve Njemu. Dao sam ih, sve Njemu. Da, da, dao sam ih sve Njemu.

Nije li to lijepo. Nije li to lijepo. Što će Otac učiniti za Svoga Sina. Da, da, to je ono što sam učinio. Izabrao sam najbolje, ništa osim najboljih. Oni će ići sa Mojom Sinom, veoma uskoro, veoma uskoro, veoma uskoro.

Takvi su Očevi kada Vole svoje Sinove. Oni Vole svoje Sinove, i Moj Krist, Moj Isus. Da, Moj Vlastiti, Moj Vlastiti Sin. Da. Kako ste? Kako ste? Kako ste? Zato jer ako ste ok, zašto ne slušate? Oh...

Znate, bio je jednom čovjek. Bio je visok. Stajao je ravno. Bio je Ratnik. Bio je silan Ratnik. Jako dobar Čovjek u njegovo vrijeme. Znate u njegovo vrijeme, mnogo, mnogo prije.

Taj čovjek je vjerovao u Mene. Vjerovao je u Mene svojim cijelim srcem, a Ja sam dotakao njegovo srce, i On je dotakao Moje Srce, i taj silni Ratnik je učinio Moju Zapovjed, učinio Moju Zapovjed.

Bio je uvijek pod napadom, uvijek pod napadom. Neprijatelj mu je činio okrutne stvari, okrutne stvari. Da, davao mu je rane. Ubio je njegovog oca, majku, njegovu ženu, i njegovu djecu. A taj silan Ratnik nikada Me nije napustio, nikada Me nije napustio, a zatim đavao, taj Sotona.

Sotona svijeta mu je činio više zla, više zla. Plakao je u boli. Plakao je u agoniji, a nitko ga nije htio slušati. Nije mogao naći mira, osim Mene. Ja sam mu bio Mir, zato što sam mu bio Otac. Bio sam mu Otac, sa Isusom, i Duhom Svetim. Nije imao nikoga, osim boli, muke, i Mene. Nikada Me nije napustio. Nikada Me nije napustio.

Ne, On je bio silan Ratnik, silan Ratnik. Sotona...Sotona mu je činio okrutne stvari. Činio mu je okrutne stvari, ali mu nisam dozvolio da ga ubije. Nema šanse! Nema šanse, da mu je Otac dopustio da ga ubije. Sotona je želio. On je želio, tako jako, ali sam rekao, i naredio, i zapovjedio,

"Sotono, nemoj ga povrijediti ni slučajno. Ja sam ga povrijedio, zato što sam dopustio da ga povrijediš. Slušaj Me. Nećeš ga ubiti. Nećeš ga ubiti. Zato jer je on dobar čovjek. Njegovo srce je čisto. Njegovo srce je čisto, i čisto," a Sotona je rekao, "Pusti me da ga ubijem, pusti me da ga ubijem." A Ja sam rekao, "Sotono stani iza Mene. Stani iza Mene Sotono. Jer to je Moj Ratnik. To je Moj Ratnik. On je izdržao sve okrutnosti. On je izdržao sve okrutnosti zbog Mog Imena, zbog Mog Imena,"

A Mog Ratnika, poslije napada, poslije napada, učinio sam ga zdravim. Izliječio sam mu rane. Izliječio sam mu rane. Moj Ratnik je bio sretan poslije, ali ipak, On se sjetio, ali se smijao. On se sjetio, ali se smijao radi svoga Oca, radi svoga Oca.

Ali je vjerovao svome Ocu, Velikome Ja jesam, Ja jesam, Ja jesam, Ja jesam, Ja jesam. Ali je vjerovao svome Ocu. Sve se dobro završilo, ali se On još uvijek sjećao prošlosti. I dalje se sjećao prošlosti. A Ja sam ga nagradio. Nagradio sam Ga za njegovu Vjernost. Da,

Bio je silan Ratnik, silan, silan Ratnik. Htio bi vidjeti više takvih Ratnika. O, kako bi Nebo bilo Proslavljeno, kada bi imao više Ratnika kao takvih? Umjesto toga, ne postoji išta ovdje dolje na Planetu, osim beskarakternih, ponosnih ljudi, ponosnih ljudi. Koji postavljaju sebe prije Mene, i postavljaju ostale ljude prije Mene.

Oh, oh, kako bi Nebo moglo, da imam više ljudi kao tog Ratnika. Taj Ratnik koji je tako blizak Mom Srcu. Oh, oh, Moj Isuse, Moj Isuse, Moj Isuse, neću ti pribaviti ništa osim najboljih. Ništa osim najboljih, ništa osim najboljih.

Oh, što se dogodilo? Što se dogodilo sa Mojim Ratnicima, Mojim Ratnicima? Oh, oh, đavao je đavao, đavao. On napada Moje Ratnike iza leđa dok ne znaju. Napada sastrane. Udruže se na Moje Ratnike, 500, 600, 8000, čak i toliko mnogo kao 6000000 na jednog Ratnika, zato jer ih pokušavaju pridobiti.

Ali Moji Ratnici, Moji Ratnici su snažni. Oni su snažni. Oni zamahuju s tim mačem. Oni zamahuju s tim štitom. Oni ih sasjeku do smrti, i sasjeku ih, i pošalju ih u Jamu.

Oni sjeku, i zamahuju, sjeku, i zamahuju u Moje Ime, i oni sjeku, i oni zamahuju, i oni sjeku, i oni zamahuju, i koriste štit, i koriste štit. Koriste taj štit. Imaju kacigu, i oni imaju kacigu. Imaju svoj oklop za prsa.

O Da! O Da! O Da! i Sotona zna, i broj nije važan, zato što su Moji Ratnici snažni. Oni su snažni. Oni su ugnjetavani. Oni su ugnjetavani. Oni imaju taj Mač. Oni imaju taj Mač. Ne oklijevaju ga zamahivati. Oni zamahuju, i sjeku, i ubijaju, i sjeku, i ubijaju.

Da! Da! To je Moj Istiniti Ratnik. Moj Istiniti Ratnik. Koji stoji čvrsto u Riječi. Koji stoji čvrsto u Riječi. Slušajte Moje Riječi. Pogledajte Bibliju. Pogledajte Bibliju.

Svi vi slabi, vi slabići pogledajte u Bibliju. Ojačajte se, ojačajte se. Stavite Moju Bojnu Opremu. Stavite Moju Bojnu Opremu. To je jedina šansa koju imate. To je jedina šansa koju imate protiv zloga.

Stavite Moju Bojnu Opremu, Moja Bojna Oprema je tamo ravno. Tamo je ravno u Bibliji. Tamo je ravno u vašoj duši. Stavljajte vašu Bojnu Opremu svakodnevno. Stavljajte vašu Bojnu Opremu svakodnevno. Jer zli će vas dohvatiti. Jer zli će vas dohvatiti, a bez Bojne Opreme, vi ćete pasti. Vi ćete pasti.

Upozoravam vas. Ovo je vaš Otac. Ovo je vaš Otac, Veliki Ja jesam, Ja jesam, Ja jesam. Stavite vašu Bojnu Opremu. Stavite vašu Bojnu Opremu. Ovo nije igra. Ovo nije igra. Ovo je do smrti. Ovo je do smrti. Ovo je do smrti. Ovo je Rat. Ovo je Rat.

Stavljajte Bojnu Opremu svakodnevno, svakodnevno Djeco Moja. Slušajte Moje Riječi. Slušajte Moje Riječi. Zli, zli je oko vas, svugdje, čak i u crkvi, čak i starješive crkve. Da, da, čak i starješine crkve su demoni, su demoni.

Pazite se, pazite se. Nemojte slušati sve što govore. Jer oni govore za Sotonu. Oni govore za Sotonu. Govore zmijskim jezicima. Oni govore zmijskim jezicima. Slušajte Moji Vojnici, Moji Vojnici. Držite na sebi tu Bojnu Opremu. Držite na sebi tu Bojnu Opremu. Držite na sebi taj prsni Oklop.

Da! Da! Da! Da! Kaciga spasenja je tamo, i sve ostalo što trebate je u Bibliji. U Bibliji nemojte biti prevagnuti na desno. Nemojte biti prevagnuti na lijevo.

Molim vas, molim vas, stavite Bojnu Opremu, Bojnu Opremu. Jer oni lažni, oni lažni, lažni učitelji, oni lažni su sada ovdje. Uvijek su bili s vama. Pojesti će vas. Pojesti će vas. Pojesti će vas. Najviše od svega, najviše od svega pazite se starješina crkve.

Pazite se, pazite se, pazite se, pazite se. Postoji mnogo Dobrih, mnogo Dobrih, ali postoji mnogo loših. Moje Srce Plače. Moje Srce Plače kako je Sotona uspio ući u crkvu, ali on hoće ubiti Tijelo iz sredine. On hoće ubiti Tijelo iz sredine. On pokušava zdrobiti Moje Ovce. On pokušava zdrobiti Moje Ovce.

Ali Ja ću ga dohvatiti, Ja ću ga dohvatiti, i sve njegove sljedbenike. Dohvatiti ću ih svakoga pojedinačno. Tako da se Obratite! Obratite se! Pogledajte u Riječ. Pogledajte u Riječ. Pogledajte u Riječ. Svetac, Svetac, Svetac, Svetac, Duh Sveti. Duh Sveti je vaš vodič. On je vaš vodič.

Slušajte Ga. Slušajte Ga. On će vas zaštititi. On će vas zaštititi. Slušajte Riječ. Slušajte Riječ. Slušajte Riječ, koju sam vam dao prije mnogo, mnogo godina vašim ocima, i ocima vaših otaca.

Jer zli je ovdje. Jer zli je ovdje. On je oko vas. On je u crkvi. On je svugdje. Ne možete se pomaknuti bez da ga ne dotaknete, ali sa vašom Bojnom Opremom, sa vašom Bojnom Opremom, ne možete biti prevagnuti na desno, niti na lijevo.

ZAMAHUJTE S TIM MAČEM! ZAMAHUJTE S TIM MAČEM! Brzo i jako i ravno! Zamahujte tim mačem! Ne brinite se koga ćete pogoditi. Ne brinite se koga ćete pogoditi zato jer sam Ja s vama. Ja sam s vama.

Pravedni, Pravedni, Pravedni, Veliki Ja jesam, Ja jesam, Ja jesam. Ja sam ovdje, Ja sam ovdje, Ja sam u sredini. Ja ću sačuvati moje Stado. Ja ću sačuvati moje Stado.

Neću izgubiti Nijednog. Neću izgubiti Nijednog. Jer vi ste u Mojim Rukama. Vi ste u Mojim Rukama, ali slušajte Moje Riječi. Slušajte Moje Riječi. Namjestite Bojnu Opremu. Namjestite Bojnu Opremu na sebe svaki dan.

Upozorenje, Upozorenje, Upozorenje. Nemojte se ugledati na vaše pastore. Nemojte se ugledati na vaše pastore. Oni su zli. Oni su zli. Pouzdajte se u vašeg Oca Prvo. Pouzdajte se u vašeg Oca Prvo. Pouzdajte se u vašeg Oca Prvo. Velikog Ja jesam, Ja jesam, Ja jesam.

Ovo je vaš Otac. Ovo vaš Otac govori. Ovo vaš Otac govori. Postoji mnogo pastora sa zmijskim jezicima. Imaju previše Ponosa, previše Ega.

Oni tragaju za mjestima Časti. Oni tragaju za mjestima Časti. Oni vole novac. Oni vole novac. Oni vole položaj. Oni vole položaj. Ja ću ih osuditi. Ja ću ih osuditi. Ja ću ih osuditi. Oni će dobiti najgore, od najgoreg, od najgoreg.

Jer oni su maknuli Moj Narod. Jer oni su maknuli Moj Narod sa pravog Puta. Oni su maknuli Moj Narod sa pravog Puta. Oni su čak zaveli Moj Narod. Zaveli su Moje Žene, i zaveli su Moje Muškarce, seksualno, financijski, i duhovno.

Ah, ah, ah, Jao, Jao njima, Jao njima, zato što Moj Gnjev. Moj Gnjev neće poštedjeti nijednog od njih. Osuditi ću ih. Osuditi ću ih.

Ah, ah, ako se pokaju, ako se pokaju, ispovjede grijehe, ispovjede grijehe, spasiti ću ih. Spasiti ću ih. Jer Ja sam jedini put. Ja sam jedini put ka Pravednosti, ali oni koji zatvore svoje uši. Oni koji zatvore svoje uši. Moj Gnjev će biti nad njima do Jame, do Jame, do Jame, do Jame.

Slušajte Moje Riječi, Moji Sveci, Moji Anđeli, Moj Narode. Slušajte Moje Riječi. Slušajte Moje Riječi. Ja sam Istina. Ja sam Istina. Ja sam Istina. Jer Dan je ovdje. Dan obračuna je ovdje. Dan obračuna je ovdje.

Slušajte SAMO Mene. Nemojte slušati nikoga, osim vašeg Oca, vašeg Oca, vašeg Isusa Krista. Vašeg Isusa Krista, i vašeg Duha Svetog, i vašeg Duha Svetog jer bez njih, vi nemate ništa. Vi nemate ništa, osim Jame, osim Jame, a Jama je velika, široka, i duboka, jako duboka.

O Djeco Moja, Djeco Moja pomozite Tijelu Kristovom. Pomozite Tijelu Kristovom da raste. Nemojte se svađati među sobom. Nemojte se svađati među sobom. Volite jedan drugoga. Volite vašeg neprijatelja. Volite vašeg neprijatelja.

Djeco Moja, Tijelo Kristovo je Veliko, je Veliko, ali u usporedbi sa zlom je malo. Malo je. Nemojte se uplašiti kada kažem da je malo, jer malo za vas nije ista stvar. Postoji mnogo, mnogo onih koji će biti spašeni, koji još ni ne znaju Isusa Krista danas.

Postoji mnogo, mnogo, mnogo tisuća, i milijuna, i milijuna, i milijuna nad milijunima, duša tamo vani, koje će biti spašene, a one čak još ni ne znaju Isusa Krista. Neki još uopće nisu rođeni. Neki još uopće nisu rođeni. Slušajte Moje Riječi. Slušajte Moje Riječi. Ostanite na Putu Pravednosti. Ostanite na Putu Pravednosti.

Jer Rat je počeo. Rat je došao, došao je, Nedjelja, Prosinac 2.,1990. Zapamtite taj Datum. Zapamtite taj Datum jer to je taj Dan, kada je sve počelo. Sve je počelo.

Kada sam oduzeo, Ja sam oduzeo vrata, oduzeo sam Vrata u pakao od Sotone. Oduzeo sam Vrata. Svih devet vrata, ah, zatvorio sam ih. Zatvorio sam ih.

Sada je Sotona od zraka. Sada je Sotona od zraka. Jer nema mjesta da nasloni glavu. On nema mjesta da nasloni glavu. Jer njegova moć je otrgnuta od njega. Ah, ah, Sve u jedan dan. Sve u jedan dan.

Jer ovaj Dan je Dan Fieste. Dan Zabave, Dan Fieste. Dan Zabave. Ah, slušajte Moje Riječi. Stavite Bojnu Opremu. Stavite Bojnu Opremu. Moji Ljubljeni, Moji Ljubljeni, Janjad Moja, Janjad Moja, Ovce Moje, Ovce Moje, Stavite Bojnu Opremu. Stavite Bojnu Opremu. Stavite Bojnu Opremu.

Ah, Ja sam Otac. Ja sam Otac. Ja sam Otac. Slušajte Moje Riječi. Slušajte Moje Riječi, i SAMO MOJE RIJEČI. Otvorite vaše uši. Otvorite vaše uši. SLUŠAJTE SAMO OCA, nikoga drugoga, osim Oca pustite Njega da vam bude vodič. Pustite Ga da vam bude vodič.

Neću vas razočarati. Neću vas razočarati. Jer čovjek je pokvaren. Jer čovjek je prijevaran. Čovjek, Čovjek je put u Jamu. Čovjek je put u Jamu. Slušajte Me. Slušajte Me. Otvorite vaše oči. Otvorite vaše uši. Otac, Sin, Duh Sveti je put.

Nemojte se svađati međusobno. Nemojte se svađati međusobno. Crkve se moraju povezati međusobno. Crkve se moraju povezati međusobno u jedinstvu, u jedinstvu, zato što ste opkoljeni.

Vi ste opkoljeni, iznad i ispod, na desno, i na lijevo, sa sjevera, sa zapada, sa istoka, sa juga. Neprijatelj je svugdje. Morate se držati zajedno. Morate se držati zajedno.

Ovo je Riječ vašeg Oca. Ovo je Riječ vašeg Oca. Jer stvari, jer stvari će postati gore. Neće postati bolje. One će postati gore. Tako da stavite tu Bojnu Opremu danas. Svakodnevno spavajte sa vašom Bojnom Opremom. Spavajte sa vašom Bojnom Opremom.

Čitajte Riječ. Čitajte Riječ. Ja jesam onaj Ja jesam... Ja jesam, onaj Ja jesam, Ja jesam onaj Ja jesam, onaj Ja jesam, Ja jesam, Ja jesam. Ja jesam onaj Ja jesam, Ja jesam, Ja jesam, Ja jesam. Slušajte Moje Riječi. Ja jesam onaj Ja jesam, Ja jesam, Ja jesam, Ja jesam, Ja jesam, Ja jesam, Ja jesam, Ja jesam, Ja jesam. Ah, Ja jesam, Ja jesam, onaj Ja jesam.

Stavite Bojnu Opremu. Stavite Bojnu Opremu, Djeco Moja, Janjad Moja, Ovce Moje. Oh, tako vas volim. Tako vas volim. Tako vas volim. Neću izgubiti niti jednog od vas. Neću izgubiti niti jednog od vas.

Samo se Obratite. Obratite se, ispovjedajte grijehe. Ispovjedajte grijehe. Oprostiti ću bilo što, bilo što. Nemojte se sramiti! Nemojte se sramiti! Nemojte se sramiti!

Oprostiti ću bilo što, bilo što. Nije važno, zato jer kada vi otvorite svoje srce vašem Ocu, otvorite svoje srce vašem Ocu, a On ima svu ljubav u Svijetu. On će oprostiti bilo što.

Želim vas na Nebu sa Mnom. Želim vas. Želim vas. Želim vas na Nebu. Oh, Oh, ljudi molim vas, otvorite vaša srca, ispovjedajte se, ispovjedajte se, ispovjedajte se. Oh, Bojna Oprema, Bojna Oprema, Bojna Oprema.

Ovo je vaš Otac. Onaj Ja jesam, Ja jesam, Ja jesam, onaj Ja jesam, Ja jesam, Ja jesam. Volim vas. Volim vas sa Svojim Srcem. Moj Sin vas voli sa svim Njegovim Srcem, Isus Krist Nazarećanin, Isus Krist Nazarećanin, Isus Krist Nazarećanin, Duh Sveti, Duh Sveti, Duh Sveti. (ne-razumljivi jezici?)

Pjesma na španjolskom.

Ljubav, Ljubav. Oh, Moja Ljubavi. Oh, Moja Ljubavi. Da, Moja Ljubavi, Moja Ljubavi, Oh, Moja Ljubavi. Ah Ah Moja Ljubavi. Kako si? Moja Ljubavi. Kako si? Moja Ljubavi, Moje Blago, Moje Blago. Oh Moja Ljubavi. Moja Ljubavi, Moje Blago Oh. Ah, Ja, Ja, Moje Blago. Kako si? Kako si? Kako si? Oh, da, ah, Ljubav, Ljubav, Ljubav. Oh da, Ah Oh Moja Ljubavi. Moja Ljubavi. Kako si? (ne-razumljivi jezici?)


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo