1193. Proročanstvo dano Raymondu Aguileri 25. kolovoza 1998. u 18:30 sati. Na španjolskom.

Šunka (ili slanina <jamon> [ja vjerujem da je to svinja], da Reymundo! Pogledaj šunku! Šunka je spremna! Oh, Cadaha [ja vjerujem da je to čovječja crkva.] (Ne mogu sricati španjolsku riječ “Cadaha“ <ali znači: žena ili djevojka koja nije podla ili loša, ali nije draga žena, divlja žena ili je izvan svog uma>), kako ide! Kako ide! Gledaj! Vrh dolazi sa Silom Božjom. Moja Ruka je spremna da pogodi sve što je prljavo. Evo dolazi zvijezda. Evo dolazi potres. Evo dolazi krv svega što je loše. Da, da, da.

Poruka za Raymonda Aguileru:

Požuri – napiši što ti govorim do točke. Znam da si izmoren. Znam da tvoje tijelo te boli! Znam da ne možeš razmišljati! Ali te stvari nisu važne! Zato jer Ja ću za sve misliti što trebaš. Dati ću ti svu silu koju trebaš. Moramo poslati Riječ Božju sa Silom Božjom u maniri Božjoj. Rekao sam ti kada Smo počeli na ovom putu da će biti teško. Još uvijek nismo došli na težak dio. Znam da si umoran. Da ne možeš micati svoje tijelo. Ali obećao si Mi, da ćeš pisati Riječ Božju. I Mi smo sada vrlo blizu da zaustavimo Božji posao. Čujem tvoje suze i osjećam što ti osjećaš, ali Tijelo Božje mora čuti Riječ Božju!

Sve ide dobro! Sve ide do točke! Poslati ću ti više novaca jer ćeš trebati to do točke. Reći ću tvojoj braći i sestrama da ti pošalju što trebaš. Da, Reymundo tvoja žena je sad spremna. Nazvati će te sa Ljubavlju Božjom. Nazvati će te. Znam da ne želiš razmišljati o stvarima kao takvim! Samo se želiš odmarati.

Ali hoću da se ustaneš i hoću da počneš ponovno! Da, Reymundo, probudi se! Probudi se imaš posla za raditi! Sve će ispasti dobro, jesi li Me čuo? Ili počinješ spavati! Otvori svoje oči i digni se!! Moramo pisati Riječ Božju. Jesi li Me ČUO! Reymundo – jesi li Me čuo!! Gledaj! Dopustiti ću ti da odspavaš još dva sata, ali hoću da se digneš i počinješ pisati i raditi Božji posao. Zapamti! Samo još dva sata, jesi li Me čuo?

Napomena: Moj telefon je zazvonio dva sata poslije. Bio je pogrešan broj, jer nisam se javio na njega, moja telefonska sekretarica se javila, i spavao sam još jedan sat. Jednostavno se nisam mogao dignuti. Bio sam preumoran.

Oprosti Gospodine, moje tijelo je naprosto iscrpljeno! Također sam Ti rekao da mogu samo učiniti što mogu učiniti. Ne mogu se više tjerati. Osjećam se kao da umirem. Raspadam se i trebam više pomoći!!! Ne mogu spavati preko noći ili naći nekog odmora. Tjeraš me da radim do smrti. Molim te oprosti mi!


e-mail: Ray@prophecy.org
Za pomoći financirati ovu službu Pritisnite ovdje Make payments with PayPal - it's fast, free  and secure!  

ili pišite na: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Za naručiti Knjige Proročanstava (engleski) Pritisnite na Knjigu

Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) Sva Prava Pridržana


Početna stranica

Prijašnje proročanstvo Sljedeće proročanstvo